Tankar om sex  

Litlia 42F
3 posts
8/28/2006 2:35 pm

Last Read:
9/11/2006 8:06 am

Tankar om sex


Jag är 30 år gammal. I "min ungdom" hade jag mycket aktiv sexliv. Speciellt med en gift fyrbarnspappa. Vilka tider det va!

Jag har alltid haft ett bra sexliv, tills jag mötte min man. Från att vara himmelsk till geggamoja.

Jag älskar min man, men han är urusel i sängen. Vi har varit tillsamans sen 5 år tillbaka och nu har tanken kommit. Nu när jag inte har sex längre, har jag blivit "försoffad" då? Har jag tappat "sinnet" för sex? Kan man göra det?

Kommer jag nånsing få känna när en sprängfylld kuk tar mig bakifrån brutalt? Är jag dömd till livet att leka med Dildos?

Är jag för feg att vara otrogen mot min man? (har aldrig varit otrogen mot honom)

Men får jag inte rejält med kuk NU, så lär jag bli en bitter gammal dam som förpestar livet för alla andra för att den här gamla damen är sexuellt frusterad. Hemska tanke!

Många frågor och tankar genom kvällen!

/Litlia

rm_quovadis71
3 posts
8/31/2006 8:59 am

Kan ju inte säga att jag förespråkar otrohet. Således tycker jag att du ska ta upp det med din man. Nu kanske det är så att det verkligen finns folk som suger (kanske ett illa valt ord i sammanhanget) på ämnat sex men om inte han tar tag i sig själv och ger dig vad du vill/önskar/behöver när du ber att få bli rejält genomknullad så är han inte dig värdig. Upplys honom att om inte han kan få dig att "leva", benen att skaka, fittan att sava så kommer du att skaffa en annan kuk som kan ge dig ett sexliv värt namnet. (Hmm. "Sexliv". Halva ordet=liv Kan man då dra slutsatsen att utan sex inget liv? Troligen inte men uha så tråkigt livet vore utan sex, bra sex, skön sex)
Bittra gamla damer och gubbar finns det i överflöd så det vill nog ingen se att du blir!


Become a member to create a blog