Soft Erotische verhaal (Sudades do teu curacao)  

verlangster 42F
94 posts
6/4/2006 5:03 am

Last Read:
6/23/2006 12:16 am

Soft Erotische verhaal (Sudades do teu curacao)

Sudades do teu curacao

Heimwee van je hart

Een van mijn lievelingseilanden is St. John. Het ligt op een betoverende plek, midden in de azuurblauwe Carribische Oceaan, maagdelijk schoon en onderdeel van de Amerikaanse Virgin Islands. Het is een rustig, bebost en onbedorven eiland waar je heerlijk kunt genieten van stille stranden. Bovenop een mooie ruige klif ligt het luxe 5 sterren hotel Haytt. Van hieruit is het panorama op de oceaan adembenemd; je wordt stil van de schoonheid van de zee, de witte schuimkoppen en de kleurschakeringen van het water gaan in over in de helderblauwe lucht met slierten verwaaide witte wolken.
Op een groot jacht maken wij een tocht om dit prachtig eiland en genieten van de andere betoverende eilanden zoals St. Croix, het grootste eiland, waar je plantages, forten en Victoriaanse gebouwen ziet. Bovendien vind je het nationale natuurmonument Buck Island Reef. Dit grote natuurreservaat heeft speciaal voor snorkelaars een route onderwater! Verder vind je er tal van verschillende planten en dieren. Met een ploeg van zes gasten genieten we eindeloos van het snorkelen, duiken en hebben veel lol samen tijdens de barbecue in een stille baai.
Op het terras aan zee genieten wij nog na van de zonsondergang dat ook op dit eiland een spektakel is. Het geeft verbroedering en onbekenden schuiven aan bij onze tafeltjes, er worden nog wat cocktails bij besteld. Terwijl de zon langzaam onder gaat en spiegelt in de gladde en ruisende zee, genieten wij van de mooie klanken van romantische muziek, die het hart raakt. Je voelt de passie, hartstocht, vuur, verlangen en heimwee. In gedachten kijk ik terug naar mijn kinderjaren in de tropen, waar ik tijdens zonsondergang door de transistorradio de klanken hoorde van gitaarmuziek die gevuld was van schoonheid en een gevoel van heimwee naar het verleden, maar ook naar een nieuwe dag...
Het is het verlangen en dromen van een kinderhart dat al kan voelen wat er nog komen moet, maar niet kon weten wat voor een invloed deze ervaringen het op haar verdere leven zou hebben. Het is de hartstocht die je voelt en bij de eerste klanken altijd weer het beeld en het gevoel hebt terug te willen grijpen naar een onbereikbare droom, weemoed naar onbereikbare liefdes. Heimwee van het hart dat huilt naar iets wat nooit komen zal.
Bekend van de fado's uit Portugal en de Somuntono, bolero en salsa uit Latijns Amerika. Het eeuwige verlangen.

We genieten van een maaltijd van verse kreeft en een versgemaaktte cocktail van hemelszoet fruit, kokos en gemengd met rum, dat langzaam naar je hoofd stijgt, waardoor alle emoties naar boven komen.
Op de achtergrond speelt nu het liedje uit de Dominicaanse republiek Delirante amor" (Mijn waanzinnige liefde). Met zijn donkere stem zingt Fernando villalona “Mi hace dano to quererti (Het doet mij pijn om je lief te hebben), “Castigo de mi destino” (Jij ben de straf van mijn lot). “Ik word jaloers als ik er aan denk jou nooit meer in mijn armen te hebben, ik blijf maar dromen en hopen dat ik altijd jouw schaduw mag zijn en dat wij samen mogen sterven en voor eeuwig verbonden mogen blijven. “Ik zal je passie, je zachtheid zijn, ik wil je voor eeuwig beminnen en zal je altijd liefhebben.”

Terwijl de zon langzaam haar kracht verliest en de zwoele nacht het overneemt, geef ik me over aan de passie van de muziek die me treft in mijn hart en mijn lichaam die week en opgewonden begint te worden. Mijn borsten maken zich klaar voor een volle overgave en ik voel hoe mijn bikinibroekje volloopt in een vloedgolf die niet meer te stoppen is.
Fernando zingt luidkeels “Qeure mi ,qeure me, mi amor, mi amor” ( bemin me hou van me mijn geliefde), ik ben me niet bewust dat ik in de gaten wordt gehouden vanuit een donker hoekje door een lekker ding met bloot bovenlijf, zij ogen groot van verlangen naar lust.
Door de cocktail van muziek, emotie en hormonen die door mijn aderen gieren, zit ik met mijn benen wijd open en voel een groot verlangen.
Plotseling voel ik een kus op mijn hand. Tussen mijn benen, op zijn hurken gaat een hoogblonde man met lang krullend haar en een zongebruinde huid zitten. Hij fluistert iets in het Portugees en likt heel zachtjes langs mijn oorbel.
“Niet schrikken!” zegt hij daarna in het Engels, “Ik ben Roberto Del Gado en kom uit Brazilië.”
“O ja”, denk ik, “iemand met dezelfde passie als ik”, dus ik had wel oren naar hem, wij zijn uit hetzelfde hout gesneden. “Querida”, zei hij “Jouw passie en heiwee van het hart is mijn niet vreemd, dat krijgen wij al met de borst mee, ook door onze opwindende muziek, carnaval en de tragedie die je in het dagelijkse leven mee maakt, dat snappen alleen Zuid- Amerikanen.
Dat is de passie die ons bindt, altijd op zoek naar de onmogelijke de onbereikbare liefde . Het steeds willen veroveren en veroverd willen worden. Toen vertelde hij dat hij uit Sao Paolo kwam , maar al tien jaar over de wereld reisde en dat elk land waar hij zijn hoofd neer legde zijn thuis was. Hij keek me diep in mijn ogen aan en als een echte soortgenoot begon hij met ''sweets talk'' waar elke vrouw uit dat continent gevoelig voor is (Tell me lies, tell me sweets little lies). Er vloeit meer rum en voor ik het wist zit ik op zijn schoot.
O, wat zag hij er lekker uit... Hij vertelde dat hij stripper was en over de hele wereld shows gaf .
Ik dacht dat ik van zijn schoot viel. “Wow, een stripper!”, dacht ik. Langzaam begon ik zijn mooi gespierde borst te strelen, zijn nek te kussen en hij gaf zich makkelijk over. “Ga door” zuchte hij. “Jij maakt me gek, laat mij vannacht verdrinken in jouw liefde, jij ben de mooiste en lekkerste vrouw die ik ooit ontmoet heb, maak me wildl!” Zijn borstkast was bedekt met blond haar, ik voelde zijn sterke armen en ruwe handen. Hij maakte zich los uit onze omstrengeling, stond even op en gaf een kleine show van een minuut weg. Hij was lang, met een smalle taille en droeg een Braziliaanse tanga van leer met een lap ervoor waardoor je kon blijven gissen wat er achter schuil ging, met een touwtje in de bil waar je zijn lekkere bolle gespierde billen kon bewonderen, zijn twee stevige gespierde benen, ze kronkelden rond...
“Mamma Mia”, welke vrouw met een gezonde passie kan zo’n man weerstaan! Een body om van te dromen, waar je handen alleen maar aan willen zitten. Ik droom weg en zie hoe ik mijn lange nagels in zijn billen en rug zou laten gaan. Ik droom hoe hij ligt te kreunen van genot en om meer zou smeken en hoe ik zijn billen zou vastpakken als hij met mij de “Bailar del perito” zou doen (De hondjes dans). Dat kunnen bijna alleen Latinos daar moet je losjes voor in de heupen zijn. Je beweegt met je heupen , de handen losjes in de nek en al draaiende een vrouw van achter verwennen, met je wapen doe je alsof je de samba of reggatone danst, het is helaas alleen aan de beste lovers gegeven. Een goede minnares gaat mee in de ritme en samen beleef je het hoogte genot, alleen er naar kijken geeft al een grote opwinding, maar toepassen is goddelijk...
Ik droom verder hoe ik hem vanaf de kruin van zijn hoofd tot zijn tenen zou kussen en likken, dit goddelijke lijf moest goed en lang bemind worden. Ik zou zijn kaal geschoren ballen in mijn mond nemen, maar zijn mannelijk geslachtdeel even negeren tot hij zou smeken het met mijn tong te strelen.
Ik fantaseer hoe ik eerst voor me zelf zou gaan en met mijn gevangen hengst op de maat van de samba hem zou bereiden als een wild beest tot ik genoeg zou hebben en hem daarna leeg zou zuigen, tot ik hem alle controle zag verliezen en al schokkend zag klaarkomen, wat zou ik me daarna een superwoman voelen.

Bedwelmd door de rum en door de gierende hormonen dans ik mee op de opzwepende muziek ,de lossen heupen en vlugge voeten op het ritme van de muziek, wij doen niet voor elkaar onder, al bij de Porito dans voel ik zijn begeerte en ik ben niet meer te houden. Hij stoot zijn vingers door mijn bikinibroek heen en raakt in één beweging mijn g-spot. Ik geef een zucht van verlichting en voel een onbeschrijvelijk verlichting dat langs mijn benen vloeid. Hij zegt, “Ik moest het doen schatje, je was me te hitsig, nu zal je weer wat rustiger worden, the night is still joung baby en er is nog veel te genieten. Hij fluisterde in mijn oren “YO QUIERO UN ROMANSE CONTIGO MUY APACIONADO”. Daar had ik wel oren naar. ( Ik wil een gepassioneerde romanse met je beleven)
Ik heb een kamer hier dichtbij. We liggen onder een klamboe, heel romantisch, de hele nacht horen we de golven ruisen, de zee gaat met ons mee. Hij tilt me op en draagt me met zijn sterke armen een paar meter verder, wij hebben de grootste lol samen. Met zijn lange blonde haar gaat hij over mijn huid waardoor mijn haren op de huid rechtop staan, mijn borsten worden door hem teder en stevig bemind en ik schreeuw het uit van genot,
Hij heeft alleen nog maar zijn mond en tong nodig om mij de hemel in te jagen en laat me net tussen hemel en aarde zweven, elke controle ben ik kwijt, heerlijk...

Ooit wel eens een Braziliaan gehad, schatje?
Wij zijn de beste minnaars van de wereld, wij dansen de samba op straat tijdens carnaval, maar ook samba in bed. Hij kijkt me diep in de ogen aan en zegt: “Jij hoeft niets te doen, geef je over aan me, laat je helemaal door mij verwennen.” Hij pakt een stift van het nachtkastje en schrijf op mijn buik “Roberto is here (occupied)”.
“Roberto Del Gado zul je nooit meer vergeten, zelf als jij dement zult zijn zullen er nog sporen in je herinnering zijn achtergebleven. Ik dacht, een latino, die willen altijd de beste lovers zijn en zullen alles doen zo dat je ze nooit zult vergeten.”
Relax, baby ik zal al het werk doen en jij mag alleen maar genieten van je lekkere braziaalse gigolo en stripper.
Dit laat ik me geen twee keer zeggen. Ik stop uit nieuwsgierigheid nog even mijn hand in zijn slip en het was hands up en ik geef me nu helemaal over aan hem, tegen DAT wapen is geen gezonde vrouw opgewassen. Daar schieten mijn fantasieën door mijn hoofd, er volgt de ene orgasme na de andere. Hij stopt maar niet, hij lijkt wel een los gelaten panter in de Amazone, langzaam raak ik uitgeput, want tegen deze Braziliaanse panter kan ik niet op. Hij ging te keer als een lekkere wilde beest. Heerlijk, Goddelijk, ik zou zwevend wel mijn laatste adem willen uit blazen. Laat mij maar sterven in passie en liefde dan van kilheid en verdriet .

Waar kom ik dit soort temperament nog tegen? Waar ligt het nou aan dat ze bij ons zo Nederland zo koud en zo angstig zijn en er bij de eerste kritische nood al afhaken en bang worden. Komt het misschien door het koude weer?
Of komt het doordat ze nooit in de jungle hebben leren over leven en nooit hebben laten zien hoe ze een tijger kunnen verslaan. Of zijn ze liever lui dan moe en kunnen hun erectie niet langer dan twee minuten volhouden? “O nee, dacht ik, “ ze hebben de polonaise, dus lopen ze achter elkaar aan als ze dansen en wij hebben de salsa,de samba, de tango, de bolero, de merengue en de ragatone; zo kijk je elkaar wel recht in de ogen aan, daag je elkaar uit en zo ontstaat er vuur. Maar achter elkaar aan lopen als in de polonaise geeft helaas geen spanning.

Verzadigd en uitgeblust viel ik in slaap.
De volgende morgen hoorde ik in de verte een haan kraaien. En zag hoe de zon weer op kwam en het langzaam licht werd. Ik keek naast me maar er was niemand, ik vond een briefje naast me met de woorden: “You look so peaceful sleeping, you don’t know that I’m leaving, but I have to leave. Well, I did my best to beat them but in my head the demons said move on. When you think of me remember the times I hold you tenderly, remember the time that I love you, but baby sorry, I have to go. I never make love two times with the same persoon. Sorry baby, thats the way it has to end. But you will never forget me, carry me in your heart as a sunny day, you will always be mij Sudades. ROBERTO DEL GADO WAS HERE.”
Daar lag ik dan met een dubbele kater, een van de drank en een van de man die ik nooit meer in mijn leven zal tegen komen. Met een gebroken hart ging ik weer naar mijn eigen hotel en was een dag lang door niemand te troosten. “Hoe komt het toch”, dacht ik, “alweer de verkeerde man, zal ik het nooit leren of heb ik iets dat verkeerde en foute mannen aantrekt? Zal ik nooit tegen een gezonde man aan lopen. Of moet ik voor de polonaise gaan en er een tarzan bij aanschafen, voor slechte tijden?”

Nee, het is de straf van mijn lot, (Castigo de my destino) ,de heimwee van het hart, dat altijd zal huilen en op zoek is naar het onbereikbare. En jammer genoeg nooit rust zal vinden.
Een dag later ging ik via New York terug naar huis. Toen ik door de douane ging, zag ik een grote poster met de aankondiging in het engels van een concert met de beste tripper van het westerlijk halfrond ROBERTO DEL GADO DE BRAZIL.
Als ondertitel stond er op het affiche “SUDADES DO TEU CURACAO” (Heimwee van je hart.) Ik liep naar de muur en trok de poster van de muur, rolde hem op en nam hem mee onder mijn arm mee. Iedereen keek toe maar niemand gaf een kick. Die lijst ik in, dacht ik. O, wat zag dat stuk er toch lekker uit, om nooit meer te vergeten. Toch nog een souvenir. Ik keek nog even om voor ik het vliegtuig in ging en zei zacht in mijn zelf "" Buena suerte( Veelgeluk )sudades do mi curacao"" I will take you with me as a sunny day.
Had Roberto soms ook last van bindingsangst? Of ïs hij een"" DON JUAN?" Wat denk jij ??????????????????????.

QUERIDA


rm_Marcello199 53M

6/6/2006 2:59 pm

Allereerst even sorry dat ik niet eerder op de invite inging. (Ik wist niet goed hoe dat werkte, maar da's nu geregeld) Ten tweede: je schrijft best opwindende verhalen en hoop dat je ze op 1 of andere manier ook zal/kan meemaken. En ik ben inderdaad een gevoelsmens, want van sommige verhalen krijg ik een brok in m'n keel en van sommige verhalen zit het brok een stuk lager....
Ben nog steeds te porren voor die massage, maar vraag me af of je daarvoor eerst gelopen moet hebben?


Become a member to create a blog