Was hij lekker of is hij lekker.  

verlangster 42F
94 posts
8/10/2006 6:22 am

Last Read:
9/9/2006 2:00 pm

Was hij lekker of is hij lekker.

Ja hij was heeeeeeeeeeeeeeeeerijk goddelijk, machtig,geweldig,hmmmmmm !!!om op te blijven vreten.
De kersen waren zalig ,stel je voor !!!.
Ik moch eerst proeven van de groente boer want ze waren maar 4.50 euro per half pond zoals hij het zo mooi zei, om de hersenen even in verwaring te brengen. Want je zou zeker schrikken als hij je verteld zou hebben dat ze
negen Euro per pond kosten.
De sushi werden nog om 19.30 vers voor mij gemaakt.
De aarbeien waren zalig, zoeter dan zoet.
De slagroom was heerlijk gewoon die van AH slagroomlight ,als je het over je heen spoot kon je het al slurpen op likken en je bleef likken want het gleed zo van de lijf af.
Met het gevolg dat ik me waande in de Amazone waar slangen zich kuipend voorbewogen .
Zie je het al voor je ? ???????
Rond 2.00 uur ging ik richting huiswaards nog een half uur rijden en om 3 uur lag ik in mijn bed.
vanmorgen ging de wekker om 6.45 en dacht je dat ik kwaad was of moe???? neeen hoor !!! ik kwam er met gemak uit een uur later zaten de kids in het zwembad, want die moeten morgen afzwemmen.
Ik ging nog een paar deuren verder,ja om 8.15 uur ging mijn kaart door de poorten van de sportschool. Ja Mark de trainer had net een nieuw programma voor me gemaakt en kwam elke 5 minuten kijken als ik alles goed deed.Dus even smokkelen was er niet bij. Hij maakte daarna nog een heerlijke cappuccino voor me kaar en om 10.15 stond ik weer buiten richting huis.
En Jij dacht dat ik moe was en nu mijn bed weer in zou gaan , neen baby.
Ik heb het je toch vaker verteld dat goede sex vol passie veel energie en liefde geeft en dat je bergen kan verzetten en dwars door water kan lopen. En sporten zorg er nog voor dat je de marathon van New York in een uur kunt lopen. Hoe denk je dat ik in staat ben die toyboys bij te houden .
Ja baby voor een goede body en conditie zal je heel hard moeten werken.
Ik ben geen 25 meer , maar heb wel nog net zoveel energie als toen.
Voor mij is een nieuw levens jaar begonnen en ik ben er klaar voor ,Een ding weet ik zeker wat er ook op zal komen dient een hoger doel waar ik van kan leren. OP NAAR DE....................
[/
COLOR]


rm_Silent_Fox 41M
4 posts
8/10/2006 12:58 pm

As I said before " van harte, en nog vele jaren"
Zoals je dit nu schrijft moet je je wel kunnen herrineren hoe het was zonder je lekkere vrien/scharrel whatever.(the guy who knocked you off your sox)
Als je dit gevoel weer hebt ben je volgens mij weer helemaal de oude zoals ik je zo kort nog maar ken.

Greetzzz

-Fox-


Become a member to create a blog