My best sex ever/Mitt b  

rm_skaneman55 61M
0 posts
7/3/2006 2:49 pm
My best sex ever/Mitt b

Träffade en tjej på en datingsite och vi hade bra sex. Det började med att vi duschade och började tvåla in varandra. Där började vi att hetsa upp varandra, så där kom tvål på ställen det inte skulle. Efter vi hade torkat av varandra, så landade vi i sängen. Där tog hon fram sin dildo och bad mig att köra in den och samtidigt suga av henne. det var en sådan med en stor och en liten. Hon bad mig att den lilla skulle in i det andra hålet och den stora i musen. Jag gjorde som hon sa och efter en stund så började hon att skaka och jag har aldrig hört någon stöna så högt, när det gick för henne. När hon sedan lugnat ner sig så ville hon suga av mig, samtidigt så visade hon en liten minidildo. Så började hon att suga och slick hela min kuk. Hon svalde hela dolmen samtidigt så körde hon in den lilla dildo i mitt rövhål. Samtidigt som hon sög av mig så vibrerade den i häcken. Jag har nog aldrig sprutat på det viset. Det kom så mycket att hon inte hann svälja allt. Efter detta så låg vi och kela lite och efter en stund så reste sig kuken igen. Då frågade hon mig om jag ville ta henne där bak samtidigt som hon hade en dildo i fittan. Jag var inte sen att säga ja. Så hon plockad upp en vanlig, mjuk dildo och jag fick slicka och suga henne blöt igen. När hon var blött igen så stallde hon sig på alla fyra och sa: Stick in den nu. Jag stack in dildon långsamt och drog den fram och tillbaka ett par gånger. Samtidigt stack jag in ett finger i hennes röv för att få musklen til att slapna av. Jag tog glidmedel på kuken och sedan körde jag in den försiktigt så att det inte skulle göra ont. När ajg väl var framme så började jag att jucka fram och tillbaka, samtidigt som hon smekte sin klita. Vi kom samtidigt. English translation will come soon.


Become a member to create a blog