EROTISCHE verhaal van gass 74 en Verlangster. I  

verlangster 42F
94 posts
4/28/2006 7:28 am

Last Read:
5/31/2006 4:35 am

EROTISCHE verhaal van gass 74 en Verlangster. I

[COLOR limegreen]Vandaag heb ik besloten een einde te maken aan mijn besluiteloosheid. Ben zelfverzekerd opgestaan met de gedachte ; ik wil je lichaam tegen het mijne voelen. Je warmte voelen, je bodylotion ruiken, je versnelde ademhaling horen dicht bij mijn oor.
Ik zie je lopen, nonchalant, onberispelijk...Hoge hakken, kort rokje en strak topje. De lijnen van je lichaam worden extra geaccentueerd.
Ik voel een rilling over mijn rug lopen...word opgewonden van je... van het onbekende, van iets dat me te wachten staat en binnen handbereik is,
maar waar ik nog net niet bij kan.
In mijn gedachte heb ik je al uitgekleed, totaal gefascineerd door je zoals je naakt voor me staat. Wat een verschijning. Sensueel...
Ik spreek je aan, je kijkt me aan...en voelt de erotische spanning in mijn stem...Makkelijk geef je niet prijs, je wilt veroverd worden, meegenomen naar hogere sferen, verwend en aanbeden als een prinses.
Met elegantie loop je verder, de galmende klanken van je naaldhakken in de avond scho├źn ons achterna.
In het portiek bij je huis, trek ik je tegen me aan. Ik kan er niet meer tegen, die spelletjes die je met me speelt. Hartstochtelijk kus ik je...en druk m'n lichaam tegen je aan. Ademhaling versnelt, tongen verstrengelen, mijn hand streelt door je haar.
Ik fluister; "ik wil je..."
"Niet zo snel" zeg je...In gedachte zie ik je voor me in de slaapkamer: sensueel dansend, ritmisch en uitdagend op salsa muziek.
"Dans voor me", zeg ik. Je neemt me aan mijn hand mee naar binnen. Je heupen wiegend. "Schenk wat te drinken voor ons in", zeg je terwijl je een cd opzet.
Neem me mee, deze nacht in.....Mijn godin van de liefde......

Je komt weer bij en realiseert je dat je aan het dromen was...... Helaas ik ben hard
> ik kijk je aan en zeg wat wil je nou !!!!!! ik ga niet voor een vluggertje met de eerste en de beste je moet van goede huizen komen om deze hete vrouw te kunnen bevredigen ,,en trouwens Hollandse mannen bezitten geen passie het is hup hup hup en weg wezen,, geile latino kutjes als de mijne willen Vuur, Passie, Tango, Salsa ,Reagaton heerlijk neuken op de klanken van de hete muziek. wie danst nou de Polonaise( hoe pa pa! hoe pa pa! waar geen vuur en vlam uit komt.
Alleen maar drank en slappe lullen!!!!!!!
> neen dankje kerel , voor dit poesje zal je vuur moeten spuiten,
Je pakt me weer vast en kus me in mijn nek streelt me over mijn borsten ,stop je hand heel brutaal onder mijn bloes en pakt mijn grote tepel in je mond en met een half open mond vol passie lik je en zuig je aan een en met je ander hand streel je de andere ,ik geef me even gewonnen en fluister in je oor ga door pak ze vast en bijt er zachtjes op , je word wild en ik kreun van genot,de hand glijd langzaam naar mij kruis toe en je voelt hoe nat ben. Het lijkt wel de Amazone rivier die hier loopt te stromen zeg je. Geef je over want jij bent net zo geil als ik en jij wilt me ook geef het nou toe.
> Ik stoot je van me af en zeg neeeeeeeeeeeen ,neeeeeeeeen!!!! niet weer ik pak nog liever mijn vibrator dan het weer te doen met een man die mij niet aan kan en na 5 min kom jij klaar en krijg dat ding niet meer om hoog.en dan lig ik honger te lijden ik ben weer niet aan mijn trekken gekomen en ik maar hopen dat het weer om hoog gaat wat ik ook doe geen stijve pik meer, en neen hoor dat gaan het bandje weer af <<<<Ik ben te moe ,ik was te geil, je bent te heet, je wil te veel en ga zo maar door ik heb het dan weer gedaan en ik zit dan met een natte poes die niet meer aan zijn trekken komt.
> neeeeen laat maar zitten ik ga alleen voor de beste ik ga alleen voor een man ,,, 1 uit 1000 die mij aan kan die zijn lul uren lang om hoog kan houden. uren lang wil neuken ,neuken tot ik er bij neer val en smeek je te stoppen omdat ik het niet meer aan kan. neen schat die man ben ik meer dan een jaar geleden tegen gekomen en daarna heb ik het maar met mijn vibrator moeten doen want de rest was niets.
Haha op Cuba na daar begon weer even het feest.dat was weer een lot uit de loterij...........
> Ik keer me om, om naar boven te lopen met in mijn gedachten mijn dildo te pakken en me zo klaar te spelen. neeeen! ik heb geen zin meer in een teleurstelling
> dan maar de dildo.
macrobert 52M

4/28/2006 3:42 pm

Nog nooit op Cuba geweest en nog nooit de Amazone gezien. Moet goddelijk zijn Schoonheid en gevaar bij elkaar. Je gaat ervoor of je verzuipt. Ga voor de sterren want met een hand vol hollandse modder kan je altijd nog staan!

xxx MacRobert

(mooi verhaal van dito vrouw, je tijd komt wel, echt)


macrobert 52M

4/28/2006 3:46 pm

Eh het hoeft geen ramp te zin als je na 5 minuten klaar komt. Maar hou hem dan wel de 5 uur daarna hoog


rm_realsmile14 52M
1 post
5/4/2006 1:38 pm

Prachtig verhaal, mooie woorden en heerlijke gedachten. Wanneer word iets waar en wanneer blijven het gedachten. Wanneer heb je het winnende lot???. Als je hem in je handen hebt of als je hem hebt zien liggen en hem hebt laten liggen om de volgende die hem meepakte te laten winnen. Doelen worden bereikt als de inspanning daar geweest is, zonder inspanning geen doelen.
Prachtige tango word gedanst door twee............................


Become a member to create a blog