GEEF MIJ MAAR EEN MOOIE DOOD  

verlangster 42F
94 posts
6/21/2006 3:29 am

Last Read:
6/29/2006 12:04 am

GEEF MIJ MAAR EEN MOOIE DOOD

Vandaag was het een zware loopje de planning was van uit Hilversum met de trein naar Utrecht te gaan en van daaruit terug naar Hilversum te lopen.
wij stonden te wachten toen er werd omgeroepen dat de trein van wegen een ongeluk niet ging en het wel een uur kon duren, daar stonden wij dan 32 man.
Ok zei de trainer wij lopen dan van hier uit naar Utrecht dus 16 km
en nemen de trein terug . Goed plan even weer je gedachten omschakelen wij liepen al meer dan 20 min toen, wij mensen over het spoor zagen lopen en de trein stond stil wij wilde lang de rail lopen want dat was de geplande route maar de politie riep ons terug"" neen, neen u kunt liever niet die kant op gaan, gaat u maar langs de andere kant"" nieuwsgierig als wij waren vroegen wij is het zo erg ja zei hij u kunt het liever niet zien, wat zal het zijn en wij zaten onder het lopen te discuseren en ik moest aan het liedje denken van ....'' wat een mooie dag, ik overdacht mijn zonde en de wereld en alle keren dat ik wakker lag ...... wat een mooie dag wat een mooie dag voor de dood "". Ja het was een mooie dag.
wie zal het toch zijn die de kracht niet meer had om door te gaan met het leven en waarom op zo een manier. waarom zo ? want ik zou er nooit zo een einde aan mijn leven maken ik zou gaan slapen ,me mooi aankleden in een van mijn lieveling outfit, mooie lingerie en mooie kousen met jaratels en op hoge hakken. O ik zou er voor zorgen dat de dokter die de dood zou komen constateren, de lijkschouwer een ieder die mij nog daarna zou zien nog even hun ogen verwent zou worden.
En ik zou daar liggen met een vredige smile want ik zou mijn zelf geen pijn willen doen alleen maar laten inslapen .Ik zou ook mooi dood willen gaan geen gezoek naar delen van mijn lichaam,of opgezeten delen omdat ik zo nodig moest springen , neen als ik mag kiezen dan maar zo in bed in mijn mooie lingerie. En nog zorgen dat ik op tijd gevonden word niet dagen daarna, waardoor niemand meer zou weten hoe ik er uit zag.
Niemand zou ook in mijn mogen snijden ze zouden precies weten wat ik had in genomen.
Neen ik heb dit al van dicht bij mee gemaakt in mijn omgeving de ene sprong 10 hoog naar beneden de andere liet zich op de snelweg aanrijden en de andere hing zich op.Neen zo zou ik niet aan mijn einde willen komen daar hou ik te veel van me zelf.
Moet jij dan je zelf of andere zo haten om zo als een misvormd wezen door je geliefde zo afscheid van je te laten nemen?
Ok de tocht was zwaar maar op 2 na hadden wij het allemaal gered zelf ik die nog zondag 10 km in de benen had, na mee te hebben gedaan met de marathon van Leiden.
Mij trainer keek me aan en hij zei meid ik ben trost op je heb het weer gered Ja ik ben een doorzetter ik zal niet makkelijk opgeven ,dat loser gedrag hoor niet bij mij.
Mijn trainer is een schat van een man die is ook al 70 jaar oud is en weer elke week met zijn vrouw aanwezig om ons nog tussen de 13 en 20 km te laat hardlopen.
Ik sterf liever op met 75 jaar aan het einde van een hele marathon op een van mijn lieveling eiland ergens in Hawaï. De marathon van Honolulu.

Vreugde en verdriet

Wanneer je blij bent, schouw dan diep in je hart, en je zult zien dat enkel wat smart gegeven heeft, ook vreugde brengt.
Wanneer je verdrietig bent,blik dan opnieuw in je hart en je zult zien dat je weent om wat je vreugde schonkrm_Benkai7 56M
2358 posts
6/22/2006 10:38 am

Hallo "verlangster".

Here I would like leave a comment in english, because my dutch is not good enough to express my thoughts about your happenings and experience in this case ...

"It is essential ...

With our first breath we start to die ... some learn early, that the begin includes the end ... some people learn it later, during their experience in life ... our journey will end one day ... enjoy your feelings ... these are telling you are alive ... be prepared and you are able to live truly free in peace and harmonie" ...

Benkai7


Become a member to create a blog