Geil verhaal  

neuken1973 44M
0 posts
7/25/2006 5:25 pm

Last Read:
7/28/2006 6:16 am

Geil verhaal

Het was een warme dag en ik was op weg naar huis. De aanblik van de, i.v.m. de warmte, schaars geklede dames op mijn werk had er voor gezorgd dat ik een geile bui had. Ik besloot een sexlijn te bellen. Ik koos voor de optie direct apart en in no-time had ik een dame, Cindy, aan de lijn en ontwikkelde zich een erotisch gesprek. Ik kreeg een flinke erectie en haalde mijn paal uit de broek. Zo kon ik onder het rijden een beetje mijn lul masseren. Toen Cindy dat hoorde vroeg ze mij een parkeerplaats op te zoeken, dat leek haar veiliger. Na een kilometer of twee zag ik een kleine parkeerplaats en draaide erop. Ik was de enige daar dus kon ik lekker verder geilen met Cindy. Ik trok mijn broek uit zodat ik alleen nog een t-shirt aan had. Cindy had ik op de hansfree gezet zodat ik lekker met mezelf kon spelen. Onderuit gezakt met mijn paal recht omhoog zat ik te genieten van het geile sex gesprek met Cindy. Mijn paal werd steeds harder en ik werd steeds geiler. Ik had dan ook niet in de gaten dat er nog een auto de parkeerplaats op was gereden. Plotseling hoorde ik een geluid buiten de auto en zag dat een vrouw door het zijraam naar binnen keek. Ik schrok en trok snel mijn t-shirt over mijn keiharde lul. Ik verbrak de verbinding met Cindy. De vrouw deed de deur open en glimlachte. "Ik sta al een tijdje te kijken" zei ze terwijl ze instapte. Ze gleed met een hand onder mijn shirt en streelde mijn pik. Ze keek me verleidelijk aan "Je hebt een lekkere lul." Mijn schaamte maakte plaats voor een geweldig geil gevoel, ze had me bezig gezien en had blijkbaar zelf ook wel zin gekregen.

Ik bekeek haar nog eens goed. Ze had halflang blond haar, droeg een witte blouse met een zwarte rok en pumps met hoge hakken. Ze zag er goed verzorgd uit, mooi opgemaakt, vuurrode lippenstift en in dezelfde kleur gelakte nagels. Ze leek wel een directrice. Ik schatte haar midden veertig. "Bevalt het wat je ziet" vroeg ze nog steeds aan mijn pik trekkend. Ik knikte en vertelde haar wat ik dacht dat ze was. Ze lachte "niet helemaal, ik ben verkoopster van een bekend kledingmerk en ben inmiddels al 52 jaar." Ik gaf haar een compliment dat ze er erg goed uitzag. "Heb je zin om je gesprek met mij verder af te maken" vroeg ze terwijl ze mijn paal begon af te trekken. "Graag!" antwoordde ik. Ik streelde over haar been en liet mijn hand langzaam onder haar rok glijden. Maar voordat ik bij haar poesje in de buurt kon komen pakte ze mijn hand. "Zullen we in mijn auto verder gaan, daar hebben we iets meer ruimte." stelde ze voor. Ze trok nog een paar keer geil aan mijn paal en stapte uit. Ik trok snel mijn broek weer aan en liep achter haar aan. Ze liep naar haar auto, een chrysler grand voyager, en het viel me op dat ze een mooie slanke taille had met lekkere brede heupen en een volle stevige kont. Ze stapte achterin de auto en ik ging naast haar zitten. Meteen trok ze mijn broek weer naar beneden. Ze nam mijn paal tussen haar vuurrode lippen en begon me langzaam te pijpen. Mijn pik werd keihard en het rood van haar lippenstift zat op mijn eikel. Ze keek me geil aan "neuk me" fluisterde ze hees. Ze trok haar rok omhoog en ging achterover liggen. Ze droeg geen slipje en haar kale kutje glinsterde al van het vocht. Ik zette mijn paal tegen haar schaamlippen en duwde zachtjes. Zonder enige moeite schoof ik mijn pik helemaal naar binnen en begon haar rustig te neuken. "Harder" zei ze "neuk me zo hard als je kunt. Ik wil die grote paal diep in me voelen." Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik stootte mijn pik diep en hard in haar lekkere kut, mijn ballen kletsten tegen haar kontje. Ik was zo geil dat ik het niet zo lang meer kon volhouden en na nog een paar flinke stoten kwam ik geweldig klaar. Ik spoot mijn zaad diep in deze geile vrouw.

Ik haalde mijn pik uit haar kut en knielde voor haar neer. Ik likte haar grote schaamlippen en zoog op haar clitoris. De smaak van haar sappen gecombineerd met mijn zaad maakte me weer geil. Langzaam werd mijn pik weer stijf. Ze duwde mijn hoofd stevig tegen haar kut. Ik kon bijna geen adem meer halen maar bleef haar zo lekker mogelijk likken. Luid kreunend kwam ze klaar waarbij haar sappen rijkelijk uit haar warme kutje stroomden. Toen haar orgasme wegebde verslapte haar greep op mijn hoofd zich en kon ik omhoog komen. Ik gaf haar een geile tongzoen en plofte naast haar neer. "Ik ben Bea" zei ze. Ik stelde me ook voor en begon haar blouse los te knopen "Ik wil je lekkere borsten zien" zei ik. Ze had een goed gevulde BH, cup D schat ik zo. Toen ze haar BH uitdeed kon je zien dat ze geen 20 meer was. De jaren hadden ervoor gezorgd dat ze flink waren gaan hangen. Ik vond het wel een geil gezicht die hangtieten met enorme tepels. Ze kleede zich verder uit en kwam op mijn schoot zitten. Ze draaide net zolang met haar kontje tot mijn paal weer in haar kutje gleed. Ze begon me lekker te berijden waarbij haar enorme borsten lekker geil op en neer dansten. Na een paar minuten vroeg ik haar op handen en knieen te gaan zitten. Ze stak haar kont uitdagend omhoog en keek me over haar schouder vragend aan "Ga je me in mijn kontje naaien?". Ik zei niets, smeerde wat extra spuug op mijn pik en zette hem tegen haar sterretje. Langzaam duwde ik mijn paal naar binnen. Ik pakte haar lekkere heupen vast en begon haar met lange halen te neuken. Bea begon steeds harder te hijgen "wat ben jij een geile kerel zeg". Ik verhoogde het tempo en probeerde ondertussen met een hand haar klitje te masseren. Plotseling kromde Bea haar rug en grommend en schokkend kwam ze klaar. Ik bleef nog even doorstoten tot haar orgasme helemaal voorbij was. "Kom ik zal je lekker klaarpijpen" zei ze en ze nam mijn keiharde paal helemaal in haar mond. Geraffineerd masseerde ze met een hand mijn ballen en met een vinger van de andere masseerde ze mijn sterretje. Het duurde dan ook niet lang voordat ik voor de tweede keer klaar kwam. Ik trok mijn lul uit haar mond en spoot mijn zaad over haar borsten. Nadat ze alles opgelikt had gaf ze me nog een geile tongzoen en zei "Bedankt, dit had ik weer eens nodig." Ik vertelde haar dat ik nog nooit zo lekker had geneukt en begon me weer aan te kleden. Nadat we telefoonnummers hadden uitgewisseld namen we afscheid. "Als je nog een keer een geile bui hebt kun je beter mij bellen dan zo'n 0906 nummer" zei ze lachend toen ik wegliep. Ik heb haar na die keer inderdaad nog een paar keer gebeld


Become a member to create a blog