Ik zoek een start nummer voor de dam tot damloop.  

verlangster 42F
94 posts
5/31/2006 2:50 am

Last Read:
6/2/2006 1:13 am

Ik zoek een start nummer voor de dam tot damloop.

Ja Gisteren weer met de club hardgelopen,dit keer zijn wij niet verdwaalt, maar zijn Hard aan het trainen voor 20 juni, dan lopen wij van Utrecht terug naar de club in Hilversum ongeveer 16 km.
Ik kreeg van iemand in de groep te horen dat het niet meer mogelijk was je nog in te schrijven voor de DAM tot DAMLOOP .En ja hoor daar zat ik dan nog om 23.30 op de internet,
te kijken als ik me nog kon inschrijven. NEEEEEEEEEEEEEEN dus er hadden zich al 30 000 mensen in geschreven.
Dus ik vis achter het net, dat komt er van he als je inplaats van je andere email te bekijken, (want mail had ik al een paar keer ontvangen van de dam tot damloop ) maar neen madam was meer geintereseerd ""in de gekke mannen op AdultFriendFinder ën Hotmatch"" . Äch ik kan er om gaan huilen maar het heeft geen zin.
Vandaar ik het zo doe, naar jou toe : als jij nog iemand weet of kent die zijn start nummer kwijt wil, Denk aan mij want ik weet zeker dat er een grote groep mensen zullen zijn die nooit zullen starten maar omdat men bang is de boot te missen heeft men zich al vroeg van de voren ingeschreven.
Dus!!!!!!! DENK AAN MIJ ALS JE VAN NIEMAND HOORT DIE NIET MEER MEE LOOPT MAAR ZICH AL HEEFT INGESCHREVEN EN ZIJN NUMMER KWIJT WIL OF IN DE LA LAAT LIGGEN..
Ik beloon je met een kus via het internet wat dacht je van ?


walid_boss2 41M
1 post
6/1/2006 12:58 pm

hoi mij name is walid uit hilversum


rm_Marcello199 53M

6/1/2006 3:54 pm

verlangster,

als ik iets in mijn la had liggen dat jij kon gebruiken, had ik het wel gezegd hoor....!

Soory da'k je niet kan helpen, maar wie weet kan ik je een keertje masseren als je weer eens een lekker stuk hebt gelopen.

Trouwens...., ben je echt een ster in het verlangen?

xxx Marcello


Become a member to create a blog