tekst verplaats  

verlangster 42F
94 posts
5/10/2006 7:05 am

Last Read:
12/7/2006 2:25 pm

tekst verplaats

Ben een gebonden vrouw van over de 40 , goed verzorgd lang en slank met een kleurtje ,die veel van sex houd maar niemand heeft om uit mijn bol te gaan ,ik ben gek op jonge lange slanke (HETER mannen. (TOYBOY)
Sinds ik terug uit Cuba ben (waar ik een geweldige tijd gehad heb). Weet ik nu percies wat ik mis.
Vaak vertalen wij het in sex.Maar sex om de sex is niet zo geweldig als de juiste INGREDIENTEN niet aanwezig zijn . Ik ben een vrouw die
een man nodig heeft die mij gevoel geef dat ik de mooiste de lekkerste en de liefste ben, ik heb veel gehoefte aan streling lichamelijk contact . dus mijn wakker maken met een kus een aai over mijn borsten over mijn lekkere billen ,heerlijk strelen Ik hou van hartstocht.Ik verlang naar het gevoel dat je nooit genoeg van me heb , dan heb je de hoofd prijs in mij.

Ik ga dood bij mannen die gesloten zijn niet Zoenen ,of aanraken en alleen maar afstand uitstralen. Of alleen op hun eigen bevrediging zijn. Ik ben een en al vuur maar dat verlang ik ook van jou.
Een echte Zuid -Amerikaanse als wij bij elkaar zijn moeten de vonken er vanaf vliegen. Wat je daarna doet hoef ik niet te weten. als jij maar opdat moment alles voor mij wil zijn. Ik hou van duidelijkheid en pas me aan aanduidelijkheid Ben erg gevoelig en laat los bij een onzeker gevoel.
Ik Ga graag voor een man met een goed wapen op zak, Gezond Geen los bol. Een man vol energie want ik wil liefs de hele nacht me je vrijen en liefs vaker in de week daarom zou ik het op prijs stellen als je in het Gooi woont of heel dicht bij, Ik haat ROOOOKERS en ben
gek op een sporter "" YES baby toyboy moeten presteren""
Mijn ideale persoon:
Ben op Zoek naar een jonge man tussen de 29 en 38 jaar.een lange slanke gespierde man,geen buik liefs 6 pack. TOYBOY geen ROOOOKER.
ben gek op mannen tussen de 185 tot 195, met een goed verzorgd gebit .Ik zoek een man die zich helemaal kan laten gaan bij een geile vrouw als ik.
Ik wil graag door jou verwent worden en ik zal jou ook heel goed verwennen .
(je zou denken dat de mannen hier vol op willen,helaas heb ik nog nooit zoveel angsthazen op een datingsite gezien als hier)

Ik zoek een rust punt in mijn drukke leven een man waar ik af en toe ook mag uit huilen als het even niet mee zit.
Liefs doen wij het een paar keer per week Maar Met minder neem ik ook genoegen als je maar duidelijk bent.. En de vonken er van af vliegen. Ik stel het op prijs als je stijlvol en klasse heb en een goed stel hersenen.Een gezonde vent en niet een vent die jij denk te zijn of graag had willen zijn.
Ik hou van een Tarzan type lekker wild die te keer gaat als een zwarte panter ,En verder wil ik je vol overgave beminnen.Geen spelletjes ! !!! ik heb een hekel aan onbetrouwbare mensen en mannen die niet duidelijk zijn , ik heb veel gedult maar als het op is kijk ik niet meer om , ik sterf liever dan je een 2 de kans te geven wees dus serieus .Ik ben 100% hetero en hou van the real stuff geen webcam en al dat ...... IK zoek naar een man met een gezonde passie.Ik ga ook niet voor een restaurant staan en naar binnen gluren als ik honger heb.
Echt een gooische kak madam zou je denken maar heeeeeeeeeeeeel stout. i'm a one to one woman .
Helaas!!!!!!!!! met die extra genen belast. Aan mij alleen zul je genoeg hebben dus maak je borst maar nat. Ik hoop ook dat jij 100% de man bent die mijn
honger zal kunnen stillen. Aan uit proberen doe ik niet. EN OOK GEEN ANALE SEX .
Een amazone Panter herkent haar soort genoot direkt,no
doubt. en zo als mijn Cubaantje altijd zei ME RIO DE AMAZONA .
For me to know for you to guess.

Vertel ons één van uw favoriete seksuele fantasieën. Hou u niet in!:
Een man die druipt van een gezonde passie die altijd klaar
zou staan als je zin heb.Altijd bij de hand zoals een vibrator.


rm_maxx66686 45M

5/17/2006 11:50 am

Gelijk heb je.


rm_MatsHolland 48M
15 posts
5/24/2006 4:42 am

Een spannende vrouw met een blog vol mooie foto's en een scherpe teksten. Blij dat ik langs kwam. Hoop meer van je te horen en zien. Ik kom terug!


svigke 36M
1 post
5/30/2006 6:00 am

ik ben een slanke jonge hetero man
schrijf maar naar dutchwww at list.ru
ciao


Become a member to create a blog