Ik zeg alles  

rm_zegalles 49M
0 posts
8/14/2006 1:01 pm
Ik zeg alles

Ik struin hier nu een tijdje rond, en moet zeggen dat ik het wel een leuke site vind. De mensne die hier komen om te chatten zijn wel met sex bezig, maar ligt er niet de hele tijd boven op. natuurlijk worden er in de chat wel gevraagd of er nog geile mensen zijn, maar meestal wordt de vraagstellers dan wel gevraagd wat ze dan dachten te vinden op de site.

Iedereen hier is uiteindelijk voor een doel op zoek. De een doet het direkter dan de ander.

Ik vind het leuk om te kletsen met mensen die er op de zelfde manier tegen aan kijken.

Ik zal ook zeker alles zeggen wat ik op dat moment even kwijt wil.
Niet dat ik een grote mond heb, maar wat ik zeg, zal ik ook doen ook.

Daarnaast verwacht ik ook dat anderen alles tegen mij vertellen, niet dat ze iets voor mij achter houden, of binnenvetten.

daarom, Zegalles


Become a member to create a blog