137 meddelanden=0 Svar!  

villtraffasirl 41M
1 posts
8/29/2006 7:40 am
137 meddelanden=0 Svar!


Hej!

Detta första blogginlägg skriver jag i besvikelse över den usla responsen. Jag har skickat 137 svar och meddelanden (jag har svarat på 110 tjejer och 12 par, om jag har räknat rätt) och har fått totalt 8 meddelanden/svar. Två från AdultFriendFinder, fyra autosvar och två svar på fyra eller fem ord.

Nog för att det dröjde ända till i förrgår innnan jag satte in en bild (och jag ska sätta in fler och bättre) men vad är detta?! Är jag direkt frånstötande eller vad är det frågan om?

Jag har trots allt fyllt i humör "glad" eftersom det finns annat än tjejer och sex, det finns annat än A.F.F, men vad f-n?!

Kom igen, svara!

rm_Maye_faire 29M
1 post
9/5/2006 6:25 am

orsaken till att du inte får några svar är att du gör någonting fel, det är något fel med antingen din profil, ditt foto eller dina meddelanden. och värre är - du är för korkad för att fatta det själv.

det är svårt att säga att du inte ska ta det personligt efter den kommentaren, men det är inte ditt fel, det du gör funkar helt enkelt inte- med andra ord måste du ändra det du gör.

ta en titt på dom meddelanden du faktiskt fick svar på, hur skiljer dom sig från alla andra du skickat ut?

vad använder du för headline - dom flesta killar använder nån form av variation av:

Hej
tjena
du är så vacker
vill du träffas
osv.

om 300 killar använder nästintill samma headline, hur stor är chansen att just du är den hon kollar på?

sedan har du ditt meddelande. om du ändå skulle ha turen att hon skulle öppna ditt meddelande(vilket är en chans på 1/300), hur stor är chansen att hon fortsätter läsa, och svarar, om ditt meddelande ser ut precis som dom 10 killar hon läst innan?

sen så har vi din profil och ditt foto, dom här delarna är lite mindre viktiga, men fortfarande viktiga, och om man summerar ihop alltihopa, så blir chansen för att få ett svar oftast mindre än att få en royal straight flush i poker.

du måste vara killen som står ut från mängden positivt för att få ett svar, och det handlar inte om utseende eller hur många meddelanden man skickar ut.

på den senaste 70 meddelandena jag själv skickat ut har jag fått 27 svar, jag är långt ifrån nöjd med det, men det är en början iaf.

kolla på vad som funkar, och använd det.


Become a member to create a blog