Seks na otvorenom u Zagrebu  

rm_JezikZaLiz 47M
0 posts
11/28/2005 5:36 pm

Last Read:
3/5/2006 9:27 pm

Seks na otvorenom u Zagrebu


Ne tako davno sam se doselio u Zagreb iz jednog veceg hrvatskog grada i mada zivim s curom ipak sam poprilicno usamljen. U svom bivesem gradu (za sada necu reci kojem) sam nazocio mnogobrojnim redaljkama na javnim povrsinama, pa me zanima stanje u Zagrebu.
Dobro mi je poznato da je ljetos Utrina bila zestoka za prasenje navecer gdje se redalo na par cura po nekoliko sati, uz mnostvo fotki i video materijala. E ako netko ima koju fotku ili film s tih "dogadjanja", bio bih joj/mu zahvalan ako mi ih posalje.
Volio bih cuti kakvo je stanje u drugim djelovima grada i ima li tko od vas kakvo slicno iskustvo koje bi htio podjeliti s ostalima. Naravno, volio bih popiti kavicu s sudionicima takvih susreta i procavrljati o tome (i napraviti interview za ove stranice ako pristanete). Za sada toliko za uvod, cekam vase odgovore.
P.S. Molim pomoc svih onih divnih Zagrebcanki koje imaju otvorene racune na ovom "sajtu" za pomoc kako vidjeti tudji profil ako ste "samo" obican clan. Na vecini drugih sajtova je to potpuno slobodno a ovdje ziva sranja s ovakvim ili onakvim "membershipom".
Laku noc Zagrebe, jer sada je 2.35.

Become a member to create a blog