beetje laat, maar hier is Maart......  

rm_capoentje64 54F
16 posts
3/12/2006 5:56 am

Last Read:
7/19/2006 2:34 am

beetje laat, maar hier is Maart......


Vandaag is het een stralende dag en zo voel ik me ook een beetje... vlinders 1 van de dingen die ik me al in december had voorgenomen is genieten van het hier en nu.... en dat ben ik dus volop aan het doen... ik heb een leuke vrouw leren kennen en samen gaan we nu vaak uit. Ook heb ik op een persoonlijk vlak een hele grote stap gezet en eindelijk iets gedaan waar ik al maanden alleen maar over fantaseerde probleem is alleen wel dat dat naar méér smaakt en of dat gaat lukken??? Al nieuwsgierig?? Prive heb ik mijn leven dus aardig op de rails en vast van plan dat zo te houden....nu mijn werksituatie nog. Vanaf morgen beginnen de verbouwingen op de gehele etage waar ik werk en wordt het behelpen en een werkplekje elders in het gebouw zoeken. Tevens staat nog steeds mijn functie ter discussie hoewel mijn functionerings gesprek perfect verliep (veel schouderklopjes en maar 1 verbeterpuntje aan mezelf) is het door de reorganisatie die nu ook plaatsvind maar afwachten waar ik uiteindelijk weer terechtkom en dat terwijl ik helemaal niet van de afdeling weg wil. Maar goed, zover is het nog niet en ik heb me al aardig bewezen en wat mondelinge toezeggingen van 2 leidinggevenden, dus we zullen wel zien...
Gelukkig gaat het met de familie ondertussen ook weer goed, dus dat is ook een hele zorg minder.
Dus..... kom maar op met dat voorjaar

9inchlong3 55M
4 posts
3/15/2006 6:55 pm

ik ben blij te lezen dat t goed gaat met je lieve meid.ik hoop dat je t zo kan houden en dat je t geluk vind wat je verdiend.ik ben ook blij dat t met de familie weer goed gaat,lieve meid geniet lekker van het voorjaar en de zomer.groetjes en een dikke kus 9.


rm_piercyval 54M

3/17/2006 1:35 am

Fijn te lezen lief, je verdiend een warm voorjaar na de koude winter..die vlinders zijn soms best wel irri maar wel fijn.. Knuffel van je beertje aan die ketting


Become a member to create a blog