DE AMAZONE EXPRESS  

verlangster 40F
94 posts
6/19/2006 9:00 am

Last Read:
6/23/2006 12:32 pm

DE AMAZONE EXPRESS


De Amazone Express

Vijf vriendinnen, door het lot verbonden, zitten bij elkaar op een koffie-ochtend...

Nummer 1 is een echte Hollandse boeren meid, met alles er op en er aan.
De tweede is een Colombiaanse, zij zat voordien op de wallen in Utrecht.
Nummer 3 is uit Suriname gekomen, na de onafhankelijkheid.
Nummer 4 is een Dominicaanse schone, meegenomen door een marinier uit Curaçao.
Nummer 5 is een Braziliaanse, die haar man in Portugal heeft leren kennen.

Ze vragen aan elkaar hoe ze het voor elkaar krijgen om te overleven tussen al die mensen die langs elkaar heen leven en geen aandacht meer voor elkaar hebben.
Niet lang daarna gaan de gesprekken over sex en hun mannen.

“Ach”, zegt de Hollandse, ”Met Harry deel ik het bed al jaren niet meer ik werd er gek van het gebrek aan passie, hij wil alleen maar sex om de sex en hij stinkt vaak naar alcohol, want hij heeft het zo
moeilijk op zijn werk, hij klaagt over alles en iedereen en alleen hij is goed. Hij is vaak online en soms hoor ik hem hijgen; toen ik laatst eens ging kijken zat hij te rukken en zag ik hem naar een jong ding in sexy lingerie kijken op de webcam.”
“Nee”, zei ze. “geef mij portie maar aan Fikkie!”

De Colombiaanse zucht heel diep; “Ach”, zegt ze, “mijn Kees kwam al een jaar bij me op de wallen en hij vertelde dat hij net van RelatiePlanet af was, want al die vrouwen waren maar niets, ze stelden alleen maar hoge eisen, en ik was zo anders, ik zeurde nooit, en nu was hij echt aan een lieve vrouw toe als ik.”
Hij zou mij wel uit dit slechte wereldje halen, hij wilde mij wel hebben en zou me heel gelukkig maken, dus haalde hij me uit dat hok.
Toen ik eenmaal met hem getrouwd was wilde hij geen sex meer, bindingsangst zei iemand, ik leek te veel op zijn moeder zei hij, het lukte alleen als ik in sexy lingerie en hogen hakken door de kamer liep, dan dacht hij aan een hoer en nee anders was ik weer zijn beklemmende moeder...
“Ja”, zucht ze “het is op een houtje bijten!”
“Kan jij je voor stellen, ik, die uit een land kom vol passie, waar we de combia en salsa dansen?! En nu zonder sex...
Ik zit nu stiekem niet meer in dat hok maar op Lexa.nl, want ik hoop er vandoor te gaan met een ander!”

De Surinaamse begint te vertellen#x201D; Ja, mijn Jan wilde zo graag een bruintje hebben, eentje die lekker kon koken, erg gezellig was met veel familie, vrienden en veel feesten. Dat Hollandse was maar niets, maar nu is het na drie jaar ook niets, hij loopt de hele dag te klagen; de buren hebben een grotere auto, zijn moeder was te slap en te afhankelijk van zijn vader vroeger, hij werd door de vriendin van z’n moeder misbruikt,En zij wist het maar kwam niet op voor hem en hij was net nog maar 18 jaar oud. Hij klaagt over alles, over mijn familie, mijn eten en mijn vrienden neen die komen allemaal niet meer over de vloer want hij heeft altijd iets te mekkeren en wil ook al jaren geen sex meer. maar hij zit elke keer
te loeren naar de kinderen in de buurt! Ook ik sta op One Hello.nl; in de hoop dat iemand nog eens hello tegen me zegt, want dan zeg ik ADIOS tegen Jan!”

“Ja”, zegt de Dominicaanse, “ook aan mij werd een betere toekomst beloofd, ik kwam toch uit het land waar de meeste vrouwen uit mijn Land als hoer werken zegt Jeroen Hij wilde mij die ellende besparen, zei hij. Ook staan wij bekend om dat wij toch vaak veel kinderen van verschillende mannen hebben. Dus met andere woorden: zij zijn beter en netjes en wij mislukkelingen , Erg arm zijn en onze mannen hebben vaak meerder vrouwen.
En in Nederland zou ik een beschaafd leven lijden tussen beschaafde mensen, ook zou mijn familie het nu beter hebben want hij zou ze onderhouden.
Eenmaal in Nederland kreeg ik geen rode cent van hem. En vaak word ik uitgescholden voor hoerekind slettebak enzo.
Ik werk nu bij drie gezinnen in de huishouding, zo kan ik mijn familie toch nog onderhouden, anders worden ze gek, als ze horen hoe slecht ik het in het land van Melk en honing heb en nog bij die man die ze zo op handen dragen!
Onze trouwfoto hangt groot in de huiskamer van mijn ouders : de familie en buren in de buurt komen er vaak naar kijken als ze geen hoop meer hebben, dan ben ik het levende voorbeeld hoe ik door mijn Hollandse man gered ben uit al de ellende... Ze moesten eens weten! En als ze ook nog spoorloos zouden zien op tv dan zouden ze er achter komen dat er ook velen bastaarden in dit land rond lopen waar van de moeder niet eens meer weet wie de vader was maar wij hebben de naam dat wij voor elke man onze benen spreiden , en zoveel kinderen van verschillende mannen hebben he meisje breek me de bek niet open. En willeke Albertie dan van 3 verschillende mannen 3 kids mag zij dan wel ????
Jeroen zegt dat hij geen sex met me wil ,want hij kan dat niet, ik ben niet blond en hij weet zeker dat hij alleen van blonde vrouwen houdt. Maar hij zag toch al van een afstand dat ik niet blond was, of had hij stront in zijn ogen?!”
Laatst kreeg ik met Kerst van hem een vibrator cadeau. ik schaamde me diep, als mijn familie dit hoort! Hij kan alleen nog vrijen als hij veel alcohol gedronken heeft, maar dan komt hij weer te vroeg klaar en dan ook nog niet eens ìn mij. Wat een vernedering, ik voel me zo leeg...!”
Als hoer had ik meer eigen waarde maar nu ben ik me zelf kwijt geraakt. Ik kreeg er nog geld voor , maar nu alleen nog maar sperma in mijn gezicht".

De Braziliaanse kijkt de andere vrouwen aan en zegt: “Mijn god, willen jullie ruilen, mijn man wil de hele dag, ik word er gek van, hij loop de hele dag achter me aan, als een andere man naar me kijkt word hij al jaloers en dan wil hij nog een keer, zodat ik kan weten dat ik van alleen van hem ben...
Hij heeft zelfs zijn naam op mijn poes laten tatoeeren. En er liggen over al hindernissen in huis en als ik faal door een van de hindernissen
te missen dan word ik door hem gepakt, dus ik ben blij dat ik hier even op adem kan komen...
Ja, maar zo als jullie mannen nu zijn zo was de mijne ook!”

De dames keken haar vragend aan: “Wat heb je dan gedaan!!!?”

“Nou”, zegt ze, “wij zijn eens op vakantie geweest naar Brazilië en daar heb ik toen aan mijn broers alles over mijn man verteld. Hij heeft hem toen een dag meegenomen naar het tropische regenwoud. Ze hebben hem daar achter gelaten met een kaart met de opdracht om zelf zijn weg terug te vinden!
Ze hebben hem toen verteld dat elke man die geen man in bed voor zijn vrouw kan zijn een grote loser is en dit oerwoud nooit meer uitkomt en word opgevreten door de wilde beesten..

Mijn broer heeft hem drie maanden daar achter gelaten, hij moest zoveel hindernissen overwinnen: tussen slangen, tijgers, panters, krokodillen en alles zelf uitzoeken hoe hij zicht er uit redde.
Bij de Indianen moest hij vechten voor zijn pik: hij mocht kiezen tussen een slang die in zijn pik beet als straf òf zich overgeven aan vijf bloedmooie geile vrouwen die uren aan hem zouden zitten..
Soms werd hij boven een krokodillen hol gehouden en mocht hij kiezen tussen 10 schitterende vrouwen die hem goddelijk verwenden.
Hij mocht nergens over klagen, anders stond er een hongerige panter voor de deur...
Ook mocht hij nooit terug kijken, want achteruit kijken was weer terug gaan naar de vorige hindernis of omlang dalen in een slangenkuil.”

“Hij koos er voor te worden aangevallen worden door super geile vrouwen, en dat drie maanden lang elke dag en uren hij moest wel presteren.
Toen ik hem terug kreeg was hij af van zijn overgewicht, hij zag er niet meer uit als Hollands welvaren, maar als een heerlijke Tarzan..
Hij had geen slechte adem meer, want hij at gezond, dat eeuwige geklaag over zijn moeder, zijn vader, de buren, en ga zo maar door: nee, hij was te vreden met zich zelf en liet iedereen in zijn waarde.
Hij kwam weer helemaal in balans met zich zelf en heeft geleerd dat hij niets aan het verleden kon veranderen en het achter zich moest laten.
Elke dag is een geschenk, met nieuwe uitdagingen, om te overleven en te over winnen. Ook is hij niet meer bezig met morgen.
Vandaar, ik heb nu een man die de hele dag aan mij wil zitten, een man vol passie. Hij loopt de hele dag te dansen en te zingen door het huis! Het is salsa, samba maar hij is helemaal weg van de regeaton, vol passie danst hij door het huis Hij lijkt wel Ricky Martin : Ik heb de gelukkigste man van Nederland...!”
En ik ben de gelukkigste vrouw in Nederland, Bij ons schijnt de zon altijd

“O, ja?”, zei de Columbiaanse, “zullen wij dan alle mannen op de datingsite waarvan zeker 90% gestoord is, psychopaten, met wisselende stemmingen, vrouwenhaters, webcam-gluurders, oneerlijke vreemd gangers, leugenaar, narcisten, kortom foute mannen, waar alle datingsites vol mee zitten, drie maanden deze test en kuur laten doen?”

“Ja, goed idee en zij die het niet hebben kunnen overleven, zij hadden het zeker ook nergens gered, want ze zijn de echte losers: ze waren toch aan de drank of drugs geraakt of hadden zelf toch een einde aan hun leven gemaakt.
De andere survivors krijgen na de Amazonne Express nog een laatste kans, anders lozen wij ze midden op zee.
De man wordt zo langzamerhand toch ook overbodig, want de revolutie van de Tarzan verovert langzaam bij elke vrouw de slaapkamer.”

“Wie zit er nu nog op een man te wachten?” zeiden ze in koor. “Ik niet. La vida es un carnaval!
Willen de 90% van de foute mannen zich nu aanmelden en de 10% mag blijven zitten

Ga mee met de Amazone Express, free tickets NOW AVAILABLE....

Querida

rm_Benkai7 55M
2358 posts
6/22/2006 9:55 am

Hallo "verlangster".

Dit is een mooie verhal ... Dank je wel voor deze grimlachen ...

Benkai7


Become a member to create a blog