Op naar de marathon van leiden.  

verlangster 42F
94 posts
5/29/2006 2:31 am

Last Read:
6/5/2006 12:50 pm

Op naar de marathon van leiden.

Ik was erg zeneuwachtig van morgen,ik wist dat ik vandaag 12 km zou gaan hardlopen.(De drie dorpen loop)bij ons in de omgeving.
Ik schoof aan en kreeg een blij gevoel,ja hier kende ik wel genoeg mensen ,hai,hai ect want er deden ook velen mee van mijn hardloopclub, dus een praatje hier een praatje daar.want anders dan
bij de Marikeloop waar alleen vrouwen mee deden waren er hier meer mannen dan vrouwen. Hmmmmmmmmmmmmijn ogen werden even gestreelt
door wat ik zag.'' O God wat hou ik van mannen'' Ik zag heerlijk gespierde benen en lijfen mijn hart werd er zo blij van, o dacht ik liever een man met een lekker gespierdelijf dan een mooie kop.van een prachtig lijf raak ik erg opgewonden.

Ik zal niet zeggen dat ik al weer op mijn oude niveau ben van vorig jaar maar het lopen van dit soort evenementen begint al weer te wennen.
Helaas gingen alle snelle gespierde jongens als
een haas vandoor en bleef ik achter met de minder bedeelde vrouwen dus met te dikke billen en de wat gezette mannen ,maar neen mijn doel was je loopt je eigen tempo er komen nog meer loopjes en ik ben me nu mentaal aan het voor bereiden voor de halve marathon in oktober in Amsterdam.
En harder gaan lijd alleen maar tot blessure .
Een man van mij club kwam nog naast me lopen want hij ging voor 7 km en ik voor de 12 km.
Ik Genoot ook erg van wat ik om me heen zag.
ook mooie mannen die langs te kant stonden'''Hmm
dacht ik met die zou ik wel eens een beschuitje willen eten.
Was een pittig loopje met me zelf maar kwam door de eind streep . Ik had zo zin in een heerlijke massage na afloop die ik wel van een van de hardoop masseur kreeg.
Heerlijk ik had wel op de bank willen blijven liggen,eindelijk weer zo een stevige mannenhand. die je benen lekker los masseert.Zo zei hij na 20 min. dat was het.
Wanneer ga je weer lopen ? ik zei 18 juni in leiden.
"""Goed zo,zo hou jij je welderige vormen mooi stevig ok tot ziens'' ik keek nog even om o ja dacht ik dus onder het masseren heb je wel genoten van het uitzicht.rm_MatsHolland 48M
15 posts
5/30/2006 11:17 pm

mooie sport he?


rm_marslander11 60M

6/2/2006 10:19 am

Geweldig he dat hardlopen.
Ik ga dit jaar voor de Amsterdam marathon. Iets voor jou?


rm_marslander11 60M

6/5/2006 5:44 am

Hallo verlangster,

Ik zie net dat ik je niet kan emailen, vandaar dat ik hier maar wat schrijf.
Ik vind het erg leuk dat je ook hadloopt en zou daarover best (meer) met je over praten.
loop je allang? En wordt Leiden je erste halve marathon? In hetzelfde weekend dat jij in Leiden loopt, loop ik ook een halve marathon hier in Friesland.
Ik heb gezien dat je in het najaar de halve marathon in Amsterdam ga lopen. Die dg wil ik me weer aan de hele marathon wagen. Kben benieuwd. Misschien kunnen we elkaar wat motiveren.
In ieder geval alvast vel succes in Leiden

Ozzie


Become a member to create a blog