De toyboy die een man werd (Jerry Rivera) De Peurto Rico  

verlangster 40F
94 posts
8/16/2006 3:08 pm

Last Read:
8/16/2006 11:45 pm

De toyboy die een man werd (Jerry Rivera) De Peurto Rico

vandaag ben ik onder het hardlopen helemaal nat geregend, het zou mijn laatste keer zijn voor ik op vakantie ging want na mijn terug keer van vakantie, heb ik nog maar 2 weken om te trainen voor de dam tot dam loop. Dus ik had er veel zin in . Helaas ging mijn game niet door want het regende pijpen stenen en het werd niet warmer maar kouder dus slecht voor de spieren zo doende gingen wij terug. Als het aan mij gelegen had ging ik mee met een andere groep maar mijn trainer stak er een stokje voor , neen zei hij jij gaat op vanakie en dit kun jij er nu niet bij hebben.

Ik ben bezig met de voorbereiding voor mijn vakantie. want op zaterdag
vertrek ik met mijn hele gezin naar de Dominicaanse Republiek ik zal na ruim 23 jaar weer een bezoekje brengen aan la Romana dat is een uur vanaf de hoofdstad Santo Domingo.

Maar ik wil je eerst vertellen dat ik een heerlijk weekend in België gehad heb.Ik ben salsa gaan dansen in hoogstraten en dat doe ik al ruim 10 jaar lang. Elke 2 de weekend in Augustus en dan komen er groepen uit de Caribean en Zuid Amerikaan dan is het dansen geblazen je kunt naar
Ruim 4 tenten toe elk wat wils maar meer van het opzwepende muziek.
waar voor je losse heupen en vlugge voetjes moet hebben.

Dit jaar was ik met een van mijn Braziliaanse vriendinnen die is net 2 weken weer terug in Nederland. Wij hebben onze benen uit onze lijf gedanst.
Ook heb ik behoorlijk van de groepen genoten uit Peurto Rico ,Colombia Dominicaanse Republiek.,Cuba en nog vele andere .
Mijn grote idool dat weekend was Jerry Rivera met " soy cara de nino con alma de hombre.'' Ik heb het gezicht van een jongen maar de ziel van een man . Dat was weer 10 jaar geleden dat ik deze jonge man in Amsterdam zag en een afknapper van hem kreeg want knap is hij met een geweldige stem en body, maar hij had weinig show en passie voor een Latino dus dat was ook de laatste cd die ik van hem gekocht had.
10 jaar later zag ik een echte man op het podium , die een geweldige show weg gaf ik was helemaal in de ban van deze jonge mannen die de harten van vele vrouwen stal . De vrouwen sprongen op het poduim om hem te kussen en op de foto met hem te gaan .
Hij behandelde ze met veel respect.Ik smolt voor deze toyboy die onder tussen nu 33 jaar is en ik wist het nu zeker wat mijn type man is.
Zeker weten een Latino en meer de Peurtoricaan is zo als Jerry Rivera ,victor Manuelle ,Frankey Ruis die helaas een paar jaar geleden overleden is.
Ter nagedachtenis zong Jerry ook nog wat platen van hem zoals Desnudate mujer , Bailando , Tu me veulves loco.
Ik heb geweldig genoten van zijn muziek maar ook genoten van het mannelijke schoon.
Ja na jaren zijn mijn ogen veel meer gericht op de zwarte man o wat vond ik ze prachtig ,goed gebouwde en gespierde zwarte mannen.
Zoals ik al zei alleen maar het kijken deed me veel ,ik had verder geen behoefte om te versieren of versierd te worden ik was er echt voor de gezelligheid de muziek en dans ,ik had veel rust en vrede in mijn lijf .
Ik heb ook in die 10 jaar diepe dalen gekend omdat ik vaak ook helemaal alleen ging want ik heb niet veel mensen die een weekend salsa willen dansen en dat geld er voor over hebben.Ik kan me nog de dag herinneren dat het op 10 augustus was en rond 12 00 uur tussen 30 en 40 000 mensen alleen mijn champagne glas ophief en de tranen mij in de ogen stonden omdat ik me zo eenzaam voelde . En me zelf happy birthday wenste . maar ja dit keer was het niet zo want ik had het heerlijk gehad op mijn geboorte dag. Dat kindje in mij was tevreden en voelde zich blij en gelukkig.
Op weg van het festival terug naar het hotel op de laatste dag , had ik het geluk zalig gevoel over me en zei tegen mijn vriendin die wel velen jaren jonger dan me is,'' dankje voor je vriendschap, dankje dat ik dit weekend met je heb kunnen delen ''. En uit mijn C D speler klonk het lied van mariah Carey, die song ""so blessed Ï,m "" en zo voelde ik me ook. gezegend dat ik dit als levend en gezond mens mag mee maken.
Voor mij zit het geluk in de kleine dingen, om tegen de mensen die een deel van mijn leven zijn duidelijk te maken hoeveel ze voor mij betekenen.
Het geluk dat ik de rust in me heb en het leven neem zoals het gaat en met de mooie kleine momenten blij kan zijn .
Ik heb nu veel om dankbaar te zijn . Er wacht op mij een mooie vakantie waar van ik 23 jaar geleden niet had durven dromen dat ik er ooit in zou logeren omdat alleen de jetset van Amerika er kwam logeren het was een van de eerste resorts van de Dominicaanse Republiek.
Ik herinner me nog dat ik in La Romana gedwongen werd door een toen veel oudere vriendin,te kijken naar de zons opkomst en dat ze nog zei kijk er naar want deze dag (V 5 maart 19 83 zal nooit meer in jou hele leven terug keren. En nu ik ouder ben denk ik vaak o wat was ik jong en dwaas en ze heeft gelijk gehad ook.
De Dominante republiek was voor mij een keer punt in mijn leven, maar dat zou een lang en ander verhaal moeten worden. want dat was voor mij de eerste keer dat ik met de armoede van de wereld kennis heb gemaakt, En ik met een van de mooiste en blije mensen van de wereld mocht kennis maken. ik ben er daarna nog 7 jaar later op huwelijksreis terug geweest. Ik was er nog vorige jaar maar de laatste keren in de luxe resort.
Nu ga ik zeker terug naar de hoofd stad en wil graag zien wat er na 23 jaar van geworden is Ik wil met een gids alle plaatsen weer langs gaan waar ik toen geweest was. Ik zal je op de hoogte houden .
Become a member to create a blog