EROTISCHE verhaal van gass 74 en Verlangster. Een lekkere toyboy voor madam.  

verlangster 42F
94 posts
6/7/2006 4:56 am

Last Read:
6/29/2006 1:03 pm

EROTISCHE verhaal van gass 74 en Verlangster. Een lekkere toyboy voor madam.

Ik ben de directeur van een groot bedrijf ,die ik heb over moeten nemen van mijn vader dus er zitten nog veel oude mannen in het bestuur en op de vergadering is het erg saai . weinig spanning te beleven dan die stomme cijfers ,jij komt ons bedrijf versterken.
Op aandringen van mij behoor jij nog tot de 10 kandidaten die over gebleven waren.
Ik kan iemand gebruiken die net de school banken af is, je bent een jongman van 26 jaar, je heb geen ervaring , niet moeders mooiste maar een heerlijk lijf waar ik als vrouw van over de 40 wel op kick.
Voor al jou onzekerheid,maak me gek ik droom er van om jou tot mijn nieuwe slaaf te maken een heerlijke pussy likker.
Jij zal voorstaan bij de vergaderingen moeten zitten .

Onder tussen ben jij al 2 mnd in dienst , Vandaag zal jij van mij te horen krijgen dat je een vaste aanstelling krijgt. jij zult de jongste econoom in ons bedrijf zijn .
Ik droom er van hoe ik je langzaam zal verleiden met mijn body talk.
maar voor mij begint het pas spannend te worden wanneer jij op de eerst volgende vergadering aanwezig zal zijn,en mijn hete natte poes je nodig zal hebben.
Ik verlang er naar mijn natte vocht op je gezicht te mogen aanschouwen en te zien hoe jij onder de vergadering onder de tafel op je knieën aan mijn pussy zal likken .
Bij die gedachten alleen heb ik vaak op mijn kantoor naar mijn vibrator gegrepen vooral als ik van af mijn kantoor jij heerlijke kont zag.
ook kickte ik op de verhalen die jij vertelde aan je collega's hoe jij weer
aan de apparaten van de sportschool heb zitten hangen, spontaan ontstond er een vloed golf in mijn slip.

Natuurlijk had ik al door dat ik deze frisse wind goed in het bedrijf kon gebruiken.
Ik liet je op mijn kantoor komen, want vandaag zou je te horen krijgen dat jou een contract word aangeboden .Daar zitten wij dan op de 40ste verdieping van het kantoren complex met een geweldige uitzicht over de stad. ik loop verleidelijk te draaien in mijn stoel met een pen in
mijn hand. onder mijn rode mantelpak , die strak en vrouwelijk over mijn lijf loopt kan je zien dat ik een
pracht decolleté heb waar mijn grote borsten er mooi uit komen.
Ik krijg het even warm zeg ik dus doe mijn jasje uit ,jij weet niet meer waar je kijken moet.
ik begin je te vertellen dat je een jaar contract krijg met een top salaris die alleen werknemers hebben die al 5 jaar in dienst zijn.Ook vertel ik je dat ik in jou een groot talent gevonden heb.
Onder tussen ga ik schuin van je zitten met gekruiste benen en begin met een van mijn schoenen met naaldhakken te shoppen .ik heb zwarte naadpanty aan ik zie hoe jij loop te zweten en je ogen dwingt om niet te opvallend naar mijn vrouwelijke vormen te kijken.
Ook zie ik dat je het moeilijk heb, opdat moment loop ik naar de kast en ga voor overgebogen even de ijskast in waar ik iets koels voor je uit wil halen.
met mijn billen naar je toe.
Je ziet dat ik zwarte jaratels aan heb en je vraag je af als ik wel of geen slipje aan heb.
Ik hoor hoe je loopt te stotteren en zeg ach wat koud is welkom.

Ik vertel je dat ik het ook erg op prijs zou stellen als jij voortaan bij elke vergadering er bij kwam ,ook moet ik eens in de maand naar een groot aandeelhouder vergadering je zult mij voortaan begeleiden en onze chauffeur zal ons naar toe brengen het is een uur hier vandaan''.
ik ga net voor je op het bureau zitten, en als een magneet kan jij je ogen niet van mijn kruis af houden.
Ik begin je boven benen te schelen en zie hou je broek gespannen begint te worden ,"" Hmmmm zeg ik af en toe zal jij deze dame ook meer plezier mogen bezorgen,voor al tijdens de saaie vergaderingen kan ik je goed gebruiken", voor al als de pennen op de vloer vallen zal je onder de tafel moet kruipen om ze op te rapen.''
Ik pak je hand en stopt het tussen mijn kruis, je kijkt verschrik hoe nat ik al ben. ik vertel je dat ik graag doog gelikt wenst te worden
en dat ik je salaris niet voor niets verdubbeld heb,want omdat dit ook bij de jop hoor ik zie door je hemd heen hoe je hart te keer gaat je kijkt me heel verlegen , maar ook aan alsof je wilt zeggen dit aanbod kan ik niet voorbij laten gaan.
(((Ok maak jij het verder Af Hoe hou jij je directeur te vreden.)))

-----------------------------------------------------rockhard in me kunnen voelen..Je moet me kunnen neuken, zo lekker dat ik sterretjes zie als ik klaarkom. Als je het klaarspeelt dat ik spuitend klaarkom; mijn warme sap over je pik kan spuiten, dan hoef je je geen zorgen te maken over een extra bonus aan het einde van het jaar!"

Terwijl je met je benen gespreid op het bankje voor het raam zit, me mijn gang laat gaan met mijn tong, trek ik je heupen iets naar voren. Met de top van mijn pik, tegen je kletsnatte lipjes, rood van opwinding, van lust...schuif ik mijn erectie langzaam en diep je natte grotje in...
Een rilling gaat door je lichaam...Langzaam en diep neuk ik je....je slaat je benen om me heen, je armen om mijn nek...Met mijn armen om je heen, til ik je op...Zo ontzettend diep dringt mijn pik nu in je...ik neuk je ontzettend hard nu..door de zwaartekracht, verslind je kutje, telkens weer mijn staalharde pik...
Door de hoek die mijn erectie maakt in je kutje, wordt meteen je G-spot bewerkt...Je wordt helemaal gek van me..Ik blijf je oncontroleerbaar hard door neuken; ik wil je schreeuwend horen klaarkomen !!!!
DOORGAAN, DOORGAAN; schreeuw je....
Nu met 1 been op de grond en jeVerlekkerd kijk ik je aan, terwijl je mijn hand tussen je benen dwingt...Voel met mijn vingers hoe lekker nat je bent.> Ik verlang naar je..opgewonden door je status als directrice, het verboden spelletje dat gespeeld wordt tussen ons...De opwindende toespelingen die je doet, om mijn topsalaris te verantwoorden.
> Mijn erectie is paalhard..met mijn vrije hand wrijf ik over mijn strak gespannen boxer..
> Terwijl mijn tong flitsend over je kutje te keer gaat en mijn andere hand met je klitje speelt..
> Je heerlijke vocht, ziltig van smaak, bedekt mijn gezicht..er lijkt een rivier aan vocht los te zijn gebarsten...gulzig lik ik alles op...kus je passioneel, zodat je je geile sap proeft...je kijkt me diep, indringend, erotisch en verleidend aan...

"Als je het dikke salaris wilt verdienen, dat ik je geef", zeg je; "zul je toch echt beter je best moeten doen! Je moet mijn sexslaaf worden...me geven waar ik naar hunker..ik wil die dikke pik ten alle tijden andere been over mijn schouder...neuk ik je helemaal gek...ik voel je trillen van opwinding...ik zie dat je elk moment, elk bewustzijn gaat verliezen...Schreeuwend
kom je klaar..nog een paar diepe, snelle stoten ; en je duwt mijn pik uit je kutje..je houdt het niet meer ; spuitend, gutst het sap over mijn lichaam...Ik moet je opvangen, je zakt door je benen...Ik leg je voorzichtig weer terug op het bankje voor het raam.
Als je weer enigszins bent bijgekomen; kijk je me geil aan...likt je orgasme van mijn wasbordje..neemt mijn erectie diep in je mond...Krijg de blowjob van mijn leven..deep throat...speeksel loopt over mijn ballen, langs mijn benen omlaag..
Ik houd het niet langer meer uit...grommend kom ik klaar en spuit mijn zaad over je fantastisch mooie borsten...Het lijkt uit mijn tenen te komen...pfffff....ongelooflijk !!!
Die eindejaarsbonus komt wel goed, zeg je....Vooral zo door blijven gaan...
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja ja dat had die gass gedacht He. Wie is hier de baas neen de baas wenst alleen gebeft te worden geen kus geen penetratie dat ben ik niet, ik wens het op mijn manier te doen dat knechtje van me word terug gevloten.

En kak nette dames gillen niet bij het klaar komen dat doen wij in stilte , sex is heel vies en je laten gaan !!!! neen baby zonde dat mag niet voor een nette dame.


neen schat was jij niet die hele verlegen onzekere jonge man ,je bent heel slim maar jij bent niet moeders mooiste.ik val op je omdat ik in jou mijn prooi zie. ik ben best wel een dominante tante die recht op haar doel af gaat. IK ben hier de baas en bepaal de regels.
Ik ga even voor je zitten en ik vraag je mijn zachtjes over mijn kuis te aaien
met een rood hoofd doe je dat en vraag je als je van poesjes likken houd en je zegt heel verlegen dat je nog niet veel ervaring heb-.maar je het graag voor mij zou willen doen .
Ik vraag je een kus op mijn poes te geven met een rood hoofd en bevende handen doe je dat en tot mijn verbazing stop je ook je tong in ,verschrik geef ik je een tik op de vinger '' stoute jongen wat doe je nu."'
maar onder tussen zou ik met alle plezier je hoofd tussen mijn benen hebben gestopt', ik stuur je bestraffend de kamer uit en vraag als je klaar wil staan om 1700 uur want een paar collega's gaan je uit eten nemen ja zeg je met een rood hoofd en verlegen '' dan tot later baas ''

Onder tussen voel ik hoe mijn geilheid langs mijn benen loopt, ik doe mijn deur op slot pak mijn vibrator uit een van mijn laden en met gespreide benen sta ik voor het raam van ons kantoor waar ik me zelf als vast genageld voor het raam laat klaar komen.
Ik droog me daarna trek mijn kleding weer netjes en ga weer verder met mijn werk.
O denk ik die moet ik Tussen mijn benen hebben ik zal hem de beste beffer van ons kantoor maken.

Uit gerekend die avond stuur ik je met een valse nicht uit eten ik laat hem je flink in de watten leggen waar je een ongekende 5 gangen diner krijgt en bij elke gang een heerlijk bij passende wijntje.
Ook verteld de valse nicht je dat als jij goed je best doet voor het bedrijf jij je eigen creditkaart zal krijgen waar je op kosten van de zaak overal mee mag afrekenen ,wereld wijd.
Daar heb jij wel oren naar, ja schat hoe denk je dat ze slaafjes pakken met kraaltjes en spiegeltjes!!!!!!!!!!!!!

De volgende dag ben je weer netjes op kantoor het enige wat ik tegen je zegt is goede morgen verder gun ik je geen blik.
Ach de grote dag waar ik op gewacht heb je eerste saaie vergadering.
jij mag de pennen op rapen die onder de tafel zullen vallen.
Ja de vergadering word geopend. en jij zit tegen over me . terwijl ik met mijn net panty,s aan met je benen loopt te spelen. O! ik laat mijn pen vallen!!!
Ik kijk je aan en geef je een hint dat jij even dat onder de grote tafel moet pakken terwijl jij duikt kijk je recht in mijn kruis je ziet dat ik geen slip aan heb onder tussen spreid ik mijn benen wijd als een magneet gevangen door wat je ziet kruip jij naar mijn kuis toe.
He schat wat doe jij nu.?

Je reageert langzaam en ik laat een briefje onder de tafel vallen.

-------------------------------------------------
Ja in mijn briefje staat, doe mijn benen langzaam uitelkaar en lik mijn poes uitgebreid
en zorg er voor dat ik deze vergadering leuk ga vinden. IK WIL PASSIE BABY !!!!!!!!!!!!!!!!!

-----------------------------------------------------------------------
En dan merk ik waarom je CEO bent in deze firma...Een vrouw : sterk, onafhankelijk en zelfverzekerd..
Je laat je niet zomaar je hoofd gek maken door 1 of ander knaapje die net het bedrijf is binnengelopen..
Met je rechterhand, duw je Mn hoofd tussen je benen weg..
Je begon echt supergeil te worden, je natte poesje, werd steeds heter..je lichaam begon te reageren op mijn onervaren tong...Blijkbaar had dit alles wel een effect op je.
Met kracht doe je je benen weer bij elkaar.
Je heerlijke vocht zit nog over mijn gezicht als ik weer onder de tafel vandaan kom.
De afdeling-secretaresse kijkt een beetje minachtend naar me als ik weer plaatsneem in mijn stoel.
Toch verschijnt er een glimlach op haar gezicht.
Wist ze hier meer van ?
---------------------------------------------------------------------------
Natuurlijk weet een ieder
dat, maar ik heb macht en een ieder is bang zijn baan kwijt te raken ook betaald dit bedrijf heel goed en de werknemers kunnen nergens beter krijgen dus de sex uitspattingen van hun baas nemen ze voor lief. na de vergadering zit ik nog met benen wijd voor het raam nog na te genieten van je heerlijke tong , die ik onder de vergadering intens heb mogen voelen ik speel nog met me zelf en pak weer mijn heerlijke vibrator uit mijn la en voor het raam kom ik schokkend klaar met in mijn gedachten mijn heerlijke jonge slaaf van 26 jaar die ik helemaal in mijn macht lijk te hebben.

De volgende dag staat de limousine voor de deur ik laat je ophalen en vertel je dat jij mee moet naar een aandeel houder vergadering een uur hier vandaan en aan gezien wij een file kunnen verwachten moeten wij vroeg vertrekken .Met een strenge blik kijk ik je aan stop mijn akte tas in je hand en loop een paar stappen voor je ,op mijn hogenaald hakken op maat besnijden Escada pakje met naad kousen.
wij stappen de limo in en vraag je als jij een wijntje wil inschenken dat doe je met precies, onder tussen doe ik zelf het tussenstuk van de limo dicht zodat de chauffeur ons ook niet meer kan zien .
Ik beveel je op je knieën te gaan en met bloot boven lijf voor mij te komen . Ik commandeer als jij even aan mijn slip wil ruiken en het langzaam uit wil doen. Ik vertel je dat jij een geweldige pussy likker bent en dat ik het ook altijd zo zou willen dat het blijf," ik wil geen kus geen penetratie maar wel een jonge slaaf die altijd zijn tong tussen mijn benen wil hebben".
Jij geef er gehoor aan greetig begin je met je tong op en neer te gaan je likt me zalig met je hele tong van mijn klit tot bil.Ik laat me gaan ,hulpeloos zit ik met mijn benen om hoog en verlies bijna de controle. ik vertel je dat je zodanig te werk moet gaat omdat ik graag al spuitend in je mond wil klaar komen , van spuiten heb geen ervaring zeg je. ik zet even nog een dvd in de dvd speler en laat je zien hoe dat er aan toe gaat .
Als een wilde hond pak je mijn kruis en met je tong en 2 vingers zie jij hoe ik al gillend klaar kom je vangt alles op met je mond zelf je gespierde lijf is door en door nat van mijn vocht , ik zie hoe jij het super gevoel over je krijgt. Je likt me nog even droog en nu vind ik het wel welletjes vlug zet ik mijn kleding weer recht, kijk nog even in mijn tas en haal daar jou '' hahaha'' een gouden American express creditkaart op jou naam en vertel je dat er een limit van 25000 euro op zit.
'Maar er zit wel iets aan verbonden dat jij altijd klaar zult staan onder de tafel tijdens de vergadering en eens in de maand mee zult gaan naar de aandeel houders vergadering.
Natuurlijk stem je toe met een verlegen maar hebberige rood hoofd.
Daar gaan wij dan ,maar na de vergadering moeten wij weer een uur terug .

(((Breng dit verhaal tot een einde hoe beloon jij me dan.nog maals want je bent blij met je nieuwe kaart.)))) ---------------------------------------------------

De vergadering verloopt zoals verwacht. Ik regel je papierwerk, zorg voor verfrissende drankjes en stel me absoluut helemaal beschikbaar voor je op.
Op de terugweg in de limo, is de spanning te snijden...
De heenreis nog vers in mijn gedachten, het genot om je spuitend te hebben zien klaarkomen.
Je zegt niets...Je kijkt me alleen maar heel indringend en verleidelijk aan.
Ik zit tegenover je op de bank in de limo.
Je pakt Mn stropdas vast en trekt me van de bank af. "Op je knieën, laat maar zien dat je die creditkaard waard bent !"
Aarzelend spreid ik je benen. Streel zacht over je prachtige, met net-panty's gehulde, benen. Voorzichtig trek ik je slipje uit.
En langzaam lik ik met Mn tong via je enkels naar boven. Kus je, toch al kletsnatte, kutje.
Lik met lange halen langs je lipjes, om afwisselend mijn tong even naar binnen te laten schieten.
Met, wat meer zelfvertrouwen, na je gigantische orgasme op de heenweg, ga ik nu iets sneller met mijn tong over je klitje.
Gebruik mijn wijs- en middelvinger om je g-spot te bewerken.
"Wacht !!" zeg je. "Open de champagne, ik kom zo klaar!"
Ik open een fles champagne uit de koeler in de limo en schenk 2 glazen vol. "Doe je overhemd uit! Ik wil je borstkas zien, proeven..." Ik doe mijn overhemd uit en plotseling gooi je je glas champagne leeg tegen mijn lichaam...De champagne loopt langs mijn borstkas en buik naar beneden. Voordat ik besef wat er gebeurt is, buig je al naar voren en lik je de champagne op.
Hmmm, heerlijk gevoel geeft dat !
"'Nu jij !" zeg je...Ik kijk je vragend aan...
"Neem een slok champagne, maar slik het niet door!" zeg je.
Ik neem een teug champagne in mijn mond.
"Nu wil ik dat je me likt, zoals je nog nooit gedaan hebt. Ik wil dat je met de bubbelende champagne in je mond me helemaal gek maakt. Dat je me sterretjes laat zien, als ik klaar kom !!"
Je lichaam reageert heftig als de koude prikkelende champagne contact maakt met je klitje..Ik lik als een bezetene, sprankel nog wat nieuwe champagne over je poesje...
Je schreeuwt het uit !!
Je komt vreselijk hard klaar; van de koude prikkelende champagne en de flitsende tong in je kutje...
Ik heb die creditkaard wel verdiend, deze rit !!!

Geile kus,
lekkere donder >

HMMMMMMMMMMMMMMM
wat een heerlijk ventje Bestaat die ook in het echte leven ????Querida

Vorig
Volgende
Alle berichten van gass74
Misbruik melden
Verplaats naar: Selecteer een mapIngekomen e-mailGefilterdVerzonden berichtenPrullenbak


JowlsCloutEdify 47M
2 posts
6/8/2006 10:13 am

This is a killer story!


LadieLover4u69 44M

6/22/2006 7:27 am

he, verlangster was lang naar je opzoek, wat een geil verhaal zeg, heb je ook een baantje voor mij, lijkt mee heel lekker xxxx


BLACKHARDSEXY 44M

6/29/2006 3:02 am

Super leuk verhaal.....


Become a member to create a blog