bij nepschoolarts geweest  

nelladellake 31F
12 posts
7/13/2006 3:53 am

Last Read:
8/8/2006 1:25 am

bij nepschoolarts geweest


Na verschillende chatsessies en paar keer bellen heeft een nepkeuringsarts me overhaald voor een real , softe, keuring.Het was in een groot herenhuis. Ik belde aan en een forse al wat grijzende man kwam opendoen dat moest de 'dokter' zijn. Hij stelde me gerust ha hier is mijn patiënte voor een eerste keuring, kom maar mee. We gingen naar de eerste verdieping in een kamer waar een bureau, een paar stoelen en een onderzoekstafel stond. Hij gaf me een stevige handdruk en ging achter het bureau zitten, ik voor het bureau. Hij nam een dossier uit de schuif en stelde me een boel vragen of ik ziektes had gehad, of ik medicamenten neem, wanneer mijn menarchie was (uch? hij bedoelde mijn eerste menstruatie) of menstruatie regelmatig is enz... ook vroeg hij of ik een vriend heb. Hij vroeg intieme details bijvoorbeeld of ik glijmiddel gebruik en of ik makkelijk orgasmes kreeg. Hij schreef alles op in het dossier.
Dan moest ik op blote voeten op een weegschaal gaan staan. Ik deed dus sneakers en sokjes uit. Het was erg warm weer en ik had verder alleen een laaguitgesneden jeans aan (je kon de rand van mijn slipje zien), en een t-shirtje en bh. Maar dat mocht ik allemaal aanhouden om op de weegschaal te staan want hij zei er niks van. Was 57,5 kg. Dan moest ik met de ruug tegen een meetlint tegen de muur staan en dat was 1m72. Dan moest ik op de rand van de onderzoekstafel zitten met de benen bengelend naar beneden. Hij kwam naast me staan en ging mijn bloeddruk meten hijnam mijn arm en duwde het korte mouwtje van tshirt omhoog en mat dan. Het was ok.
Hij nam dan een houten stokje en ik moest mond ver opendoen en tong uitsteken, hij keek in mijn keel en ik moest a zeggen. Hij legde het stokje weg en moest ik mijn mond eenbeetje opendoen en met zijn duim en wijsvinger duwde hij mijn bovenlip omhoog zodat tandvlees zoveel mogelijk bloot kwam en dan deed hij dat met onderlip. Dan deed hij met een hand mijn haar opzij en keek met een lichtje in mijn oor, met een vinger ging hij over de rand van mijn oren en plooide ze en daarbij had hij het lastig om mijn haar opzij te houden. Nadat hij zo aan mijn oren had gefrunikt moest ik recht in zijn ogen kijken en legde hij de top van zijn wijsvinger en duim net boven min neus en voelde er dan mee over mijn wenkbrauwen. Dan voelde hij aan mijn hals, ik moest mijn hoofd naar voor buigen en hij streek al mijn haar naar voor zodat het los naar benedenhing en voelde dan in mijn nek, dan mocht ik weer gewoon gaan rechtopzitten.
Dan vroeg hij me van een been recht naar voor te strekken en hij nam het vast bij mijn onderbeen en voelde onder mijn voet (kriebel) en plooide aan alle tenen, dan deed hij dat met het andere been en voet. Als ik terug zat met de benene beengelend klopte hij met een hamertje op mijn knieën. Mijn jeans hinderde hem niet. Dan mocht ik op een laag stoeltje zitten en nam hij een stethoscoop. We zullen eens luisteren zei hij. Hij stond achter me en ging op mijn rug luisteren. Hij nam de onderkant van mijn shirtje en schoof het omhoog tot ongeveer aan mijn bh-bandje en zei dan doe het shirtje maar uit. Ik schoof het over mijn hoofd en legde het op het bureau waar ik nog net aan kon. Hij luisterde met e koude stetoscoop en begon hoog aan mijn schouders en ik moest diep in en uit ademen.Hij luisterde heel mijn rug af. Dan kwam hij voor me staan en ik bloosde bij heet gedacht dat mijn tepels rechtop gekomen waren door de koide stetoscoop en dat hij ze zeker kon zien priemen in mijn dun behaatje. dan luisterde hij me vooraan af en begon weer bovenaan terwijl ik diep in en uitademde. Hij ging met dat koud ding tot op mijn borsten en zei plots dat ik beha moest uitdoen wat ik dan ook deed. Ik moest mijn armen recht omhoog steken en hij ging achter me staan. Met zijn beide handen bevoelde hij van opzij mijn borsten waarbij hij ze met zijn vingers naar voor en omhoog duwde. Dan kwam hij voor me staan en legde de ppalm van zijn handen op mijn tepels zodat hij met de volle hand kon duwen, hij nam mijn borsten als het ware in zijn handen op die manier. Dan wreef hij al draaiend met zijn vinger rond mijn tepels en nam ze dan tussen duim en wijsvinger en draaide er stillekes aan en trok een beetje ook precies om ze te stimuileren en ze waren al zo stijf! Mooie knopkes zo donkerbruin zei hij. Dan moest ik rechtstaan voor heet bureau en me voorover buigen tot mijn tepels het glasblad raakten en hij schoof eensort meetlat over het glasblad tot die aan mijn borsten kwam. Om tepelplaatsing beter te verifieren zei hij alsof hij wist dat ik me afvoreg wat hij aan het doen was.
Dan mocht ik languit op mijn buik op de onderzoekstafel gaan liggen. Als ik daar lag duwde hij nogal hard vond ik met zijn vlakke handen langs de zijkant van mijn ribben omlaag tot aan mijn jeans en ging hi met zijn kneukels over mijn ruggegraat van de nek tot aan mijn jeans. Dan moest ik me omdraaien op mijn rug.Nu begon hij op mijn buik te duwen en een beetje te kneden tussen mijn ribben langs de navel tot tegen de rand van mijn jeans die hij een beetje omlaag duwde, maar zeker niet zover dat iets van poesje tevoorschij zou komen. Hij bevoelde echt elke vierkante cm van mijn buik en gaf veel aandacht aan navel.
OK zei hij voor we met hjet onderzoek verer gaan even de houding controleren. Kleed je maar verder uit en ga op het taboeretje staan.Ik begon te blozen toen ik zag hoe hij keek als ik de knop van mijn jeans losdeed. Vooruit meisje een beetje vlugger zie hij.Ik deed mijn jeans verder los en schoof ze naar beneden er wqel op lettend dat mijn slipje niet meegleed. Ik stapte uit mijn jeans en stond in slip voor hem. Hij keek besdchuildigend van vooruit duurt het nog lang dus ik nam de rand van slipje en schoof het omlaag zodat poesje tevoorschijn kwam en schoof het verder uit. Ik stond bloot voor hem. Hiju zei dat het tof was dat ik mijn poesje niet wegschoor en vroeg weer van aan het taboeretje te staan. Vandaar moest ik mijn armen horizontaal opzij doen en zo het bureau rondgaan terwijl hij nauwkeurig keek.Dan moest ik hetzelfde doen met mijn armen recht omhoog.Dan moest ik een paar keer diep buien en met handen de grond raken terwijl hij rond me stapte. Ik moest ook spreidstand doen. Ok zei hi leg je terug op de onderzoekstafel op je rug. met zijn vingers gleed hij in een rechte lijn van mijn navel tot mijn kutje. Hij voelde mijn poesje en liezen;Hij nam een voet en boog mijn knie en bracht het been opzij. Ik zag dat hij naar mijn kutje keek, dan deed hij hetzelfde met het andere been. Dan moest ik voeten tegn mijn poep op de tafel zetten en knieën uieen doen, hij deed mijn lipjes uiteen en...

rm_snowy_2006 44M
1 post
7/14/2006 10:15 am

Ze was prachtig, hoe ze daar zo voor me lag. We hadden al zo vaak gechat maar tijdens deze eerste "keuring" had ik dan toch het gevoel dat hier echt een jonge vrouw voor me lag. Ik kon zien dat ze er zichtbaar van genoot. Nu bevoelde ik haar lipjes. Kon ik daar iets zien glinsteren in haar mooie bosje?
Ze zuchtte enkel een klein beetje wanneer ik haar benen in een andere positie legde. Alhoewel ik in mijn rol probeerde te blijven voelde ik mijn bloeddruk stijgen en mijn hart sneller kloppen. Ik zag dat mijn "patiente" een vluchtige blik liet dwalen over de bobbel die zich langzaam begon te vormen. Hoe zou ik nu vanaf hier verder gaan? Ik was de dokter, moest ik nu het initiatief nemen?
Mijn rechterhand rustte nog altijd op haar kutje. Ik begon het langzaam te masseren en bracht mijn mond erna.
"Je ruikt lekker," zei ik met autoritaire stem, "je bent een gezonde vrouw. Maar misschien is het toch nodig dat ik nog wat extra testen doe om te zien of al je reflexen wel in orde zijn."
Ik bracht mijn mond tussen de enigszins vochtige haartjes en gaf een lange lik. Vervolgens richtte ik mij weer op en liep even om haar heen.
"Ik geloof dat je reflexen wel in orde zijn," zei ik. Ik pakte haar hand en legde die op haar kutje. "Reageert u ook zo?" vroeg ik haar terwijl ik haar hand een draaiende beweging liet maken. "Doet u dit maar even als oefening," zei ik terwijl ik een stoel pakte en naast haar ging zitten.
Mijn patiente gehoorzaamde.


rm_stiertje9840 63M
2 posts
7/14/2006 10:39 pm

Geachte collega
Nelladellake meldde zich ook bij mij. Inderdaad een heel fijne jonge dame die u, zelfs als dokter, het hoofd op hol doet slaan! Ik onderzocht haar zeer uitgebreid zoals het hoort. Toen ik haar nek betastte kwam ik tot de vastelling dat haar spieren heel vast zaten. Ik masseerde haar lang en zacht waar ze blijkbaar van genoot. Door haar BH los te maken ging er bij haar precies een druk weg. Ik kwam aldus tot de vastelling dat haar BH wellicht te hard spande en zo een druk op de spieren veroorzaakt wat een onnatuurlijke houding van de rug veroozaakt. Zij heeft nochtans geen strakke BH nodig vermits haar mooie strakke borsten weinig ondersteuning nodig hebben. Tussen ons ook gezien hoe stijf haar tepels worden als je ze aanraakt? Toen ze op de tafel lag heb ik verder haar dijen en benen onder handen genomen. Mijn zachte massage moet haar opgehitst hebben want hoe meer ik langs haar schaamstreek kwaam hoe wijder zij haar dijen van mekaar deed. Heel mooi om zien hoe haar poesje ze zonder aanraking vochtig werd. Ze keek me aan met een blik die smeekte om haar te bewerken. Beroepsmatig heb ik het dan ook gedaan. Met mijn handpalm gleed ik van buik tot vagina en terug, langzaam en zacht. Onverwachts nam ze zelf mijn hand en hield deze op haar poesje, ik keek haar aan en begon haar te vingeren waarbij haar vaginasappen mijn hand heel nat maakte. Met haar beide duimen trok ze haar vagina wijd open waarbij ik kon zien dat haar clitoris fel gezwollen was. Ik heb haar dan verder bewerkt en gebeft tot ze met een kreet klaarkwam zoals ik nog nooit iemand heb zien klaarkomen! Van genot begon ze met haar tepels te spelen en vroeg me naast haar te komen staan. Nelladellake trok met zits open en haar hand betastte me hard en kundig. Ik kon niet anders dan me verder uitkleden en gaf haar mijn lichaam boven haar. Heel gedreven pijpe ze me tot mijn eikel zo gezwollen was dat ik zelf het initiatief nam om haar te penetreren. Haar kutje was zo zacht en smal en waar plezier om met haar een onderzoeksbetrekking te hebben.Haar onderbuik volgde precies mijn bewegingen en haar vaginaspiertjes spanden zich goed rond mijn penis. Haar ogen blonken van genot. Ze beet op haar lippen om niet te vlug klaar te komen maar ik ging heftiger te keer waarbij mijn ballen tegen haar sloegen wat haar nog meer opwond. Een nieuw orgasme was onvermijdelijk en kwam vrij vlug opnieuw in alle hevigheid. Ze bleef liggen nagenietend terwijl ik haar een voorschrift schreef. Ze vroeg me wanneer ze moest terugkomen, ik verwacht haar in de komende dagen voor een afspraak. Voor ze vertrok heb ik haar nog poesje netjes gewassen en afgedroogd.


rm_sex_sahil 33M
1 post
12/2/2006 9:33 am

Hello hi i m sex_sahil
i think by seeing u i feel u r not satisfied from sex
but if u want to satisfy u pls let me now


Einfuehlsamer 52M

12/15/2006 1:38 am

Hi, schade dass ich deine Sprache nicht verstehe, aber du siehst dehr sehr süss aus und ich würde dich gerne kennenlernen


rm_tiago_007 51M
71 posts
1/10/2007 10:04 am

Such a pitty i don´t understand a word but you look realy cute and obviously you can tell! Maybe you come around in my BLOG... write me something i reply!


rm_hotstoei 32M
1 post
2/6/2007 3:23 am

Fantastisch verhaal. Vind het enorm geil!


beffer32 53M
287 posts
2/7/2007 1:47 am

Waarde collega's, als ik jullie verslagen goed doorneem in combinatie met Nella's rapport over het begin van het onderzoek lijkt het mij duidelijk dat hoewel ze in goede gezondheid verkeert toch nood heeft aan een paar sessies bij de kinesist. Hierbij bied ik haar dan ook mijn diensten aan, en om erger te voorkomen zou ik Nella aanraden om daar niet te lang mee te wachten.


rm_ALBARTROS 33M
8 posts
2/27/2007 10:38 am

morgen


rm_kasatka83 34M

4/27/2007 5:20 pm

funny stuff


chatlover2007 25M
75 posts
7/26/2007 11:56 am

nella mischien wil je mij eens ondezoeken en zal ik aan je voordeur komen aanbelen voor een kundig onderzoek door jouw kundige kenis
bij nepschoolarts geweest


rm_nobdy25 33M
2 posts
8/1/2007 10:59 am

Zalig verhaal!
Pech want ik onderzoek alleen dieren.
Zou het dingen gemeen hebben?


Master6002000 36M
1 post
8/1/2007 4:25 pm

Mooi verhaal, zo mooi dat ik er geil van word. Om van klaar te komen zeg maar als het eind verder zo vertelt worden
Daag


Become a member to create a blog