Weer even een kort berichtje van mijn kant.......  

rm_capoentje64 53F
16 posts
7/19/2006 2:46 am

Last Read:
1/30/2007 7:41 am

Weer even een kort berichtje van mijn kant.......


We zitten al weer in Juli dus we missen een periode in mijn Blogs. Dit komt gelukkig niet door vervelende dingen maar eerder doordat ik zeer goed in mijn vel zit, op mijn werk alles naar wens gaat ( ik heb mijn vaste aanstelling gekregen op mijn eigen afdeling )Maar ook doordat ik nu al weer een tijdje een relatie heb. En echt waar...het is iemand die ik via AdultFriendFinder heb ontmoet en nog wel op een uitje die ik zelf georganiseerd had en waar we tevens goede vrienden aan over hebben gehouden. Zo zie je maar dat het soms best de moeite waard is om mee te doen aan een georganiseerd uitje op AdultFriendFinder. In een leuke ongedwongen sfeer iets leuks ondernemen en tegelijkertijd leuke vrienden opdoen, of net Die Ene ontmoeten, dat is toch wat we allemaal graag willen?
Als ik nu terug kijk op het laatste half jaar dan heb ik de doelen die ik me gesteld had ruimschoots gehaald
Hierbij wil ik gelijk de mensen op de site die me gesteund hebben bedanken.... dikke knufff (julie weten zelf wel wie ik bedoel)

rm_scorpiosaga 45M

7/20/2006 10:08 am

Lekker joh! Heb je alweer nieuwe doelen of laat je het zo even?


Become a member to create a blog