Een ode aan alle lieve jonge papas in nederland.  

verlangster 41F
94 posts
7/24/2006 1:23 pm

Last Read:
8/6/2006 1:26 pm

Een ode aan alle lieve jonge papas in nederland.

Zaterdag morgen reed ik om 8.30 naar mijn hardloop club.Ik reed langs de plaatselijke bakker in de buurt en daar zag ik een klein meisje van ruim 2 jaar bij haar papa op de fiets gelukkig, happen in een krenten bol die ze vol liefde bekeek. Haar papa deed aan stalte met zijn vers gekochte brood naar huis te gaan. Ik raakte zo ontroert door dit tafereel.
En letten die dag extra op en zag veel papa,s met hun jonge kroos op stap, op de fiets of achter de kinder wagen soms nog met een op de schouders .
Kort kom allemaal lieve papa,s die de tijd namen iets leuks met hun kleintjes te doen.
Ik weet het mannen !!!! als het wel eens mis gaat staat het groot op de voor pagina van de krant of is hot in het nieuws. Maar wie heeft het over de miljoenen papa,s die het wel goed doen.
Daarom"" EEN ODE AAN ALLE LIEVE PAPAS IN NEDERLAND"" Had ik maar ook zo een lieve papa gehad. Dan weet ik zeker dat ik op mannen zou vallen die beter in balans waren, en niet maar eeuwig op zoek zou zijn naar onbereikbare mannen ,die helaas niet bestaan.
En dat kleine meisje die zal ik verder mijn leven lang bij mij in gedachten dragen. ik hoop dat ze later een gelukkige vrouw zal worden die op zoek zal gaan naar zo een lieve man als haar papa.Become a member to create a blog