Al migdia...  

xuclador 45M
0 posts
3/23/2006 4:47 am

Last Read:
3/23/2006 10:19 pm

Al migdia...


Uff! porto tres quarts d'hora donant tombs al carrer per apacarcar i ja son quasi les dues, cada dia està més xunga la cosa.

Per fi! Un cotxe marxa i no tinc ningú al devant, aquesta és la meva! i a sobre a quatre passes del pis. Això compensa una mica els tombs que he hagut de fer. Ara a dinar que ja és hora.

Obro el portal i avui pujo per l'escala, no és pas tan amunt, així que em vindrà bé una mica de cardio i a sobre sense haver de pagar.

Només obrir la porta del pis allà està ella, mirada als ulls, somriure a la boca, allarga la ma al temps que diu hola carinyo amb la seva veu melosa i m'agafa per el coll de la camisa i d'una estrabada m'apega a ella, els nostres braços atrapen els cossos estimats i els nostres llavis es troben al mig de l'espai que ens separava.

Noto la dolçor del seu perfum, avui s'ha posat 212, sap que em torna boig, l'estreto més fort contra el meu cos i comencem a jugar amb les nostres llengues, ella treu la seva un poc entre els llavis i jo passo la meva per tota la superfície dels llavis, com si fos el camí del cel i en certa manera ho és, avui no s'ha posat pintallavis, sempre li dic que m'agrada molt més el tacte dels seus llavis al natural, per això quan sortim se'ls ha de repintar unes quantes vegades. Jugo amb la seva llengua, li faig petits tocs i retiro la meva per tornar a aproximar-me i començar de nou fins que fent una mica de pressió travesso entre els seus llavis i m'hi colo a dintre de la seva humida i calenta boqueta, començo a lluitar contra la seva llengua, l'empenyo i ella m'empeny, rellisquen una sobre l'altra, es belluguen cap a totes bandes frenèticament, al mateix ritme que les nostres mans recorren els cossos.

Ella m'ha passat al devant i m'està descordant els botons de la camisa, la treu de dintre del pantaló i comença a introduir una ma entre la camisa i el cos, té la ma calenta i suau i em va acariciant la pell nua.

Ja no puc més, ens separem i agafats de la ma ens enfilem per el passadís cap a l'habitació, les cortines tapen la finestra i l'habitació està en penombra i ha posat essència de sàndal al cremador. Ens deixem caure sobre el llit i estirat deixo que ella es posi a sobre meu com si em cavalquès, amb una cama a cada costat, s'inclina sobre mi i em va treient els botons que queden per descordar mentre em fa petons als llavis i al coll, em fa incorporar-me un poc per treure'm la camisa del tot però ha oblidat descordar els botons dels punys i les mans no passen. Dèu! Em sembla que no ho ha oblidat perquè està passant la camisa per sobre del capçal del llit, la molt pilla em vol inmobilitzar! I ho està aconseguint, més val que no em resiteixi a veure on vol arribar, així que m'estaré quiet.

Ara que m'ha inmovilitzat els braços em torna a fer petons als llavis, jo intento tornar-li'ls però m'ho impedeix retirant-se quan jo obro la boca, és cruèl! Està repetint algunes de les coses que li faig jo! Sempre havia pensat que era una bona alumna però mai no hauria imaginat que s'atrevís a fer el que està fent, (de tota manera prenc bona nota) continua baixant per el coll, me'l llepa i em fa petons a l'hora que amb les mans m'acarícia els braços i els costats del cos. Es coloca una mica més avall per posar-se còmoda i seguir baixant per el pit fent-me petons fins arribar als mugrons, amb els seus llavis em posa una mica de saliva en cada mugró i comença a passar-los els dits per sobre com si els volgués pessigar, em fa unes pessigolles fantàstiques, tinc ganes de soltar-me i saltar sobre ella però em continc no sense esforç, ella continua baixant per el meu ventre, acariciant-me amb les seves galtes com si fos una gateta mimosa, em fa uns quants petons aquí i allà, arriba al melic i me'l petoneja per tot el voltant mentre baixa les mans per descordar-me el cinturó i el pantaló, quan ja ho té descordat em diu que m'aixeque una mica per poder-los baixar i això és el que fa, sense treure'm les sabates em baixa els pantalons i els boxers fins els turmells i allà torna a cordar el cinturó inmovilitzant-me també les cames.

Ara em té nu i lligat a la seva entera disposició, s'inclina a un costat del llit i de la tauleta de nit treu un iogurth i amb cara de viciosa sense deixar de mirar-me el va obrint mentre es passa la llengua molt suaument per el llavi superior, és una autèntica viciosa! Llepa la tapa del iogurth d'una manera que ja m'agradaria a mi que em llepés un altra cosa. Ara amb fica dos dits a dintre del pot i treu una bona quantitat de iogurth i sense deixar de mirar-me me'l posa sobre els llavis i tot seguit es fica els dits a dintre de la boca d'una manera que segur que li han arribat a la campaneta! Els treu i se'ls xucla treient la llegua i amb molt vici, s'inclina a sobre meu i comença a xuclar i llepar el iogurth que m'ha posat a la boca, em llepa com si jo fos un gelat de xocolata dels que tant li agraden i per a sorpresa meva torna a ficar els dits al pot, obre la boca i veig que no s'ha empassat el iogurth sino que encara el té allà, se'n posa un parell de càrregues més i d'un salt seu sobre els meus genolls, s'inclina i amb la ma-cullera m'agafa el penis i sense deixar de mirar-me als ulls se l'empassa tot de cop, ja fa estona que estic trempat però la sensació de tenir-lo a dintre de la seva boca i notar-la fresca i llefiscosa em fa posar-me més dur, mai m'havia fet allò i he de reconèixer que la sorpresa m'està agradant moltíssim, és una de les coses que estic ben segur que repetirem.

Ella comença a pujar i baixar el cap molt suaument i vaig notant els seus moviments rítmics en el meu membre, noto com la fredor inicial es va atemperant i com unes pessigolles delicioses em van pujant per l'esquena emplenant-me tot el cos d'una sensació relaxada i molt plaent, em deixo a les seves mans, o millor dit a la seva boca. Noto que a poc a poc està xuclant i cada vegada m'apreta més el penis amb els seus llavis, ara ja noto la fricció de la llengua, s'està empassant el iogurth i allò que abans era fred ara és el mateix infern, el canvi de temperatura em deu haver activat la circulació perquè noto molt més les seves carícies íntimes. M'agradaria tenir-la a sobre meu per tornar-li una part del que m'està donant però avui no podrà ser.

Sembla que ja s'ha empassat tot el iogurth, m'ha deixat el membre molt net i polit, aixeca el cap i em fa un petó al melic abans de ficar-se els dits que encara té empastifats a la boca per netejar-los bé. Es torna inclinar cap a la tauleta de nit i agafa un comdó de xocolata, si ja sabia jo que era una golafreta! Es posa la funda entre les dents i posant cara de dolenta l'estripa sense acabar d'arrencar la tireta que ha esgarrat, fica la llengua a dintre de la funda i amb molta cura treu el preservatiu, se'l posa a la boca i tornant a inclinar-se sobre el meu penis el pren amb una ma i me'l va enfundant ajudant-se només dels llavis i la llengua, la seva saliva ajuda a que el làtex corri bé per sobre de la meva pell i la feina que em fa multiplica el dessig de voler estar a dintre seu.

Quan ha acabat d'enfundar-me es descorda la faldilla i com era de preveure a sota no duu res, res de roba, clar! S'aixeca i posant un peu a cada costat del meu maluc va baixant en direcció al meu pubis, m'agafa el membre i se'l posa a l'entrada del seu cauet, està molt mullat puc veure com brilla per el seu fluxe i l'aroma a femella inunda l'habitació, ella continua baixant molt a poc a poc, massa a poc a poc, noto com amb una lleugera pressió la punta del meu penis obre l'entrada de la seva vagina i com sense cap esforç rellisca cap a dintre sota el seu avanç, la noto calentíssima, ella també s'ha posat com una moto amb les seves joguesques.

Per fi acaba de fer-la desaparèixer tota a dintre seu, es queda quieta un moment i aprofito per fer contraccions rítmiques, sé que això li fa pujar la excitació així que ja que estem juguem fort tots dos. Ella ho nota i comença a bellugar-se molt pausadament, primer fa uns moviments de davant cap arrere i després els va combinant amb pujar i baixar un poc, m'està pastant el penis, el fa recòrrer tots els racons de la seva vagina i quan se l'empassa del tot frega la seva vulva contra el meu pubis, de debó que aquesta me la pagarà, s'està regalant amb la meva situació!

Become a member to create a blog