Waar om vind ik het moeilijk om tot daten over te gaan ?  

verlangster 40F
94 posts
5/3/2006 3:00 pm

Last Read:
6/4/2006 3:40 am

Waar om vind ik het moeilijk om tot daten over te gaan ?

Vraag van....

Ik heb zo het idee dat men hier niet zomaar tot werkelijke
afspraken komt, en dat dat zelfs van velen niet de bedoeling
is (zelfs onbewust). Er bestaat al zoiets als een spanningsveld
dat al heel wat van het attractieve van dit forum uitmaakt
- de vraag is, hoe lang duurt dat?

......ANTWOORD VERLANGSTER.....

Ik moet eerlijk toe geven dat ik het moeilijk vind tot daten te komen ondanks ik al over de 1000 mailtjes gehad heb en de over de knip- oogjes alniet te spreken ontelbaar. het word steeds moeilijk tot daten te komen ik heb er 6 gehad de eerste was een mooie man maar hij had niet de juiste lichaamsgeur, dus ik voelde me niet tot hem aangetrokken. no 2 was in mijn ogen te narcistis no 3 had veel weg van een potloodventer, en onze date duurde 2 min dus het was niets .no 4 was mijn match. vanaf ik zijn profiel las tot onze date, maar die had het veels te druk met zijn werk, en ik vermoet dat hij ook nog een depressief iemand is dus veel schoten wij daarna niet op.wij hebben nog steeds contact maar het was niet wat ik van verwacht had . no 5 was ook een klik maar heel jong en weinig ervaring die hou ik ook nog achter de hand, no 6 was een teleurstelling die was heel lelijk had mijn stijl niet maar was aardig en heel, saai, saai, saai ,ik vind het zonde van mijn tijd om zo maar te daten.
ik geniet meer van de aandacht die ik krijg door middel van mijn netwerk, foto,s en het uit wisselen van fantasie met andere, het schrijven van mijn blog .Ook is het heel moeilijk als je veel mail ontvang een keuze te maken, hoe meer mail hoe moelijker het word een keuze te maken. mannen schrijven zo weing dat het me niet tot aktie laat over gaan. ik ga niet voor een mooie kop een mooi lijf spreekt me meer aan. maar een man moet me wel kunnen boeien en hoe vaker een man mij benadert hoe meer hij me prikkelt.
dus baby ik ken het probleem is zou wel willen maar ik zou niet weten waar te beginnen en wie de man uit 1000 is die mijn vuur tot rust zou kunnen brengen.
Ook Moet ik nog even kwijt dat ik ongeveer 10 date,s geplant had en al deze mannen voor de date afbelde. de ene had griep de andere moest over werken, ect ect en er is daarna nooit meer een 2 de geplant.Ik denk dat ze allemaal faal angst hadden, dus waarom zou ik me best doen, tot het komen van een date. als ik een profiel leest en ik heb er een goed gevoel bij zal ik er voor gaan anders niet meer.


stangdat 49M

5/3/2006 3:33 pm

too bad i cant understand dutch,, i like to know what your saying here !!!???? lol.but any way i stoped by to visit your world .luv chris ny.


rm_poehe01 46M
4 posts
5/8/2006 4:25 pm

Bedankt voor je openhartigheid. In ieder geval ga jij over tot daten. Ik ben nog niet al te lang bij AdultFriendFinder en heb me al bijna neergelgd bij chatten en het lezen van interessante fantasies. Maar misshien dat de aanhouder toch wint, je hoort een aantal het toch zeggen in de chat. Excuses voor mijn sexe: aso van die mannen om pas op dat late moment af te zeggen. Daar moet ik nou tegen op concurreren.

P.S. Jammergenoeg heb ik nog niet genoeg punten om je profiel te kunnen lezen maar ik zag al wel dat je mooie foto's had. Erg geile en mooie stylie outfits


rm_dirko61 56M
1 post
5/10/2006 4:35 am

Wat een eerlijke beschrijving. Bedankt.
Ik had je in een direct mailtje een reactie willen geven, maar door een cupido(?)voorkeur is dat geblokkeerd. Jammer, want ik had je wel nader willen leren kennen. Je ziet er niet alleen zeer aantrekkelijk uit, maar je denkt ook na over de dingen die gebeuren.


dutchpete 54M
563 posts
5/10/2006 5:19 am

hmmmm.... daten is weten zeg ik maar, anders kom je er nooit achter of iemand aantrekkelijk genoeg is voor je.

Ben dus zeer benieuwd welke verlangens jij op je lijstje hebt staan. Ik pas dus niet in het straatje van de latino's, doch een sexy dinner moet toch wel kunnen

Wel je mij uitnodigen voor jouw netwerk ?


macrobert 51M

5/24/2006 10:29 am

De ene date is de andere niet, dat weten we allemaal wel. Niet daten gaat toch wel een keer vervelen vind ik. Eerste date was bij mij ook niks, drama! Maar blijf volhouden. Geduld. Betaald zichzelf uiteindelijk uit. Echt!! Geef toe is niet makkelijk met 1000 emailtjes, maar toch aan het einde is er toch het licht


Rainmaker11997 33M
1 post
6/3/2006 6:39 am

Hee hoi

Als je het leuk vindt stuur me eens een mailtje davidwesterveld apestaartje hotmail.com
student - 23 - lang - slank - sixpack


Become a member to create a blog