De marikeloop in nijmegen  

verlangster 40F
94 posts
5/22/2006 3:02 am

Last Read:
7/6/2006 6:17 am

De marikeloop in nijmegen

Daar ging ik dan de zoveelste loopje,in het land.
In de trein zaten wij met honderde opgetogen vrouwen, een ieder met een groepje vrienden of loop maatjes maar ik was alleen.
Ach dat ben ik vaker gewent en vrienden maak ik gauw want verlegen ben ik niet.
Ik kreeg te horen dat er dit jaar wel meer dan 7000 vrouwen mee deden bijna 2 maal het aantal dan vorig jaar.
Neen het was niet mijn beste prestatie maar ach wat wil je met zoveel regen, slechte paden vol modder, spiegel glad maar ja ik heb hem uit gelopen. Misselijk kwam ik over de eind streep, ja want ik wilde die vrouw voor me nog in halen met die dikke billen. Ik loop niet graag achter dames met dikke billen het lijd me vaak af.
Ja ik had het gehaalt, ik zag veel mensen aan de kant die juichtend hun vrienden en fam. kwamen op halen met bloemen maar er stond niemand op mij te wachten nu loop ik al 2 jaar en heb het weinig mee gemaakt dat mensen langs de kant mijn naam staan te roepen, maar doe ik dit niet voor me zelf ?????????
waarom denk je dat ik zulke mooie gespierde benen heb.
Ja maar gisteren werd het me teveel ik ging even aan de kant een potje zitten huilen ik heb me na het lopen nog nooit zo eenzaam gevoelt.
Ach ja het was me ook te veel he, het moeten los laten van een onbeantwoorde liefde en dan nog dit.
op weg terug naar huis werd ik opgemerkt door een treincontroleur hij vroeg waar ik vandaan kwam want hij kon zien dat ik iets met sport deed .daar zat ik dan en de tranen rolde weer over mijn wangen, acht zei hij ik had nooit kunnen raden dat er achter zo een mooie vrouw die mij tegemoet kwam lopen met zulke prachtige benen en zoveel verdriet zat. De rit van Utrecht naar ....... is hij bij mij blijven zitten toen ik de trein uit liep schreewde hij me nog na ""denk er om dat ik je grootste fan was met bloemen die op je stond te wachten neem me mee
in je hart"", ik zal er oktober voor je staan als jij de halve marathon van Amsterdam gelopen heb. "
EEn ding weet ik zeker ik zal alleen nog mijn verdere leven willen delen met een sportman.


macrobert 51M

5/24/2006 10:35 am

Alleen sportmannen? En wat als je nou DE KLIK hebt met een niet sportman? Zou zo kunnen, toch. Of is de staat van het lichaam heilig? No sixpack, no Date!! Is ook een keuze . Maar als de KLIK die eenzaamheid kan oplossen, zou dat niet mooi zijn!

groet Mac

Bijzonder ben je zeker! En die eenzaamheid kan je ook uiteindelijk verslaan.


verlangster 40F

5/24/2006 1:15 pm

Neen schat maar relaties met gelijke interesse hebben meer kans van slagen .
Alleen iemand die met je mee sport kan ervaren.
hoe het voelt als je een doel bereikt heb.
Het is net zoals ik me niet in een orgasme van een man kan plaatsen omdat ik geen man ben.


rm_MatsHolland 47M
15 posts
5/25/2006 12:15 am

ik zal in amsterdam niet lansgs de kant staan maar -de hele- met je mee lopen. wie weet kom ik je bij het volgende loopje tegen. de marikeloop heb je maar weer gedaan, gefeliciteerd!


rm_marslander11 59M

6/6/2006 10:39 am

Hi Verlangster,

Dat eenzame gevoel als je de finish overkomt en er staat niemand die je liefhebt en met wie je je ervaring kunt delen herken ik maar al te goed.
Toch is het juist dan belangrijk vast te houden aan dat positieve gevoel die de geleverde prestatie je heeft gegeven. Het lopen geeft je de kracht door te gaan.

Groet

PS. Fraaie foto's trouwens


Become a member to create a blog