Kamasutra beurs Utrecht  

hot_with_u 37M/37F
0 posts
1/21/2006 5:15 pm

Last Read:
3/5/2006 9:27 pm

Kamasutra beurs Utrecht

Vandaag besloten we een kijkje te gaan nemen in Utrecht... ik werd om een uur of twee wakker - gister blijkbaar tot 5 uur staan dansen en iets te weinig frisdrank gedrnken - en toen na wat verplichtingen met het brakke hoofd richting Utrecht gescheurd...
Wat een opsteker om te zien hoeveel leuke en interessante mensen er zo met hun sexleven bezig zijn... echt veel verassends was er niet te ontdekken, uiteraard. Met de hoeveelheid siliconen die daar rondliep kon je een gemiddeld zwembad vullen, de pooiertypes hadden hun 5 jaar te oude Mercedes op de stoep gezet en hun 10 jaar te oude snollen lellend aan de arm. Er waren de nodige vieze ventjes maar ach gun hen voor die 17,50 ook eens wat lol Zoals een paar stelletjes in het doolhof deden, zij genoten van de aandacht.. sommigen stonden er echt met hun neus bovenop, maar het leek meer alsof ze naar een schaakwedstrijd aan het kijken waren..
We hebben een paar mooie shows gezien daar zeg.. Zorro met een mooie Spaans ogende schone - beiden zeer atletisch, over elkaar heen koppeltje duiken enzo, classy dansje en mooie lijven Jammer dat het podium iets korter was dan Zorro zich zo had ingeschat en dat het geen filmset was waar alles een keertje over kon, nee hij flikkerde gewoon het podium af. Gelukkig stonden daar een paar kerels met mooie bierbuiken die klap dusdanig hebben opgevangen dat de rest van de show gewoon vervolgd kon worden.

Vooral het zitten op zo'n lekkere pluche bank en dan je glaasje champagne krijgen van een mooie serveersters met nog mooiere borsten met een nog mooier lichaamsschilderij daarop, onderwijl kijkend naar een vrouw die zich hoog ophijst op het podium en klimt bijna naar het dak, haar bh'tje losdoet, moois onthult en draaiend weer naar beneden dartelt... lekker rozig weer naar huis gereden maar te geil voor woorden.. helaas zelf niet meegedaan in de Voyeurshal of in het Swingerscafé volgende keer beter en nu dan maar onverrichter zake te bed ...

Over de 2 meter lange + 10 centimeter hakken travo die naast ons stond met het laatste balletje nog bungelend uit zijn achterste en waarvan we steeds wisten als hij in de buurt was omdat we dan een eigenaardige chocola achtige geur roken zal ik maar niet te veel vertellen Iedereen kon in elk geval zijn wie hij/zij wilde, en dat is altijd mooi.

Slaap lekker allemaal!


Become a member to create a blog