op de drempel van februari  

rm_capoentje64 53F
16 posts
2/5/2006 1:50 am

Last Read:
11/22/2006 4:03 am

op de drempel van februari


Januaris is al weer voorbij, dus tijd voor een nieuwe "bladzijde" in mijn blog. Het begon allemaal heel goed en positief, en iedereen die mijn eerdere blogs gelezen heeft weet dat, ik heb mezelf voorgenomen had om dit jaar meer van de kleine dingen en vooral van de positieve dingen meer te gaan genieten.
Dat genieten is wel aardig gelukt, mede met de hulp van een hele lieve man die ik overigens via de site heb leren kennen Jammer genoeg kwam de relatie niet goed uit de verf, maar neemt niet weg dat we een paar hele fijne weken hebben gehad. Dus weer alleen, maar wel nog steeds vol positieve zin.
Deze houding zorgt er tevens ook voor dat ik goed met de hartklachten en behandeling van mijn vader en broer om kan gaan.
Ben ook nog steeds bezig met het plannen van de zomervakantie, is echt een leuke bezigheid. Zodra ik weet waar ik in de zon ga bakken laat ik het wel even weten Suggesties en tips zijn natuurlijk altijd welkom

9inchlong3 55M
4 posts
2/11/2006 5:57 pm

meisje t is jammer dat je nieuwe relatie niet gelukt is.en ik hoop dat t goed blijft gaan met je vader en je broer want dat zijn toch belangrijke mensen in je leven en verder wens ik je veel geluk voor de toekomst .als er ook maar wat is waar je over wilt praten ik sta altijd open voor je .t is maar dat je t weet .groetjes lieve meid van 9inch.


Hubertus1960 57M
1 post
3/9/2006 4:46 am

Joh...
Daar zeg je wat... Ik moet voor mij en mijn kindertjes (2 meiden van 6 en een leuke vacantie bedenken ...... Zomer in Zeeland..... Ik weet het nog niet...
Heb jij leuke ideeen opgedaan....?
(ps... heel veel sterkte met vader & broer...hou je haaks...)


Become a member to create a blog