Een Verrassing....  

rm_Woollover_nl 50M
1 posts
2/13/2006 1:23 pm

Last Read:
9/10/2007 6:48 am

Een Verrassing....


Ik heb mijn vrouw, na haar in bed te hebben opgewarmd, mee naar zolder genomen. Daar heb ik haar op de massagetafel plaats laten nemen en met heerlijk zachte wollen sjaals vastgebonden. Dit natuurlijk pas na een heerlijke massage met geurige olie waardoor haar geile lichaam heerlijk glad en warm is.
Ze ligt nu precies waar ik haar hebben wil en kan geen kant meer op. Haar heerlijke borsten bedekt met wol en haar benen gespreid. Haar kutje nat en warm, klaar om verwend te worden.

Op een strategische positie zet ik de camera neer en laat hem draaien. Alles wat ik met Jennie ga doen zal gefilmd worden. Iets waarvan ik weet dat Jennie niet echt leuk vind maar ze is nu niet in een positie om bezwaar te maken. Bovendien lijkt ze zich wel te vermaken in haar rol als mijn gevangene. Haar kut is heerlijk nat en haar tepels zijn zo hard dat ze bijna door de sjaal heen prikken.

Ik ga aan het voeten eind van de massagetafel staan en bewonder het mooie aanzicht. Mijn paal staat als een vlaggestok overeind met mijn eikel als een mooie rode top. Voorzichtig kniel ik neer zodat ik met mijn mond ter hoogte kom van Jennie’s grotje. Het vochtige roze vlees ziet er prachtig uit en geurt heerlijk. Zachtjes blaas ik op haar lippen en Jennie kreunt hardop.

“Wat ga je doen?” vraagt ze me met een zenuwachtige stem. “Rustig maar schoonheid, ik ga jou heerlijk laten genieten” zeg ik met een trillende stem van opwinding en ik laat mijn tong in haar vochtige poes glijden. Haar heerlijke smaak en geur doen mij de hele wereld vergeten. Ik lik, zuig en slurp tussen haar benen en Jennie kan geen kant op. Haar heupen, benen, armen en borsten zijn gebonden en het enige wat zij kan doen is kreunen. En dat doet ze dan ook. Elke beweging in haar kut wordt gevolgd door hartstochtelijk gekerm en voor ik er erg in heb bef ik haar naar haar hoogtepunt. Ze schreeuwt het bijna uit van genot omdat ze haar lichaam niet kan gebruiken om de sensatie te verwerken.

Tevreden kijk ik op haar neer hoe zij bezweet en voldaan, vastgebonden ligt op de massagetafel, nog na te hijgen van haar hoogtepunt. Wat een pracht gezicht!
Haar borsten deinen op en neer op haar zware ademhaling, haar harde tepels duidelijk zichtbaar onder de strakke wollen bandage. Ik loop naar de zijkant en maak mijn handen kleddernat met massage olie. Jennie hoort het soppen en keert haar blinde blik naar mij toe. “Ben je je aan het aftrekken?” vraagt ze aan mij met de teleurstelling duidelijk herkenbaar in haar stem. “Nee hoor schat, mijn lul hou ik nog even op spanning” antwoord ik haar met een lach en in een beweging leg ik mijn natte glibberige handen op haar wollen tieten. Ik masseer ze vol overgave en het duurt dan ook niet lang voordat de wollen sjaar met de massage olie doordrenkt is. Snel pak ik de foto camera en maak een foto van haar volle natte wollen tieten. Dat wordt een pracht foto.

“Ik wil je lul in mijn kut hebben” fluistert Jennie plotseling.

rm_wolslaafje 54M
1 post
2/16/2006 10:32 am

Leuk verhaal, zelf ben ik altijd degene die in wol wordt gehuld, maar dit is ook leuk om te lezen. Ik ben een man die als 24/7 slaafje in dienst is bij zijn Meesteres. Breien heb ik vroegen al bij mijn moeder geleerd, maar mijn Meesteres zorgt er nu voor dat ik voldoende getraind blijf met de breipennen. Ze laat me Haar en mijn ondergoed breien. Ook heeft ze wollen dekens gekocht via internet waarvan ik ook kleding heb moeten maken en dragen. Dit kriebelt erger dan wat dan ook kan ik je verzekeren. Zeker als je er hard in moet werken en je begint te zweten.

Groet

wolslaafje


Become a member to create a blog