De hete erotische nachten op de Berend Botje.  

verlangster 41F
94 posts
8/13/2006 2:46 pm

Last Read:
9/11/2006 1:40 pm

De hete erotische nachten op de Berend Botje.

De hele Dvd van crime scène investigation had ik vanavond uit gekeken, O wat een mooie man die Gary , ik zette dat beeld stil zodat ik zijn gezicht even in me kon opnemen, Stel dat ik hem nou tegen kwam op mijn reis met de berend Botje.

O zeker weten dat ik dwars door alles zou lopen om achter hem aan te gaan.

Ik had nog een wens, ik wilde het zo graag doen met een halfbloed. Zal mijn droom uitkomen dacht ik en deed mijn lampje uit en ging slapen.Al mijn voorbereidingen waren gedaan, ik wilde even weg en de winter achter me laten. De tropen riepen me, weg uit het grijze tussen al die grijzen muizen. Ik wil de zon op mijn huid voelen branden. Ik wil heerlijke bruine huiden zien en me laten mee nemen door de opzwepende muziek van de Caribbean, de wind en de zee.

Het eeuwige geschreeuw van mijn hart, dat verlangde naar vrijheid en het altijd onbereikbare, het ongrijpbare. Mijn hart dat altijd huilt om een droom waar van ze weet dat deze nooit gevonden zal worden. Zo rusteloos omdat bij het bereiken van de horizon ze telkens weer op zoek zal gaan .Alleen in deze omgeving, kan het kind in mij, even rust vinden. Laat me kind blijven, geef me vrijheid laat me vliegen. Laat me er uit. Vrij wil ik zijn en alleen aan me zelf toe behoren.

Mijn ziel is als het mysterieuze van de zee, nooit weten waar het eindigen zal. Zo mysterieus zal ik blijven .Ik had nog van te voren mijn zwemdiploma C gehaald en had nog wat extra duiklessen genomen want op een schip moet je ook voorbereid zijn op alles.

Dit zou voor mij een grote uitdaging worden daar had ik al zo lang naar uit gekeken. Het begon al echt in mij te jeuken. Ik had er heel vaak over gedroomd hoe het zou zijn tussen 10 vreemde mensen en dan 2 weken lang op een klein schip, waar je alles moet delen en alles met elkaar moet doen.Het waren niet de verwende vakanties die ik gewent was, waar alles tot in de puntjes verzorgd was. Neen, hier moest ik de wc en badkamer delen en zelf schoon maken en niet te bedenken als er een slodder vos bij zit die alles achter zich laat liggen of zijn remsporen niet verwijderd zou ik me dan groen en grijs gaan ergeren ?

stel dat er iemand die is die nachts liep te schurken of vieze boeren en scheten liet zou ik er tegen kunnen en mijn mond kunnen houden of iemand die elke avond een paar flessen wijn op dronk en morgens zijn bed niet uit kwam en wij maar zijn alcohol verslaving zouden moeten betalen zou ik niet halve wegen de rit mijn boeltje pakken en het voor gezien houden? Dit was voor een verwende vrouw als ik, die altijd in een gespreid bedje kwam, een hele uitdaging.Op maandag morgen vertrok ik van Amsterdam naar Martinique.

Toen wij na 9 uur vliegen uit het vliegtuig kwamen viel ons de tropische warmte te gemoed.

Mijn ziel herkende het, dat kind in mij werd er zo blij van en zei welkom thuis mijn tropen kind. Kind van vrijheid en passie.

De steelband speelde het welkomst lied van het eiland. O, wat heerlijk, de wind die door je haren streek. Wij werden warm onthaalt met een bloemen krans die om onze nek gehangen werd en ik moest even weer aan Hawaï denken waar je ook al door dansende dames ontvangen werd met bloemen kransen. Nee dit waren dames in carnaval outfit dus lekkere stevige zwarte billen die op en neer bewogen ik krijg een kokosnoot in de hand,gevuld met een heerlijke rum punch “Welcome to our happy island and enjoy your staying".

Ik zag overal om me heen bruine mooie mannen die met een Caribbean accent Frans spraken maar ook veel blanke Fransmannen met blonde haren met een super gebruinde huid over het vliegveld rond lopen. met hun korte broeken als uniform en mooie stevige benen.

En mijn lieveling blik vangers! Mijn half bloedjes met een licht bruine huid, rood bruine kroes haren and baby! A body to die for.

En die licht bruine of groene ogen, waar poppetjes in dansten als je in ze keek, het lijk wel als of ze recht in je ziel konden kijken en jij als betoverd even in die blikken zouden willen verdrinken.Het leek wel als of gekloonde Gregory Davis of Lenny Grafitz en mijn idool van Crime scène investigation. Je weet wel die bruine met gekleurde ogen en die lekkere volle lippen die je graag op je onder lip zou willen hebben, ja die bedoel ik.

Wat werden mijn ogen weer verwent, ik had weer het gelukkig zalige gevoel van binnen die met geen pen te beschrijven is. O God I love men!"O, God I love men what will this live be without this creatures. Why did you give me so much passion for this creatures. I can’t control, why lord why"Ik voelde het lopen in mijn slip, gelukkig had ik nog iets aan om het op te vangen anders waren de snuffel honden zeker mijn kant op gekomen.

Voor zo een half bloed zou ik wel een moord willen doen en vooral als ze nog lekker en mooi kunnen dansen, zingen of de gitaar kunnen spelen als mijn Lenny Grafitz. “Hmmmmmm, breng me weg!”. En al dromend stond ik voor de douane van het door frankrijk bestuurd eiland .De geur van de tropen, de wind van de passaten, de speciale stilte die is niet te beschreven is, dat kan alleen een tropen kind voelen en dat alles stevig wil vast pakken en omhelzen het is een passie dat samen voelt met het hart maar je verstand ook niet kan vatten. Zo een vurig gevoel dat brand in je binnenste een gevoel van dankbaarheid heimwee en diepe verlangen van hartstocht aangrenzend aan de pijn. De hartstocht stronger than the wind in a storm and deeper than the oceans.Ik werd door de taxi chauffeur van mijn hotel op gehaald die nam mijn bagage over en ik hoefde alleen maar in te stappen, ik werd naar een van de hotel alleen voor singels en coupes een 5 sterren resort van de “SUPER CLUB” hier mocht je naakt aan het km lange strand liggen en lopen. Soms zaten er mooie zwarte mannen met grote penissen op vrouwen te wachten die uit Europa kwamen en even verwend wilde worden. Als je langs liep schreeuwden ze ook "baby if you need me you know where to find me”. Heerlijk hè dat vrouwen vandaag de dag zo verwent kunnen worden door zo een heerlijke man aan het strand. Wat een lekkere toy boys in de etalage waar je als vrouw kunt zeggen"" ik wil ‘t ik wil ‘t en die" Je waant je als een kind die uit de snoeptrommel een snoepje mag uit zoeken, heerlijk, ''neen die wil ik niet, neen toch maar die''.Hier hadden ze ‘s avond heerlijke singel feesten, net als op Jamaica bij andere super club Hedonisme. Met de betekening (het genot) Ik werd naar mijn kamer gebracht net aan het strand. Als ik mijn deuren open deed hoefde ik maar 100 meter te lopen en ik liep het water in.

naakt kroop ik mijn hangmat in om een middag dutje te gaan doen. O ik wilde zo graag over een heerlijk zongebruinde halfbloed dromen niets anders kon mij meer bekoren ,ik kon aan niets anders meer denken dan aan zo een soort man, Waar mee ik zeker uit de ban zou springen als ik de gelegenheid had.

In mijn droom zag ik Gary van CSI. voor mijn hangmat staan, met een erectie waar ik als vrouw al van liep te kwijlen ,spier naakt stond hij voor me Brede schouders smalle heupen en een paar stevige benen. Hij kwam op me liggen keek me diep in de ogen, ik keek in die groene ogen en ik was verloren, helemaal verlamd. Hij kuste me heel teder ging richting mijn borsten. en voor ik het door had voelde ik zijn stevige erectie in mij en hij fluisterde "baby come with me to heaven just let your feelings flow". Vol genot gaf ik me over. ik voelde hoe wij verstrengeld in elkaars armen lagen in een eenpersoons hangmat mijn benen half uit. Hij met zijn benen recht en bewoog op in neer zijn handen zaten onder mijn billen die hield hij stevig vast zodat hij dieper in mij kon komen ik vond dat zalig. Voor ik het door had raakte ik elke controle kwijt, ik voelde hoe ik van binnen alle spieren ontspande en gaf een zucht van verlichting.

Achter mij hoorde ik het geluid van de zee die ruw aan wal kwam. Ik deed me ogen open. Ja, waar ben ik nu. Neen het kan niet waar zijn, was het slechts een droom? Ik deed mijn hand naar onder en ja hoor, ik had een orgasme gehad ik voel het nog alles was nat tussen mijn benen. Neen, dat is niet waar ik weet zeker dat Gary hier geweest was en anders was het zijn geest die ergens uitgetreden was en op zoek is gegaan naar mij. Dat wist ik zeker, honderd procent!Een nieuwe dag was aan gebroken. Aangekomen bij de jachthaven werd ik ontvangen door de gastheer en de kapitein. ik werd ook nog aan wat andere voorgesteld. Er werd nog op een stel gewacht en dan zouden wij de reis route en schema door nemen. De hut indeling en alles er om heel wat de trip van 14 dagen tot een succes te zou maken. De 2 coupes kregen de hutten op het achter deck en ik mocht met de 3 andere mannen op het voordeck slapen Ik kreeg ook mijn eigen hut.En werd nog even gesjouwd. ""He maar wacht, zag ik niet mijn idool uit" crime "scene Investigation?" Die bruine met die licht blauw groene ogen. Die zelfde waar ik nog gisteren over gedroomd had? Zie je wel dat hij hier is, gek ben ik niet hoor en ik weet zeker dat hij het was die in mijn hangmat lag.

Ja, die man waar ik van loop te kwijlen. Alleen zijn volle lippen doen mij weg dromen.

En al dromend zag ik zijn volle lippen op mijn volle donkere schaamlippen. Het zal heerlijk zijn, als zijn volle lippen de mijne zouden raken. O, wat zou ik me in de hemels voelen. het zou aanvoelen als of je voor een grand dessert zit met op een groot bord vol met exotische kleine stukjes toetjes. Elke hap die je in de mond neemt, smelt op je tong en je even het gevoel geeft van “Heaven”. Zo stel ik me zijn lippen op mijn lippen voor.O neen, ik vergiste me. Shit wat jammer! ik werd voor gesteld door de gastheer. Dit was Patrick en hij komt uit België. Hij zou wel een kloon van mijn idool kunnen zijn. De mama van Patrick was een Belgische en zijn papa kwam uit Kongo . Nou die Patrick zag er niet slecht uit, maar tja, veel te jong. En ach geen Gary. Zijn lippen waren me te smal. Waarom moest hij net die van zijn mama nemen en niet van zijn papa iets meer gevuld ? Neen wel een halfbloed maar toch niet die ik zoek.Oké, alles was gereed volgens de veiligheidsvoorschriften. Dus ging wij op weg van Martinique naar st. Lucia. Ons gezelschap bestond uit 2 coupes, Patrick, Erik een oudere man van over de 60, Willem die was ongeveer einde 30 en ik.

Ik kon het goed met Willem vinden hij was slim en dacht goed over het leven na je kon zien dat hij veel las en zich verdiepte in de ziel van de mede mens, Erik was wat stiller en was erg in zich zelf. Bepaald niet mijn type om mee tot discussie te komen. Want er kwam toch niets meer uit dan het alle daagse cliché. Geef mij maar een prettige man, die iets te vertelen heeft en mij kan boeien.

Met de coupes had ik gewone contact want die klitten toch veel aan elkaar. maar die Patrick was een gevaar. Mijn verstand zei neen tegen hem maar met mijn hart voelde ik me erg tot hem aan getrokken want hij had iets die ik niet direct kon plaatsen.

Hij negerde me soms en soms keek hij weer stiekem. En als ik vroeg waar denk je aan Patrick, zei hij altijd “neen, niets hoor''.Herken je dat van die mannen, die naar je kijken en wanneer jij als vrouw vraagt, waar aan ze denken ze dan altijd “niets” zeggen ,maar ze kijken je wel door dringen aan. Zit er dan niets in dat hoofd van mannen vraag ik me af. Wij vrouwen denken toch ook de hele dag aan iets. Is het bij de man dan zo leeg boven?Patrick en ik begonnen een aantrekken en afstoot spel met elkaar,te voeren. Die man had iets wat ik niet kon plaatsen. Ik voelde me steeds meer tot hem aangetrokken, want hoe vaker ik hem zag hoe heerlijker hij er uit zag, mooie kleine billen en smalle heupen. Een tamelijk gespierde borst waar hij ook vaak mee zat te showen, Kortom een prachtig lijf waar ik vaak stiekem naar keek en soms weg bij droomde .Ook als ik alleen was in mijn hut vroeg ik me af hoe groot zijn penis nou zou zijn. Elke keer als hij zijn zwembroek aan had voor hij ging duiken, want daar was hij gek op, zat ik stiekem naar zijn zwembroek te kijken. Maar helaas, ik vroeg me af of hij impotent was. Want ik zag nooit zijn berg stijgen. Die man had iets dat me boeide maar wat kon dat nou zijn ?Ik kon het niet plaatsen. Was het misschien mijn 6 de zintuig die op scherp stond ?Patrick zou de ideale zoonschoon kunnen zijn. Hij was attent, erg hoffelijk en stond altijd klaar voor andere. Hij viel gewoon op. Een ieder zou zeggen wat een ”schatje”, wat een lieverd. hij verraste mij ook vaak in het bij zijn van andere. Dan stopte hij weer een bloem in mijn haar of deed iets waar ik stom verbaast van stond. Maar wel vaak dat de andere het goed konden zien. Er waren ook momenten dat hij me gewoon negeerde. Vooral als wij alleen waren. Dan zei hij geen stom woord. Al spraak ik tot hem deed hij als of hij me niet hoorde en dat gedrag maakte me soms onzeker en ik had het verlangen dan dicht bij hem te willen zijn.IK had wat mooie bikini's mee genomen, die niet veel te raden over lieten. Die heerlijk Braziliaanse bikini’s zijn weer in. Half uitgesneden broekjes waar mijn mooie bolle billen prachtig uit kwamen, topjes die je borsten groter maakte en zodanig aantrekkelijk ,waar door ze recht op en groter oogden. Ik liep te paraderen met mijn lijf om in te bijten. Ook tijdens mijn dagelijkse sport op het deck of aan wal zat ik uitgebreid te showen . Ook op de eilanden zag ik de mannen kijken als of ze net een wereld wonder voorbij zagen lopen. Ja, de heren in de Caribbean kunnen het niet na laten, opmerkingen te maken en te fluiten. Ik genood van al die aandacht. Maar daar deed ik het toch ook voor. Stel dat mannen niet meer fluiten dan werd het wel erg saai.Het was ook heerlijk te kijken naar de mannen. Ik kan opgewonden raken van een mooie borstkast ,smalle heupen en heerlijke billen, liefs harde neger billen.

Zat ik daar op het dek te dromen over Patrick en zijn smalle heupen en heerlijk billen waar ik graag mijn nagels in willen zetten. Ik zat te fantaseren hoe ik mijn benen wijd zou spreiden hij met zijn lekkere grote lul in mijn sappige poes zou komen. Ik zou mijn benen strak over hem heen vouwen hem stevig omarmen. Zijn lippen op mijn lippen en als een bal zouden wij op en neer rollen. Helemaal verstrengeld tegen elkaar. Ik wilde hem horen hijgen en zou voelen hoe hij met zijn penis mijn g-spot zou raken. Waardoor ik mijn controle verloor en zou gaan zweven en zou zeggen heerlijk schat je bent geweldig maar dit houd ik niet meer vol want ik kom klaar. Op dat moment zou hij nog harder gaan en ik zou hem horen hijgen en zeggen o, God ik houd en niet meer in. Hij zou in me spuiten en ik zou gelijk tijdig zowel via mijn g spot als vaginaal klaar komen. Wij zouden nog even in elkaars armen liggen en kussen nog even lief kozend naar elkaar kijken.

Bij het opstaan zou zijn zaad nog even langs mijn benen voelen lopen en baby ik zou me zo gelukkig voelen. Dat gevoel dat een man in je klaar komt en het soms nog uren langs je benen loopt of in je broek geeft altijd weer het gevoel dat je iets heerlijk samen beleefd hebt.Vandaag zouden wij samen voor de eerste keer alleen op stap gaan. Om wat

boodschappen te doen. Hij spraak wel honderd uit tegen de reisgenoten. Patrick was de held and de good guy van het schip ieder een was dol op hem.

Maar toen wij eenmaal onder weg waren werd hij stiller en zei niets meer tegen me. De spanning was te snijden ik wist me geen raad. We liepen door de kleine steegjes van Grenada en hij pakte me plotseling en zetten mij klem tegen een muur. Hij begon me hartstochtelijk te kussen en ik stond stok stijf, toen hij langzaam zijn hand onder mijn rok liet gaan zijn vingers in mijn poes stopte en zei '' hmmmmm deze mandammeke heeft niet veel nodig geil te worden. Likte zijn vingers af. en liet me los.

Hij drukte me nog een maal stevig tegen de muur en zei "speel geen spelletjes met me ". Liet me los en liep door. Daarna zei hij weer geen woord . Ik zat met een natte broek die maar daarna niet wilde opdrogen.

De avond verliep rustig ,na wat leuks met elkaar gepraat te hebben gingen wij naar onze hutten op Patrick na.

Ik kon maar niet slapen en dacht aan die geile kus, Aan die man daar op het deck die alleen zat. Na een uur ging ik mijn bed uit, liep naar het deck waar hij op zijn rug naar de sterren hemel zat te kijken. Hij gunde mij geen blik,ik ging naast hem zitten en begon te praten. Hij kwam er ook bij zitten en zei dat hij wist dat ik zou komen, Ik weet dat jij me wilt en ik zal je geven wat je wil. Hij pakte me ruw vast en voor ik wist lagen wij al hijgend over het deck te rollen. Onze kleren vlogen door de lucht ruw stopte hij zijn pik in me. Greep me aan mijn borsten en schreeuwde jij wilde het net zo zeer als ik. Ik weet dat jij mij begeerd ik zag je al van af dat begin naar me loeren, geile kutteke dat je bent. Ik verzette me niet en liet me onbeschaamd zonder weerstand op het deck

onder de blote hemel vol sterren zo neuken.

Het leek wel als of hij in geen jaren meer een vrouw bemind had.

De vonken vlogen er vanaf, Oooo! wat was hij lekker en wat hijgde hij lekker. Alleen al hoe hij hijgde maakte me helemaal gek, Ik raakte nog meer opgewonden van.

Wat zei hij lieve woordjes tegen me ik voelde me helemaal gelukkig en toen had deze duivel mijn ziel te pakken. Want hij zei precies wat ik wilde horen.Ja, hoe pijnlijk kan het weer zijn als je de volgende dag weer genegeerd word en alleen in het bij zijn van andere even iets leuk tegen je gezegd wordt. Want dan deed hij zich weer als de ideaal schoon zoon voor.

Vanaf dat moment werd ik nog meer door hem in de gaten gehouden elke stap die ik maakte stond hij achter me. Hij vroeg niet om seks, hij nam seks en ik stond als een loopse teefje voor hem klaar. Hij had me in zijn macht. Zelfs in mijn slaap kroop hij op me en ik kon geen weerstand bieden. Als ik geluk had ging hij 3 keer over me heen en bij een slechte dag kon ik wel 7 keer met de benen wijd. Hij vond wel altijd een hokje op het schip soms op zo’n klein toilet waar hij dan op ging zitten en ik dan op hem kwam zitten.

De ene keer met mijn gezicht naar hen toe en de ander keer met mijn rug naar hem toe. Alle standjes verzonnen wij. Als hij maar zien kon hoe zijn harde Vlaamse lul op en neer in mijn poes bewoog en dan gilde hij het uit,""" die heerlijke sappige kutteke van me. “Rij op me geil beestke”. Helaas werd ik zijn slaaf en hij manipuleerde me.

Als ik me verzetten trok hij aan mijn haar en kuste me teder als hij je wilde sprak hij je zo uit de kleren dan zei hij op een Vlaamse manier. O, schatje wat heb jij een lekkere kutteke hij spraak zo lief en teder dat je wel ontroert raakte door zijn liefkozingen.

De honger naar deze man was groter dan me te verzetten tegen hem. Ik verlangde net zo veel naar hem als hij naar mij. Hij sleepte me van eiland naar eiland.

Door het geen hij had op gebouwd bij de rest van de groep maakte hij zelf de indeling dat ik bijna alles met hem deed. Mijn contact met de andere was alleen als wij met de hele groep waren. Als ik even te veel aandacht aan een ander gaf keek hij me kwaad aan en dan kon ik er van uit gaan dat hij weer iets verzon. En zijn straf had altijd iets met seks te maken .

Hij verzon wel wat, Die hete geile kutteke van je moet weer gestraft worden zei hij dan. En kreeg je liefkozend weer op je knieën .Bij Patrick werd je wel schizofreen.'Hij hield van kleine hokjes net op plaatsen waar je klem zat en elkaar zweet en adem rook. Dat vond hij spannend soms doken we een winkel in en dan wilde hij in het pas hokje. of wat dacht je van de wc in elk restaurant. Liet het maar aan mijn bruine god over hij bedacht wel wat.

De trip van 2 weken ging als een roest aan mij voorbij. ik kon niet zeggen dat ik van deze trip genoot deze reis die mijn droom had moeten zijn werd mijn nacht merrie met een gouden randje, ik was net een robot. Ik deed de dingen die gedaan moesten worden. Verder liet ik me leiden door een man die mij diep in zijn macht had. In mij zelf was er een constante gevecht. Ik vond hem een rotzak en haten hem soms, maar de seks was eindeloos lekker en altijd spannend.

Op een van de eilanden Grenada huurde hij een jeep reed naar het hoogste punt van

het eiland waar het verboden was te komen van wegen hoogspanningsmasten ,Hij trok zich niets van aan en terwijl de zon onder ging. zat ik op de motorkap van de auto. Benen gespreid en hij zat heerlijk, terwijl ik de zon zag onder gaan, uitgebreid de laatste restjes van zijn sperma van een uur geleden uit me te lepelen uit mijn kutteke. Niet lang daarna, zagen wij samen aan de hemel de laatste zonestralen

verdwijnen. Ik had het ijskoud van de spanning want wie weet wat er allemaal gebeuren kon.

Na een heerlijke orgasme dat wij samen op dit eiland beleefde hadden kuste hij nog liefde vol mijn borsten. Samen gingen wij terug wat een heerlijk man dacht ik met hem zou ik zo oud willen worden.Ik haten bijna alles van hem maar ik kon hem niet tot stoppen brengen ,ik was helemaal

verslaaf aan deze man.

Als ik er nog aandacht die dag toen wij op de recreatie eiland met de hele groep waren

en hij me mee nam aan de andere kant waar geen hond op woonde.

Mij aan de rand van de zee bracht met mijn omslag doek bond hij me vast aan een palm boom. Hij deed mijn bikini uit en met de benen uit elkaar die hij ook elk aan iets vast bond begon hij met het warme zand over mij heen te strooien. Pakte af en toe mijn borsten en likte ze en ging naar mijn poes en likte het,elke keer als ik er aan toe wilde geven me te laten gaan stopte hij.

Het water kwam steeds over ons heen en daar lag ik dan als een hulpeloze kuiken die geen kant op kon. Hij zat elke plek van mijn lijf te plagen. Zodanig dat hij telkens stopte als ik mee wilde,mijn lichaam raakte helemaal in de waar.

Ook door de felle zon,het water dat steeds over me heen kwam raakte ik mijn controle kwijt en hij zat maar te plagen,net toen ik dacht dit trek ik niet meer stopte hij 2 vingers in mijn poes als een raket spuit het water uit mijn lijf,Nadat hij mijn g spot geraakt had.

Al schokkend en helemaal licht in mijn hoofd dacht ik nu verlaat ik deze wereld.

En raakte even mijn bewust zijn kwijt , hij schrok ervan nadat gezien te hebben en gooide water in mijn gezicht als een bezetenen begon hij me te kussen en zei sorry,maakte me gauw weer los en zat als een klein kind te huilen omdat hij dacht dat ik dood zou gaan. Ja dacht je dat hij geleerd had van zijn ervaring ? Neen dus, de zelfde nacht zat hij al weer op zijn knie mijn poes uitgebreid te likken, en te bewonderen. Ik liet het ook weer toe omdat ik het zo lekker vond en nou eenmaal in zijn macht was,Vandaag was er een groot feest op Trinidad de laatste dag van de carnaval. Ik had er zin in om met de hele groep dansend door de straten te lopen. Dat is hier een heel normaal gebruik. Ik had al wat lekkere cocktails op en liep al dansend met de groep mee plotseling werd ik de stoet uitgetrokken. Ik keek in 2 wijde pupillen. Ik dacht dat ik Patrick net met een grote joint in de hand gezien had. Ik wilde niet mee maar hij sleurde me mee. Wij liepen naar de haven toe waar hij in een speetboot sprong. Met volle vaart ging hij over het water hij was knettergek en ik was bang van hem. Hij wilde dat ik op zijn stuur kwam zitten schonk nog wat in voor ons, Hij wilde hebben dat ik met mijn benen wijd op zijn stuur kwam zitten hij keek niet waar wij naar toe gingen en ik met mijn rug en mijn benen wijd zat hij al stotend te sturen het waren spannende momenten net op het randje van leven en dood. Maar meneer wist niet van op houden, Hij zocht altijd het randje op. IK sloeg dood angsten uit maar ik genoot ook van zijn spelletjes. En zo had hij veel van dat soort acties. Hij genoot van mijn onmacht en de strijd die ik moest leveren, dat wond hem erg op. Liefs nog direct weer wat seks er achter aan.

Op een dag was ik het zat altijd maar zijn slavin te moeten zijn en maar altijd mee te moeten doen met zijn enge spelletjes. Ik had zo een dubbel gevoel, ik vond het lekker maar ook soms had ik er schoon genoeg van.

En ook het gedrag van het ene moment niets tegen me zeggen en het andere moment zat hij als een kind te huilen dat hij me niet kwijt wilde. Zelf bereid was samen met mij een nieuw leven in België te beginnen. Soms vertelde hij me de mooiste verhalen hoe gek hij op me was.

Ik zag duidelijk dat ik met een zieke man te maken had met zware psychopaten trekken.

Maar ik had een dubbel gevoel ik kon hem niet los laten omdat ik hem ook niet kon vatten en elke moment dat ik dacht dat ik sterk was om de knoop door te hakken deed hij weer lief en zo was ik weer alles voor hem . Toen hij weer eens zo onaardig tegen me was vroeg ik hem waarom hij zo onaardig tegen me deed , hij keek me aan en zei ik geef veel om je maar ik ben bang je kwijt te raken, door onaardig tegen je te doen hoop ik dat je me afwijst.

Omdat ik niet met lieve vrouwen kan om gaan. Ik ben bang om me te binden maar diep in mijn hart verlang ik naar warmte en aandacht. Ik weet dat ik alles stuk maak. Vandaar ik vaak zo eenzaam ben. En als ik merk dat je niet meer wil probeer ik je bang te maken in de hoop dat je niet weg loop.

En hij begon me te kussen en voor ik het door had lagen wij al rollend en hijgen in het zand. Wij rende het water in en met zijn sterke armen zat ik licht in het water met zijn lul in mij. O, wat was hij lekker ik had voor de eerste keer het gevoel dat wij verbonden waren daar zat ik in de ban van die vreemde man. Het zal mij niet verbazen dat de binding met zijn moeder de eerste 5 van zijn levens jaren goed fout zat, ja hij had al laten door schemeren dat zijn moeder een jaar in een psychiatrische inrichting gezeten had en het elke keer weer los laten van zij moeder had de eerste van zijn kinderen jaren een grote impact op hem gehad.

Die avond en nacht was hij super lief tegen me heel teder heel bezorgd en ik werd lekker met olie voor wij gingen slapen door hem ingesmeerd, zijn seks was teder en zacht zo lief dat ik de eerst keer samen met hem in mij een orgasme beleefden.De volgende dag was mijn Belg weer een ander man hij gunde mij weer geen blik ik was een stuk vuil voor hem. Dit gedrag vrat aan me.

Een paar uur later kon ik weer met mijn benen wijd de hele nacht heeft hij me in bed lopen uit putten hoe meer ik me verzetten hoe heftiger hij werd. mijn poes was opgezet en schraal ik kon geen been meer voor me uit zetten en toen was voor mij de maat vol. Ik hoopte dit geen dag langer te pikken.De avond voor de laatste nacht, had ik me voor genomen niet in mijn hut te gaan slapen. Ik had in een kleine pension een kamer geboekt want ik wilde vanavond lekker alleen slapen. Geen man die nacht, wanneer hij wilde, zou bezit over mijn lichaam nemen. Ik wilde goed na denken.

Uit ervaring weet ik dat het eerste gevoel dat ik 's morgens heb het
zuiverste is. Die ochtend vroeg wist ik wat ik moest doen om van hem af te
komen. Ik ging een lange stand wandeling maken over het verlaten strand. Ik nam een hand steentjes mee en bij elke punt die ik bedacht had gooide ik een steen in het water zo ver mogelijk van me af.
Het was ondertussen laat in de ochtend. Vandaag zouden wij nog op zo een Bounty eiland onze gezamenlijk laatste lunch hebben en wij zouden gaan barbecueën met verse vis en kreeft. Ik had al geplant dat ik hem daar voor zou tegen komen, want onder tussen kende ik het patroon van zijn dag wel.

Zag hem in de verte al aankomen ik rende naar hem toe en hij keek me een beetje kwaad aan en zei waar was je al die tijd ik heb je graag willen neuken. Ik dacht, waarom zegt hij niet ik heb je zo gemist. O, neen dacht ik, dat kunnen psychopaten niet die hebben geen gevoel voor de leed van een ander. Ik pakte hem vast en begon hem in zijn nek te kussen hij wilde meer dus ik knoopte mijn blouse open en gaf hem mijn borsten, als een hebberige hond zat hij aan te likken en te zuigen. Hij begon zwaar te hijgen en ik zei neen schat meer kan ik je nu niet geven.

Want ze wachten op ons voor de lunch. O ja shit zei hij, hebben wij dat nou weer. Ik keek hem liefde vol aan en zei, maar wat dacht jij ervan, als ik vanavond jou grote wens in vervulling laat gaan. Jij en ik midden op een rubber bootje op zee en uren de liefde bedrijven. Ik zag die begeerlijke blink in zijn ogen. Ik vroeg hem alles te regelen.
Vertel niemand over onze plan zorg er voor dat het een grote is zodat wij er alle standjes op kunnen doen. Vanavond zal ik jou heerlijk verwennen want wie weet is dit onze laatste nacht samen. Ja zei hij, ik neem zelf nog iets te drinken mee. En hij keek me aan, Eindelijk zal een van mijn dromen uit komen zei hij . Toen wij verder liepen pakte hij me ruw aan mijn arm en zei neen, maar dit word niet onze laatste nacht jij zou bij mij in België komen wonen en wij zouden trouwen samen een huis bouwen en verder met zijn tweeën tot de dood.
Neen, ik laat je nooit meer gaan en trok me nog even zodanig naar zich toe, dat het pijn deed.
Ik zei natuurlijk schat, wat dacht je dat ik deze Bruine god met het mooiste lijf van de wereld, zo'n mooi lijf heb ik nog nooit in mijn leven gezien, en de beste minnaar die ik gehad heb zo laat gaan.
Neen wij zullen voor eeuwig samen zijn, wij zijn voor elkaar geboren. Ja zei hij, als je dat maar onthoud. En ook dat die kinderen van je bij hun vader blijven. Met vuur spugende ogen "ik wil alleen jou en de aanhang niet".
Natuurlijk mijn prins ik aan bid u dus maak je geen zorgen. Ik vertelde hem nogmaals dat niemand iets hier over mocht weten want anders konden zij een stokje voor steken uit jaloezie. Dan zou zijn droom in duigen kunnen vallen."Natuurlijk niet zei hij, niemand zal weten waar ik vanavond zal
zijn".

Wij gingen toen naar de lunch. Het was geweldige muziek er veel drank en wij dansten wat af alleen Patrick keek toe ik zag soms zijn jaloerse blik en als iemand keek greep hij me vast en zei; "Pasop, jij maak me niet jaloers hè, ander volg er wat. "Natuur schat, zei ik dan, je weet tocht ik hou alleen
van jou. Oké dan, als jij dat maar goed onthoud.
De avond was aangebroken op dit eiland. De schipper wist dat ik even nog naar de avond mark zou gaan, want een van de schilders was bezig met een schilderij voor mijn te maken van dit prachtige eiland.
Om acht uur in de avond lag, zo als af gesproken, het rubber bootje klaar. Ik had me zo danig verkleed dat niemand zou kunnen vermoede dat ik het was die mee ging.
Daar waren wij midden op zee ik had een boerka aan en daar onder helemaal naakt. Verder had ik een waterdichte rugtas bij me.
Ik deed mijn gewaad uit en als een bloeddorstige hond zat hij aan me. Het enige wat ik doen kon was me over geven. Ik speelde het spel mee maar was ook bloed en bloed geil. Alleen maar de gedachten wat komen zou lieten mij met zijn 2 vingers al spuiten. Ik nam nog een grote slok rum en was helemaal ontspannen.
Onder tussen waren wij al 2 uur op de kalme zee. Ik was uitgeput.
Hij kon er maar geen genoeg van krijgen hij ging maar door als of hij aan voelde dat dit de laatste keer zou zijn. Maar ik had er onder tussen genoeg van. Ik beleefde geen genot meer.

Toen zei ik pak me nog een keer op z'n hondjes. Ik ging zo dicht mogelijk tegen de rand van de boot, terwijl hij bezig was rukte te ik me los en hij raakte de controle kwijt en viel in het water.

In de verte hoorde ik nog zijn stem "help me, help" laat me niet alleen schat, je weet dat jij niet meer zonder mij verder kan zonder mij ben je niets schreeuwde hij. Dus help me en in mijn hoofd hoorde ik de woorden "amor que deule ,amor de mata amor de asfixiar, pobre amor (De liefde die je laat lijden, de dood die je laat dood gaan en verstikkend kan zijn. Arme liefde).
Ik Keek welke kant ik op moest, liet mijn boerka in het water vallen en deed iets anders aan. Toen ik bijna aan de kant was sneed ik nog even met mijn mes in het rubber en door de zware motor verdwijn het in de diepte. De laatste meters zwom ik naar de kant.

Ging terug op het schip met een schilderij in de hand en liet het aan een ieder zien onder tussen was het 23.55 uur toen de schipper zei, Hé Patrick is er nog niet, wist iemand waar hij heen ging? Neen niemand wist het. De schipper stelde voor op te blijven om op Patrick te wachten en wij gingen naar onze hut toe.

Ach al weer de laatste dag . Wij zouden vanmorgen terug gaan naar Martinique.

Goede morgen. Joh, zei iemand, en hoe laat is Patrick vannacht terug gekeerd op het schip? De kapitein zei, ik heb hem nog steeds niet gezien. Ze gingen even op de kamer kijken en alles stond er nog zoals hij het achter gelaten had. Ja wat nu, een ieder had weer zin om naar huis te
gaan. Ik zou nog 3 dagen naar mijn hotel van de super club terug gaan. Ja wat doen wij nu? Even contact opnemen met de politie, zei de schipper Het was inmiddels al 3 uur 's middags en een groep zou vanavond wel om acht uur terug moeten vliegen. De gast heer bood aan achter te blijven en dan zou de kapitein ons terug brengen. Het was een uur van hier vandaan.
Zelf wilde ik ook weer terug naar mijn hotel. Tegen 5 uur kwam ik aan en werd welkom geheten. Ik zette mijn spullen op de kamer en liep naar de bar van het hotel en bestelde een drankje en riep "ober geef ieder een hier van mij een drankje". Iedereen keek me raar aan omdat het hotel all-inclusive is dus een rondje geven is overbodig maar ik zei sorry jongen allemaal op goed geluk, beuna seute ok? Dan proostte ik en vroeg nog aan de ober of ze de muziek van (Juanes La camisa Negro) hebben. Ja zei hij, het is een wereld hit. En luids keel zong ik (Tengo la camisa negra hoy mi amor eata de luto) (Ik heb een zwarte overhemd want mijn geliefde vandaag ben ik voor jou in de rouw).

Hoy tengo en el alma una pena y es por culpa de tu embrujo. (vandaag heb ik pijn in mijn ziel maar het is jou schuld want het komt door jou Betovering. Ik zou nu een wond moeten hebben maar helaas)
Ik heb de hele avond gedanst zoals ik de eerste avond me ooit liet gaan in de bar van Hedonisme. Ik was niet meer te stoppen en deed met alles en iedereen mee. Liet me door een ieder pakken die maar zin had want gevoel had ik toch niet meer. Mijn ziel was even dood. Ik denk dat iemand mij dronken naar mij kamer gebracht had.
De volgende dag was ik zo stoned als een garnaal en bleef in mijn hotel kamer. En keek niet eens naar de zee waar ik zoveel van hou. en hield mijn gordijnen dicht. Een dag later was ik weer de oude.

De gast heer van het schip, kwam nog even langs het hotel, of alles oké was. Ik zei ja en vroeg nog uit belangstelling als Patrick weer nu in België zou zitten neen zei hij. Hij is nog steeds niet terug gekomen maar men zou op dat eiland nog een grote zoek actie houden.
Ach zei hij misschien is hij verliefd geworden en wil het eiland niet maar af. Wie weet zei ik. Ja zei hij het is toch zo een vreemde vogel ja? Ja zei ik een hele vreemde Belg is hij.

Eén dag later vloog ik terug met Air Frans van Martinique naar Amsterdam.
de piloot riep nog even om en nu passeren wij het eiland St Lucia. Ik vouwde nog even mijn handen en zei dat hij in vrede mogen rusten en keek naar mijn zwarte overhemd en ik hoorde weer het deuntje in mijn hoofd tengo la camisa negra hoy mi amor este de luto.
Ja, voor mij was het nu duidelijk, dat de aantrekkingskracht die Patrick op me had, ook iets te maken had met mij. De aantrekkingskracht van de verkeerde man.

Ik was het zo zat telkens weer tegen dat soort gestoorde mannen aan te lopen .
Ik wilde nu echt afrekenen met de verkeerde mannen, die zo beschadigd zijn dat ze maar altijd moeten denken dat ze een vrouw moeten straffen bewust of onbewust voor het geen ze tekort gekomen zijn bij hun mama .
Neen dat wil ik niet meer ik wil nu alleen opzoek gaan naar gezonde mannen. Ik dacht er over na om in therapie te gaan om te leren voorstaan met een grote boog om zulke mannen heen te lopen en te leren voortaan de gezonde mannen te herkennen? Hoe denk jij er over ?

zal het me lukken de gezonde man te herkennen .Baby here I come!

Querida


rm_zegalles 49M
5 posts
8/15/2006 9:37 am

Wat een belevenis is dit, eigenlijk is elk commentaar een understatement.

Natuurlijk gaat het je lukken om een gezonde vent te vinden. Ik ben alleen van mening dat dat niet hier op AdultFriendFinder gaat lukken.

Heel veel kusjes,

Zegalles


rm_MatsHolland 47M
15 posts
8/16/2006 12:19 am

Zulke mannen moeten in therapie, jij niet!
Blijf lekker jezelf, volg je hart en gebruik zonodig je verstand.


rm_CuriOusAng3l 50F
3 posts
8/17/2006 12:55 pm

*ZUCHT*


rm_kerelvan1965 51M

9/8/2006 5:26 am

Wow!
Wat een verhaal...
Schrijf eens een boek? wordt vast en zeker een bestseller!
XXX Jack


Become a member to create a blog