Op zoek naar de foute vrouw  

verlangster 40F
94 posts
6/27/2006 5:15 am

Last Read:
7/10/2006 2:45 pm

Op zoek naar de foute vrouw

Ik ben op zoek naar ervaringen van mannen over foute vrouwen.
Als je wel eens in mijn blog gesneuveld heb zul je zien dat ik enkele verhalen heb over foute mannen. Natuurlijk heb ik me daarin erg verdiept
en weet ik er veel over, omdat het ook dicht bij mij staat .
Ik ken genoeg mannen die met een vrouw leven die ook goed fout is.Men praat makkelijk over een foute man maar zelden over een foute vrouw ook ken ik bijna geen boeken die over foute vrouwen gaan.
Dus heren kom op laat me jou verhaal lezen. via hier,mijn blog ect.
Ook als je informatie over dit onderwerp weet via boeken ect laat me het gerust weten want ik wil me er ook in gaan verdiepen.
En heren als je twijfelt wat BV een foute vrouw (kan zijn)!!! enkele voor beelden.

Een vrouw waar van je dacht dat ze om jou trouwde, maar je er later achter kwam dat ze om je geld je status ect getrouwd is, eenmaal onder de pannen wil madam geen sex meer of net genoeg zo dat je niet weg loopt
of dreigt je te verraden of ze zou kaal pukken als je weg loopt.

vrouwen die in het begin deden als of pap van sex lusten maar een maal binnen hebben ze vaak geen zin meer, hoofdpijn, zijn altijd moe ect.

vrouwen die al binnen de kortste tijd zwanger werden om je te binden .Een maal gebonden. krijgt dat kind het grootste stuk vlees en jij de brinta.
Ok ik lees jullie graagrm_Benkai7 55M
2358 posts
6/29/2006 11:20 am

Hallo "verlangster".

Het spijt mij ... I don´t have these kind of stories ... smile ... different ones ... ROFL ...

Benkai7


Sxenxie 45M

7/3/2006 11:32 am

Ja, ik heb net zo'n relatie die stuk gelopen is. Het rode tekstje kan ik niet beter verwoorden, maar gelukkig voor mij vallen foute vrouwen bij mij snel door de mand. Helaas voor mij is dan wel dat ik voor een keer de uitdaging ben aangegaan. Ze had me echt te pakken in het begin van onze relatie. Ze keek echt naar mij op en liet mij voelen dat ik meer dan een man voor haar was. Het was hier elke dag en overal feest als je begrijpt wat ik bedoel. Ondanks de vele waarschuwingen zelfs van haar familie en beste vrienden had ik mij met haar verloofd. Ik was dus eigenlijk door haar toedoen afgestapt van mijn plan om het op een kortstondige realtie te houden. Ik werd verliefd op haar . Een gouden raad....gewoon afblijven.
Groetjes


Sxenxie 45M

7/4/2006 9:43 am

....vervolg
Klinkt cliche maar in dit geval was het alsof ik een ontembaar paard wou leren rijden. In het begin van onze relatie was zij zo n uitdaging voor mij en versierde haar elke dag opnieuw.Ik denk dat de meeste vrouwen dat net zo leuk vinden. Na mijn eerste ontmoeting met haar , waarvan ik wist dat zij me wel de moeite vond, heeft ze mij direkt haar telefoonummer gegeven. Ik mocht niet met haar mee naar huis en ze heeft me niet eens een zoen gegeven. Vriendinnen van haar vertelde mij dat het een hele 'moeilijke' was v.w.b. een stabiele relatie. Het is een vlindertje. Toen ik dat hoorde besefte ik direkt dat ze respect voor mij had en ik wist zeker dat ik een positieve indruk had achtergelaten. Ik heb drie maanden gewacht alvorens ik haar voor het eerst belde. Ondertussen wist ik dat ze mij gedurende gans die tijd opzocht in de buurt waar ik wel eens kwam en vroeg ze aan vrienden wie, waar en hoe ik was. Ik woonde evenwel toen voor het werk in Nederland en kwam sporadisch naar Belgie voor vrienden- en familiebezoek. Die ene avond, belde ik haar en ik hoorde aan haar stem dat ze naar adem snakte. We hebben weken, avond na avond, uren gepraat en de telefoonrekeningen enorm hoog. Die ene avond vroeg ik haar of ze me wel zag zitten.Ze verstijfde, dacht even na (misschien wist ze toen al dat dit het begin van het einde was )en zij JA ! We spraken af bij haar thuis het komende weekend. Toen ik haar straat inreed stond ze aan haar deur te wachten, benieuwd naar welk type wagen ik reed en hoe ik er al ook weer in het echt uitzag. Toen ik uitstapte hupelde ze naar mij toe zo blij als een kindje. Dat beeld was zo'n moment voor mij die ik nooit zal vergeten. Ik wist niet wat te denken. Op dat moment veranderde ik van een koude killer tot een klein week zoontje dat smolt in de armen van zijn moeder. Ik dacht wat ze ook mogen zeggen, ik sta achter die vrouw voor het leven. Maar zo n vrouw kost een man enorm veel energie. Ik zat in haar web klaar om gegeten te worden.
Groetjes


rm_john180655 61M
8 posts
7/5/2006 1:29 pm

schat.... eerste 2 voorbeelden.... was er 16 jaar mee getrouwd. Koos ternauwernood net niet voor zelfmoord. En ja geestelijke onderdrukking kon ze ook. Maar toch lag het denk ik niet aan haar maar aan mij. Ze had meer weerstand nodig en dat kon ik niet opbrengen.


verlangster 40F

7/6/2006 5:19 am

Weetje jij slaat de spijker op de kop , jij beschrijft ook zo mooi hoe jij het van binnen beleefde, op dat moment was het wat je zocht de moeder kind relatie . een mens valt altijd op het spiegelbeeld wat hij van thuis, zijn kinderjaren herkent. en dat beschrijf jij zo mooi in dit verhaal ,opdat moment zocht jij de moeder die jou de liefde zou geven waar jij zo naar verlangde en zij de vader waar op ze boos is of was, om jou te vernederen. Dit is wel diep daarom laat ik het hier bij.
Ik val ook altijd op onbereikbare mannen en allemaal hebben ze bindings angst het gebeurd me elke keer weer dat wanneer ik een man herken en ik echt diep in ze zelf kijk, zijn het altijd mannen die een moeder gehad hebben of die dominant is of ze verwaarloost heeft. deze mannen raken mijn hart .Ik wil ze liefde geven omdat ik wil goed maken wat hun mama fout gedaan heeft.En zij rennen harder voor me weg ,of ze willen me altijd straffen bewust of onbewust om wat hun moeder met ze gedaan heeft . gek he. maar het valt me zo op dat mannen heel weinig over dit onderwerp willen praten en na denken, want neem het van me aan dat een groot deel met een foute vrouw getrouwd is. In mijn zoek tocht op de datingsite ben ik er velen tegen gekomen en ze zitten allemaal gevangen in een wep net zoals jij het zo mooi zegt.
dankje wel voor je open heid.


rm_Flipper6962 54M
1 post
7/9/2006 12:58 pm

Hai Verlangster,
Op de eerste plaats complimenten met je uiterlijk. Je bent een erg mooie vrouw en weet de dingen aardig te verwoorden en mij te raken en daardoor wil ik je mijn ervaring wel vertellen.
14 jaar ben ik getrouwd geweest met een "foute". Erg weinig sex, altijd moe, drankzucht, liegen, bedreiging, intimidaties en veel meer. Ik heb alles geslikt want ik durfde mijn kinderen niet achter te laten bij haar. Ben voor hen ook zo lang nog "thuis" gebleven maar daardoor werd mijn leven aardig verziekt. Toen de boel uit de hand dreigde te lopen ben ik gegaan. Toen ik mijn kinderen vertelde dat ik weg zou gaan zei mijn oudste, toen tien jaar,"Maar pappa, je kan toch niet anders". Zij begrijpen het waarom? Zij hebben het ook meegemaakt.En ik? Ik ben trots op mijzelf dat ik de stap heb durven zetten en voor mezelf heb gekozen. Ik ben vrij en ga de warmte opzoeken. Een lieve meid om veel van te houden vinden en als zij kinderen heeft het gezinsgevoel weer te mogen voelen. Met alledrie je voorbeelden heb ik ervaring en geloof mij maar dat het zeer doet als dat wat je liefhebt je zo onmogelijk wordt gemaakt. Maar nu ben ik vrij en ga ik genieten van een nieuw leven. Ik heb er zin in.
Ik hou wel contact als je dat leuk vindt.

Groetjes en kusje.


Become a member to create a blog