De vreemde man die mijn boodschappen naar de auto toe sjouwde.  

verlangster 42F
94 posts
7/15/2006 4:32 am

Last Read:
7/15/2006 4:37 am

De vreemde man die mijn boodschappen naar de auto toe sjouwde.

Ik had mijn auto net door de was straat gedaan , en zat nog even de water vlekken weg te poetsen van mijn zwarte auto, toen er een man uit zijn raam iets tegen me riep.
""zou jij ook mijn auto zo willen poetsen als je klaar bent"".
"'"Ja zeker schreeuwde ik terug "","" Het glimt al zo mooi hoor""
""Ja hoor zei ik mannen zijn als auto,s ze hebben van tijd tot tijd ook een goeie poets beurt nodig""."" Neen zei hij ze moeten soms oplapt worden.""
Hij parkeerde zijn auto tegen over me en ik liep weg want ik had grote honger het was al 2 uur en had nog niet de tijd genomen iets te eten, sterker nog ik was vergeet te eten omdat ik vaak veels te druk ben.
Dus liep ik Burger king binnen .
Ik keek om en wie stond er achter me ????
met een wat onzekere blik en bevende stem vroeg hij als ik buiten ging zitten eten, ik keek hem aan en vroeg "'wil jij graag buiten zitten,En ik vroeg wat zal ik voor je bestellen ik trakteer je.
""Een twistpatat en een cola"'"" zoek jij maar een tafel buiten.Waar jij wil zitten.
Je zou het niet willen geloven hij had veel trekken van mijn Idool ,Gary die man van een C S I, de zelfde huidskleur en hij had een sikje ,en een mooie roodbruine snor. Wij noemen dat een Rode man van wegen de rodegloed van de huid en licht bruin haar.Hij had prachtige bruine ogen. en een paar witte tanden prachtig op een rij je zou al verliefd worden op zijn prachtige lach .
Ik ging bij hem zitten en hij bedankte me en zei "" dit maak ik nooit mee he dat een vrouw mij getrakteerd "". ach zei ik doe ik vaak hoor, vind ik heel gewoon een man te verwennen zonder iets terug te verwachten, vind ik normaal. ""
Hij vertelde me dat hij als koerier werkte voor een vervoer bedrijf en 2 weken vakantie had .Ook vertelde hij dat hij hier vaak bij dit winkel centrum boodschappen kwam doen , gescheiden was en 2 kinderen had en 36 jaar oud was en een huiselijk leven lijd.
"" O zei ik ,ik niet ik ben een actief iemand altijd maar druk bezig en ik sport veel ik heb te veel energie. Ik kan een grote kluif voor een man zijn.
Natuurlijk stelde hij mij ook enige vragen maar niet als ik gebonden was. dat was zeker een hele moeilijke vraag voor hem.
Natuurlijk vertelde ik hem hoe het zat, hij vroeg nog wat ik nog moest doen en je zag echt dat hij me liefs zo lang mogelijk om zich heen wilde hebben
"" Mag ik jou de volgende keer trakteren"" zei hij '' ja hoor" zei ik geen probleem ik vertelde dat ik nog naar exnos moest omdat mijn zoon morgen een feest had ". hij vroeg als hij mee mocht ,ja hoor kom maar mee ik liep enkele winkels gauw in en uit en hij bleef netje buiten wachten.
Toen ik xenos in liep kwam hij mee ik zocht naar stapel dozen en kon ze niet vinden"" zal ik het voor je vragen zei hij "". en weg was hij op zoek naar het personeel "",Hmm zei ik mannen durven toch nooit te vragen''"' ja hoor ik heb er geen moeite mee"" en ik lachte.
Bij de kassa pakte hij al mijn spullen in en daar liep een vreemde man te sjouwen met 4 zakken boodschappen van een vreemde vrouw ik moest lachen in me zelf en dacht goh wat heb ik toch dat ik zo vaak door vreemde mannen word aangesproken dat ze zelf mijn boodschappen
naar de auto willen sjouwen ik voelde me net een kakmadam op mijn gele hoge hakken met gele zomer jurkje aan en hij sjouwde mijn spullen naar de auto toe.
Mag ik je mobiele nummer hebben, want onder tussen waren wij al 2 uur verder ik gaf hem mijn nummer en 2 kusjes op de wang en wij namen afscheid .
Het meisje in mij was wel erg blij waar zal het aan liggen dat ik op dit moment zoveel aantrekking kracht heb op donkere mannen kan het zijn dat ze me wel altijd al zagen staan en ik hen niet ?of zien ze me nu wel staan opdat er iets aan mij verander is ? IK kom ook veel in La place in Laren,
daar maken mannen ook vaak een leuke opmerking tegen me maar ze durven nooit verder te komen dan de ene opmerking en ik ga ook nooit verder.
Het heeft ook vaak met cultuur te maken, in sommige culturen zijn mannen gewent blauwtjes te lopen dat hoort bij het versieren een man is al voorbereid dat je nee zegt. en hij denk toch de 10 de zegt wel ja dus geen probleem.

Een ding weet ik zeker dat het ruim een week geleden is en ik nog met mijn hoofd in de zevende hemel ben. Uit Engeland krijg ik nog steeds elke dag wat smsjes en over 2 weken hopen wij elkaar weer te zien.
En weetje wat zo fijn is ,vroeger geilde je elkaar op met smstjes tot voor de date, en na de date was het vaak over als de lucht bel of fantasie uit elkaar was gespat.
Maar smsen met iemand die je al kent is veel leuker want je bouwt echte spanning op je leeft naar de explosie want je weet al wat je kunt verwachten en leeft niet meer in die fantasie de smsjes zijn geen luchtkastelen maar vulkanen die wachten tot uitbarsting te komen.
En die nieuwe man dan ? ja die sla ik op in mijn vrienden bestand altijd handig om ze te hebben.


Become a member to create a blog