Alleen thuis  

IkBenLekker26 38F
98 posts
8/27/2006 3:49 pm

Last Read:
12/13/2006 1:42 pm

Alleen thuis


Het is koud hier in huis. Ik ril en bedenk me dat een hete douche misschien zal helpen.. Ik loop naar de douche en zet de warme kraan zodat het water alvast op temperatuur kan komen, ondertussen kleed ik me uit en mijn blik valt op de spiegel.

Ik zet het water op de juiste temperatuur en stap onder de straal, genietend van de lekkere warme straal water die mijn lichaam masseert. Als ik goed nat ben pak ik douchecrème en begin in mezelf ermee in te smeren. Mijn fantasie gaat met me op de loop en ik beeld me in dat jij degene bent die me streelt...
Ondertussen dwalen mijn handen af naar mijn borsten, blijf die even strelen en voel dat mijn tepels hard worden, vervolgens ga ik naar buik, naar mijn dijen naar mijn lies, ik voel hoe mijn lichaam reageert.. hmm.. Mijn andere hand gaat als vanzelf naar mijn kutje, ik merk dat ik ondanks het water behoorlijk nat ben. Mijn ademhaling begint sneller te gaan, en ik beeld me in dat je hier was, nu samen hier in de douche. Ondertussen heeft mijn hand een goed plekje gevonden en ik kreun een beetje, terwijl ik met mijn andere hand mun borsten blijf strelen, zachtjes erin knijpend en met me mijn duim de tepels masserend . Het feit dat ik aan je denk en bedenk wat je allemaal zou kunnen doen maakt me nog gekker. Ik ga erbij zitten en laat een vinger mijn kutje naar binnen glijden terwijl ik ondertussen ook mijn klitje blijf strelen.. Ik fantaseer dat je staat te kijken, die gedachte maakt me nog geiler.

Denkend dat je me ziet, ziet dat ik met me zelf speel, ziet dat ik geniet met alleen al de gedachte aan jou. Op dat moment kom ik kreunend klaar, ik wacht even en ga staan zodat het warme water over mijn lichaam gaan, zodat ik even kan afkoelen. Ik gun mezelf even op adem te komen voordat ik de kraan dichtdraai en me afdroog. Ik loop naakt naar mijn kamer en bekijk mezelf in de spiegel. Ik zie dat ik nog lang niet genoeg heb gehad en ga op mijn bed zitten, nog steeds in de spiegel kijkend. Mijn handen dwalen over mijn lichaam en ik zie iedere reactie van mijn lichaam in de spiegel, mijn tepels zijn alweer behoorlijk stijf en ik ben ook al goed nat.. Wist niet dat naar jezelf kijken zo geil kon zijn.

Het duurt dan ook niet lang voordat mijn hand weer naar mijn kutje gaat om daar verder mee te spelen.. Ik zie mijn opwinding steeds groter worden en blijf gefascineerd in de spiegel kijken terwijl ik met mezelf speel, dan kom ik klaar en blijf nog even met mijn handen mijn lichaam strelen terwijl ik op adem kom. Tevreden kruip ik onder de dekens en val in slaap.

Edwinx1969 48M
1 post
9/4/2006 11:22 am


mister_1973 44M
41 posts
9/16/2006 3:15 am

weer en leuke, hard makende pik verhaal. dank je voor dit delen met ons. ga nu zelf mijn harde pik laten spuiten denken aan je verhal maar inplaats van de spiegel is het mijn lens...


rm_padrinho75 42M
4 posts
9/17/2006 12:37 pm

Jij maakt verlangens los ..! En ik verlang zo naar je , wooow...! Omdat je lekker ondeugend ven, heerlijk, SEXY DESIRE..! X El XXPadribho


rm_adresextra 48M
1 post
9/25/2006 3:08 am

Jouw verhalen lezen op mijn werk is niet verstandig. Je verhalen zijn niet alleen lekker, maar hebt ook nog een heerlijke schrijfstijl. Ik blijf maar wachten op meer. Hoe kan ik je verleiden te reageren op de vacature voor directie secretaresse hier? Ik ben benieuwd naar je reactie of verhaal


rm_zully6536 36M

9/30/2006 3:17 am

ben helemaal met je eens
aleen thuis zijn faking zaai is het
maar ja ik kom wel iemand tegen
zo als jij ben


tweenieuwsgieren 37M/36F
1 post
11/21/2006 11:31 am

1 ding !!! mag ik bij jou slapen ????? groetjes en graag meer van dat soort verhalen !!


HereOnly2Please 51M
6 posts
3/11/2008 4:22 am

Ben er vanaf nu bij als je dat nog eens lekker doet, geen mooier zicht dan een vrouw die zich lekker verwend
Het genot op haar gezicht zien is en ware streling voor het oog


rm_johnn6577 63M
2 posts
4/5/2008 12:09 pm

wil je graag ontmoeten
ben zelf 53 maar daar zal je niets van merken


Stativo66 51M
4 posts
4/13/2008 3:02 pm

Ik zit achter mijn pc en lees je verhaal. Ik ben lekker 26 is een heet ding. Ik voel hoe mijn pik groeit en tegen de binnenkant van mijn broek klopt. Ik fantaseer dat jij het tegen mij hebt en zie je heerlijke borsten voor me. Hoe jij ze masseert en aan mij denkt. Ik kleed me uit en stap met je onder de douche. Ik kniel voor je neer en omvat je heerlijke billen, mijn gezicht begraaf ik in je kruis en mijn pik steigert.
Hier kan ik niet genoeg van krijgen.


mdmdv3 42M

8/6/2008 1:49 am

Hmm... Lekkere fantasie, bedankt dat je deze deelt {=}


oudeman59 58M

4/19/2009 1:45 pm

Ben 49 bijna 50 maar als je me zou zien in de spiegel denk je niet aan leeftijd . Aleen aan geile sex met mij .

oudeman59


Become a member to create a blog