Het begin  

wolfsman42 53M
0 posts
7/23/2006 8:29 am
Het begin

Hoi daar ben ik dan aan jou deur wolfsman je doet open en vraagt of ik een bakkie wil ik kom verder de huiskamer binnen kijk eens rond en neem plaats,je bent schaars gekleed dus heb ik een goed zicht als de koffie op is loop je naar mij toe op een hete manier ik kan niet van je afblijven en begin met je borsten te spelen lekker zuigen aan de tepels het kneden van jou borsten en speel daar een tijdje mee onder tussen gaat mijn hand over jou rug langzaam naar beneden en weer terug naar een tijdje vraag ik jou tegaan liggen zo dat ik met mijn tong jou kut kan gaan likken en klaar maak tot het hoogte punt en de rest laat zich raden het kan snel gaan maar ook uren duren voor mij ,ik kan de voorhand nemen maar dat kan ik ook aan een vrouw over laten,nu ik dit hier schrijf zit ik al lekker te genieten. ...\8 liefs wolfsman


Become a member to create a blog