Vocabulary Test Part Two  

Devil_MayCry5 37M
29 posts
5/15/2006 11:58 pm

Last Read:
5/17/2006 12:25 am

Vocabulary Test Part Two


Hello again

Now this is the questions:-

1. What is in man's pants that they have but woman do not have?

Ans: Pockets

2. What starts with a C and ends with a T, is
hairy, oval,delicious and contains thin whitish liquid?

Ans: Coconut

3. What goes in hard and pink then comes out
soft And sticky?

Ans: Bubblegum

4. What does a man do standing up, a woman
does sitting down and a dog does on three legs?

Ans: Shake hands




Now, some "Who am I" sort of
questions, okay?

1. You stick your poles inside me. You tie me
down to get me up. I get wet before you do.

Ans: Tent

2. A finger goes in me. You fiddle with me
when you're bored. The best man always has me first.

Ans: Wedding Ring

3. I come in many sizes. When I'm not well, I
drip. When you blow me, you feel good.

Ans: Nose

4. I have a stiff shaft. My tip penetrates.
I come with a quiver

Ans: Arrow

That's all for now folks....

See ya later

BRgds

Devil

alisa_d 38F

5/16/2006 1:35 am

Good one dahling... Funny! Love it


Become a member to create a blog