Who or what is controlling who or what?  

rm_scorpiosaga 45M
5 posts
7/24/2006 11:01 am

Last Read:
7/27/2006 10:46 am

Who or what is controlling who or what?


Just a silly thought.
I most likely have caused some really bad accidents because I choose to drive 50 km instead of 60, or 100 instead of 80. Because of my actions, a chain reaction in time and space takes place. Others had to slow down or just speed up with me, and because of that they got trapped in some timeframe leading them right into a car crash, just bad luck I guess?
Another one: because I was so gentle to stop before a foot passenger, of course a woman, and let her cross the street, 20 minutes later she’s been hit by a bus.
Is this terrible or what? That’s manslaughter!!!
But it also goes for good things, I also prevent accidents because of my actions. Never the less: Who or what is controlling who or what?

rm_capoentje64 53F

7/26/2006 1:29 am

leuk stukje zet je wel aan het denken.....
Waarschijnlijk komt het gewoon op het volgende neer... soms heb je de pech om op de verkeerde tijd op de verkeerde plaats te zijn of was het nou op de goede plaats op de verkeerde tijd

knufffff


rm_scorpiosaga replies on 7/27/2006 12:23 am:
Op de goede plaats op de verkeerde tijd betekent dat je in ieder geval de weg niet kwijt bent. Op de verkeerde plek op de verkeerde tijd is zieliger...dan gebeurt het ook nog eens op een plek waar je eigenlijk helemaal niet moest zijn. Dan had je het zelf kunnen voorkomen. Het klinkt nu allemaal wat opgeklopt maar ik zal het je sterker vertellen, ik moet wel eens slikken als ik een snelle keuze maak in het verkeer en denk dan, misschien had ik deze weg beter niet in kunnen slaan.
Het avontuur kruipt waar het niet gaan kan. Als je het helemaal bizar wilt maken, probeer je dan eens voor te stellen dat alle kleine keuzes die je maakt op micro niveau, ten allen tijde gevolgen hebben die jou beïnvloeden en anderen. Ik moet ineens aan die melkreclame denken waarin wordt uitgelegd hoe een pak melk ervoor zorgt dat een jongen en een meisje elkaar vinden op het vliegveld en samen heel gelukkig worden.

hug

Become a member to create a blog