mooie sexy vrouw  

sexbeast1957 59M
0 posts
1/16/2006 8:20 am

Last Read:
3/5/2006 9:27 pm

mooie sexy vrouw


Hallo

Ik wou vertellen over het moment dat ik hier voor het eerst verscheen, veel vrouwen en stellen zijn op zoek naar iets wat ze niet hebben of kunnen krijgen, niet dat ik iets te kort kom maar ja je weet nooit waar het geluk of een sexdate ligt.

ik ben eigenlijk lid geworden om een grote vriendenkring op te bouwen wereldwijd, zodat ik overal ter wereld vrienden heb die me kunnen rondleiden door hun land.

als er sex uitvloeit en we zijn daar zal ik niet weigeren, of het nou met stellen is of 1 op 1 , daarom ben ik lid van friendfinder geworden, en dit is niet het enige ook van asia, en phillipin finder ben ik lid je weet nooit waar je vrienden vandaan kunnen komen, ach als het maar fun is en dat iedereen happy is daar gaat het om, als de vrouwen maar begeerd worden en de mannen kunnen kijken ernaar zijn we snel tevreden of niet mannen.

maar let wel dat je niet aan iets begint als je het niet meent he, het moet wel serieus blijven en niemand benadelen of een one night stand er van maken, daar ben ik iedergeval niet op uit.

Ze zeggen je moet niet zoeken maar op je af moet laten komen , het komt vanzelf wel een keer, maar wel gek dat het mensen zijn die niet alleen zijn die dat zeggen.
Ik wil tegen alle sexy en lieve vrouwen zeggen pak je kans, niet elke man is zo.

Veel genot en geluk voor iedereen
[ member handle]
[blog handle]
sexbeast1957
mooie sexy vrouw

Become a member to create a blog