Aan getekende brief uit Cuba  

verlangster 42F
94 posts
4/25/2006 1:59 pm

Last Read:
5/25/2006 2:03 am

Aan getekende brief uit Cuba

Ik kreeg gisteren een mede deling van de post dat ik aangetekende stuk uit Cuba had, ach wie zou dat nou zijn.
Vandaag ging ik het ophalen en ik zag aan de naam dat het mijn toyboy uit cuba was, haastig maakte ik het open en las de laatste regel,en toen wist ik dat het goed was, stopte het gauw in mijn tas, thuis aangekomen nam een kop koffie en ging lezen.
O wat werden alle cellen van mijn lichaam gelukkig
De laatste regels waren
I MISS YOU MY LOVE , I ONLY THINK ABOUT YOU AND YOU SMILE, YOUR BODY I MISS YOU AND HOPE I WILL SEE YOU AGAIN
I CAN NEVER FORGET ALL THE DAYS WE HAD IN VARADERO YOU AND I IN BED AND MAKE LOVE OVER AND OVER AGAIN I ONLY THING A BOUT YOU D......... i LOVE YOU . YOUR LATINO ANTONIO.

Ik was helamaal verrast , ik had nooit gedacht nog ooit iets van deze vakantie lover te horen, Vandaag loop ik op wolken en ben verliefd op de liefde. en geniet van elke spaanse liefdes plaatje die uit mijn cd speler komt


dickde 47M

4/27/2006 3:34 am

My my iff I only could understand dutch!
Alas, the middle part tells me this is - at least -
not a cooking recipe ...It might still be a recipe for
'something' else


gjallover 42M
3 posts
4/27/2006 12:31 pm

Ah, verlangster Je houdt dus van tropische verassingen.
Ik zag dat je me een winkje had gestuurd.
Leuk

Hoe zit het met die cellen van je, zijn ze nog gelukkig? ...Of kunnen we ze nog gelukkiger maken?!


Become a member to create a blog