Mijn Onbereikbare liefde  

verlangster 40F
94 posts
5/24/2006 2:00 am

Last Read:
5/31/2006 2:53 am

Mijn Onbereikbare liefde

Gisteren heeft mijn trianer ons laten verdwalen in het bos met het gevolg dat Wij bijna 20 Km hebben moeten hardlopen. kapot was ik, ja maar er zijn wel goede stoffen in in hersenen los gekomen want ik ben vandaag niet meer zo verdrietig .
Van mijn ongrijpbare liefde Waar ik vrijdag op afstand afscheid heb moeten nemen , wij waren de verkeerde combinatie, Hij heeft bindingsangst en ik verlatingsangst .Zie je dat al voor je ? hij trok zich steeds terug en ik klamde me meer aan hem vast met alle gevolgen vandien.
Iedereen om me heen stond met hun wijsheid klaar goed bedoelde adviezen die allemaal waar waren.
Maar'' mij God ik ben meer dan mens''. mag ik ook voelen mag ik verdriet hebben'.
Na jaren stond weer een man voor me die mijn hart raakte het kon mij niet schelen wie of wat hij was hij was het waar mijn hart van opgewonde raakte waar ik niet van kon slapen. En in 1 uur wel de marathon wilde lopen.
Ik wilde de pijn voelen omdat ik wist dat het oprecht was, oprecht omdat ik blij was dat ik niet een bitter mens ben maar oprecht dat ik nog echt iets voor iemand kan voelen na alles wat ik heb mij gemaakt. ik ben niet bang voor de pijn het gaf mij het gevoel van meid je ben geen robot maar een mens, hoe pijn het ook doet het gaat eens over. En als ik weer voor een man zou komen te staan die weer mijn hart zou raken zou ik zo weer mijn hart voor open stellen en het op nieuw willen beleven. It is better to had love that lost than never have love at all.
Adios mi amor, ME HACE DANO QUERERTE, ME DELIRANTE AMOR CASTIGO DE MI DESTINO. (dag mijn geliefde het doet me pijn je lief te hebben mij wanzinnige liefde jij was de staf van mijn lot .

Ik zal hem mee nemen in mijn hart als een mooie blauwe vlinder waar ik achter holde maar niet te pakken was want hij vloog steeds hoger de lucht in.
[/SIZE]


Become a member to create a blog