patuljak, idiot i sirovi seks  

toktumi23 49M
1 posts
6/20/2005 9:05 am

Last Read:
3/11/2006 11:22 am

patuljak, idiot i sirovi seks


Prije dva dana mi se dogodila interesantna stvar. Nakon tjedan dana uspio sam izvuci jednu picu van na picence. Konacno da udjem u igru kod nje, zapravo da bar pokusam uci u igru. To ne bi, zapravo, meni trebalo predstavljati problem, jer sam vrlo uspjesan u pricanju i zavodjenju. Najveci problem mi je uvijek bio dobiti ih nasamo, a dalje je uglavnom islo pozitivno. Ovaj put sam se svojski potrudio, zenskica je 30 tih godina pa bi trebalo biti jos lakse - ali za svaki slucaj upotrijebio sam sve stoseve koje sam u svojoj karijeri nakupio, rijec,dvije, tri i rezultat - nikakav.
Za popizdit. Nista, nista, nista. Kucka se fino izvija i na sprehicu i na dodire i na napad.Nula bodova. Na kraju odustadoh i predlozih setnjicu prije spavanja. I tako je bilo pola 12 navecer. Jebi ga, i najbolji se okliznu, a kako necu ja.
Elem, setamo se mi po centru kad idiotska scena.
Patuljak - metar, metar i zilet visine urla Hodaj, hodaj i obilazi nekog tipa koji se poceo skidati nasred ceste (pjesacka zona, pa nema auti).
Tip skinuo hlace i gace pokazuje kurac kepecu i svima nama koji prolazimo i stravicno urla tj. rice. Kepec i dalje vristi Hodaj, hodaj i bjezi od tipa. Ovaj lagano se krece za njim i gleda u svoju kitu kao neki klinjo. I rice.
Covjece, kao iz nekog dokumentarca Lonely planeta - borba dvaju muzjaka za teritorij. S time da su ova dva totalni moroni.
Ljudi stali pa gledaju, meni sve bezveze, ali pici do mene i ne. Uhvati ona mene pod ruku i privije se. Nisam se snasao a vec me je uhvatila za karu i uvalila mi jezik nasred ceste u uho.

Da bi SF situacija bila jos apsurdnija - primjetio sam u svemu tome da se tipu koji je bio preko puta ceste dogodila ista stvar, zena sa kojom je bio isto ga je pocela mahnito ljubiti i stiskati se uz njega.
No, poklonu sa neba se ne gleda u zube pa sam, nakon minute , dok sam dosao k sebi preuzeo stvar u svoje ruke, odveo picu u auto i krenuo kuci. Jedva joj sam se odhrvao u autu. Navalila da pusi. Kada smo stigli doma, nismo ni stigli do sobe a vec smo bili na podu - i divljacki se jebali. Nikakav uvod, nikakva zajebancija - cista, sirova, nicim zacinjena jebacina. Najzanimljivije je bilo da je trazila da ricem. Meni smjesno, ali kad hoce, sto da ne. Jebote sto je to dobro. Ricem ja , vristi ona, samo ti se dize zelja. I nije bilo dve tri minute nego se dobrano produzilo. Sirova jebacina a traje, sto ces bolje. To rikanje izgleda da pomaze.
No, zanima me sto ju je toliko napalilo - patuljak, tip koji je skinuo hlace i pokazao malenog ili rikanje koje su ispustali oba dvojica'

djizs 40M
1 post
10/31/2005 3:16 am

OK fala kurcu na hrvatskom textu. Zanimljivo, možda bi stvarno trebali počet urlikat, no ajmo reć možda se ženki svidjela staloženost koju si pokazao u tom lucidnom trenutku, al opet ne treba zaboravit čarobnu moć kvalitetnog urlika.

Ništa nas nesmije iznenaditi, još jednom u praktičnoj primjeni


Become a member to create a blog