Suga kuk  

loopie77 41F
4 posts
2/5/2006 2:02 am

Last Read:
8/3/2007 11:06 am

Suga kuk


Jag tycker ibland det är så härligt och upphetsande att få suga kuk. Jag tigger ibland om att få suga en kuk. Jag ville nyligen han skulle ligga i en porrig ställning och sen sög jag på hans härliga kuk. Den blev svullen och det var så himla upphetsande. Att höra han stöna och känna kuken i munnen... Självklart ville jag vi skulle knulla men det var samtidigt härligt att inte låta sig få som man vill. Att skönt lida lite av att inte få den härliga hårda svullna kuken in i mig. Att också njuta av att bli upphetsad och hetsa upp honom. Jag suger väldigt bra men inte perfekt. Jag vet om det självklara med inga tänder och en fuktig mun. Jag pressar läpparna emot och använder tungan. Mer och mer mot slutet. Jag försöker gå ner så djupt jag kan. Men hur suger man bäst? Det är något jag missar. Har någon något tips?

rm_Alvsjoman 59M
3 posts
2/5/2006 2:17 pm

Hej Loopie!
Först och främst - skönt att se någon som skriver på svenska på denna sajt. Det har jag inte sett tidigare.

Att suga kuk har jag inte så stor erfarenhet av, däremot att bli avsugen . Själv uppskattar jag mest om tjejen lyckas svälja hela kuken så som du försöker. Att det är svårt inser jag. Det får ju inte framkalla kräkreflexer. Det handlar om att läras sig samma teknik som svärdslukare. Fråga mig inte hur det går till bara . Däremot är du välkommen att träna på mig. Jag bor i Älvsjö i sthlm. Är gift men har bil och jobbar i norrort. Du kan väl adda mig på msn eller skicka ett mejl om du är intresserad. AdultFriendFinder Herr Ligg kan uttalas "Härlig". Det är jag det.

Jag vill gärna tillägga att jag älskar 69 och att slicka fitta. Helst en rakad.


mollen6 35M

2/6/2006 10:02 am

Learnin' by doin'

Fråga!
Jag antar att vi män i allafall är lite olika?


rm_skytt123 47M

2/11/2006 1:50 pm

En sak som jag tycker att du missar, är att det inte bara är Kuken du kan suga. En gång blev jag avsugen av en tjej som slickade o sög på pungen om vart annat på kuken...det var väldigt upphetsande...kan säga att det blev ett o annat stön där...Vi kanske kan träffas så får jag kanske möjligheten att lära dig...


carolusrex72 45M
1 post
8/20/2006 8:39 am

Hör av dig om du är sugen...


Become a member to create a blog