Mickes funderingar  

rm_predator_swe 56M
0 posts
6/3/2006 4:32 am

Last Read:
11/16/2006 9:52 am

Mickes funderingar


Varför kommer tankar från förr upp i skallen efter många år av glömska, som detta med Birgitta som gick i min gymnasiegrupp.
Hon var glad och trevlig men togs kanske inte på allvar alla gånger.
Hon var med i kompisgruppen bland de rika barnen. De som hade rika, förmögna föräldrar eller de som med kläder och maner höll distans till övriga klasskamrater.

Jag var rätt stillsam, hade mitt för mig.
Skägg i gymnasiet redan och stark som en björn =(välbygd). Jagade tjejer i huvudsak på landstället dit man åkte på helger och somrar. I skolan var det studierna.

Minns hur förvånad jag blev när Birgitta en dag klev fram och frågade om jag hade lust att följa med hem på choklad! Med tanke på hennes snobbiga kompisar valde jag bort erbjudandet.Hon försökte också få med mig på gruppens cykelsemester med tält. Men att semestra med snobbiga christer, kåta Ann-fransoise o.s.v.= nej tack.

Nu så många år senare poppar tankarna på detta upp igen. Uppenbarligen hade hon i smyg kikat in sig på mig utan att jag märkt det.
Tror att det var rätt fånigt att inte haka på eftersom Birgitta nog var rätt naturligt glad och trevlig.

Nattliga drömmar nu en tid ger att jag tackat ja till cykelsemestern.....hamnat i samma tält som B.
Hon fryser och jag slår upp min sov påse och erbjuder henne att krypa ner för att hålla värmen. Tveksamt där i sina trosor och vita t-shirt kryper hon över och vänder sig blygt med ryggen mot min mage.
Jag som har endast kallingar på kryper intill henne och låter armen omfamna hennes överkropp.
Mina höfter och skrev trycks mot hennes skälvande rumpa som aldrig varit med om en mans kroppsliga kontakt förr.
Naturlitvis vaknar min kuk till och hennes varseblivning av min påle som trycker hårdre mot hennes nu varma bak gör henne kåt och orolig på samma gång.
Jag rullar över på rygg och drar hennes kropp över mig. Min hårda kuk glider in i hennes skåra utanpå trosans tyg. Små rörelser gnider kuken upp och ner i springan utan att komma in. Klitorisen som för första gången har kontakt med en manslem vibrerar och saften fuktar sakta trosans gren. Hennes gnällande visar hur skönt hon tycker att det är. Hon lär sig hur hon ska röra på höfterna för att få mer njutning. Trosan åker ner och mina kalsonger med. Vi har inga kondomer så mitt gnidande i springan får fortsätta utan att kuken kan tillåtas att glida in i hennes inre. Den glatta sköna känslan av kuken som glider fram och tillbaks ger Birgitta en häftig orgasm och hennes stönande i mitt öra får min kuk vilja spruta. I sista sekunde hinner jag vrida mig åt sidan och skjuta satsen i säcken bredvid oss.
Vi är överens om att nästa dag cykla förbi en kiosk och skaffa kondomer....vi är heta , nyfikna och mycket kåta på varann.

Become a member to create a blog