Bi-Vriendelijk  

corenbrenda 55M/49F
11 posts
5/31/2006 2:39 am

Last Read:
1/27/2009 9:06 am

Bi-Vriendelijk

Bi-Vriendelijk

Zondag 9 november 2003

Verhaal van Brenda

over haar eerste belevenis met een vrouw.
Ik, Brenda ben hetero maar stond het ontdekken van het Bi zijn niet tegen.
Ervaringen nee die had ik niet echt gehad met het Bi zijn.Tijdens het samen zijn met een stel ben ik wel eens gestreeld door een vrouw en vond dat niet onprettig.Ik ben er wel altijd eerlijk over geweest ook op onze profiel en cv staat het vermeld dat ik nog ontdekkend ben, ook tegenover stellen waar we mee aan het daten waren.
Nu hadden wij een stel leren kennen een heel leuk stel namelijk Stef & Yvonne uit P.
De eerste afspraak was bij hun thuis en we moeten zeggen dat was een superavond geworden, we hebben alle 4 heerlijk van elkaar genoten.
Na deze geweldige avond kwam er al snel een nieuwe afspraak dit keer bij ons thuis waar we eerst heerlijk hebben gedanst, en onder het dansen begonnen Cor & Yvonne en Stef en Brenda elkaar te zoenen.
Dit was de start van een geweldige ervaring voor mij, eenmaal op de bank begon Yvonne mij te strelen en te kroelen in mijn nek en haren.
Heel langzaam en rustig begon ik er van te genieten, terwijl Cor & Stef naar ons keken en elkaar soms aankeken terwijl ze van ons aan het genieten waren.
Beide heren konden zien dat het strelen zoenen werd wat ik fijn vond en voorzichtig mee begon te doen.Nadat de kleren uit waren gegooid begon Yvonne met te tongzoenen dat was geweldig en nu dorst ik ook aan Yvonne te zitten en begon haar te strelen.
Onderwijl werden er foto's genomen door Cor en Stef van ons samen zijn.
Nadat we ook de mannen tot ons namen begon het pas echt.Ik lag Stef te pijpen op de bank en werd door Yvonne heerlijk gestreeld en gevingerd.Yvonne begon Cor te pijpen en op zijn beurt vingerde Cor Yvonne klaar.
Met z'n drieën op de bank Stef, Yvonne,en ik Brenda.Yvonne en ik waren elkaar aan het tongenzoenen, strelen terwijl Stef aan mijn tepels zat te sabbelen en Cor geile foto's aan het maken was.Omdat het steeds heftiger werd ging ik, Brenda languit op de bank liggen terwijl ik Stef liggend aan het pijpen was en Yvonne zittend op de grond mij zachtjes begon te vingeren aan mijn toch al natte kutje, en aan mijn tepel begon te sabbelen. Cor knielde bij Yvonne op de grond erbij en begon Yvonne te vingeren terwijl hij genietend naar mij keek.
Doordat we zo geil allemaal waren geworden kreeg Stef er knikkende knieën van en moest even anders gaan staan maar dat werd zittend op de bank waar ik lekker verder kon gaan om Stef klaar te krijgen.Al snel kwam Stef klaar en spoot al dat zaad heerlijk op mijn lijf.
Nu was het de beurt voor Yvonne om foto's te maken terwijl ik Cor en Stef om de beurt aan het pijpen was.Gebroederlijk stonden ze naast elkaar te genieten als ze aan de beurt waren om met hun harde lul in mijn mondje te komen.

Door onze oplopende geile spanningen kwam Stef al snel klaar en toen was het de beurt aan Yvonne, die was bezig met Cor op de andere bank.Ik begon Yvonne te tongzoenen en te strelen terwijl ze eerst gevingerd werd door Cor en daarna door Stef.Cor kwam achter mij staan en begon terwijl ik ook met Yvonne bezig was mij heerlijk klaar te vingeren.Wat ik niet had gedacht van mij zelf ik begon met Yvonne haar tepel te spelen en haar te strelen.
Yvonne kwam klaar en drukte van genot mijn gezicht in haar nek. Die avond duurde nog lang voort waarbij we om de beurt geregeld klaar kwamen. Al dit gebeurde in een gezellige en ontspannen sfeer en dat heeft zekers geholpen om het Bi zijn van mij verder te ontdekken.
Als toetje hebben ik en Yvonne nog een aantal keren heerlijk met elkaar intiem liggen tongzoenen en aan elkaar zitten strelen.
Ik, Brenda heb dit als een geweldige ervaring meegemaakt en zal het Bi zijn verder gaan ontdekken.
Met dank aan Yvonne & Stef voor de geweldige avond.
Kusjes van Brenda

rm_tieten131 41M
2 posts
11/24/2007 12:44 pm

heb jij msn mag ik die?


tweetal 50M/48F

8/8/2008 9:59 am

Lekker hoor een goed verhaal om als voorbeeld te dienen voor iemand die nog geen ervaring heeft en over de streep te trekken


Become a member to create a blog