Test: How do others see you?  

maverick1255 51M
2992 posts
7/2/2006 4:09 am
Test: How do others see you?

This simple test lets you know how others see you.

Simply grab a pen and paper and write down the letter of the answer that best describes you in the following ten questions:

1. When do you feel your best?
(a) In the morning
(b) During the afternoon and early evening
(c) Late at night

2. You usually walk
(a) fairly fast, with long steps
(b) fairly fast, but with short, quick steps
(c) less fast, head up, looking the world in the face
(d) less fast, head down
(e) very slowly

3. When talking to people, you
(a) stand with your arms folded
(b) have your hands clasped
(c) have one or both your hands on your hips
(d) touch or push the person to whom you are talking
(e) play with your ear, touch your chin, or smooth your hair

4. When relaxing, you sit with
(a) your knees bent and your legs neatly side by side
(b) your legs crossed
(c) your legs stretched out or straight
(d) with one leg curled under you

5. When something really amuses you, you react with
(a) a big, appreciative laugh
(b) a laugh, but not a loud one
(c) a quiet chuckle
(e) a sheepish smile

6. When you go to a party or social gathering, you
(a) make a loud entrance so everyone notices you
(b) make a quiet entrance, looking around for someone you know
(c) make quietest possible entrance and try to stay unnoticed

7. You are working hard, concentrating hard. You are interrupted. You:
(a) welcome the break
(b) feel extremely irritated
(c) vary between these two extremes

8. Which of the following colors do you like most?
(a) red or orange
(b) black
(c) yellow or light blue
(d) green
(e) dark blue or purple
(f) white
(g) brown or gray

9. When you are in bed at night, in those last few moments before going to sleep, you lie
(a) stretched out on your back
(b) stretched out face down on your stomach
(c) on your side, slightly curled
(d) with your head on one arm
(e) with your head under the covers

10. You often dream that you are
(a) falling
(b) fighting or struggling
(c) searching for something or somebody
(d) flying or floating
(e) You usually have a dreamless sleep
(f) Your dreams are always pleasant

Okay. Each answer has a point count. Write down the number that is after each of your answers for the ten questions. Then add all the points up for a total number. Post this number.:

1. (a) 2 (b) 4 (c) 6

2. (a) 6 (b) 4 (c) 7 (d) 2 (e) 1

3. (a) 4 (b) 2 (c) 5 (d) 7 (e) 6

4. (a) 4 (b) 6 (c) 2 (d) 1

5. (a) 6 (b) 4 (c) 3 (d) 5 (e) 2

6. (a) 6 (b) 4 (c) 2

7. (a) 6 (b) 2 (c) 4

8. (a) 6 (b) 7 (c) 5 (d) 4 (e)3 (f ) 2 (g) 1

9. (a) 7 (b) 6 (c) 4 (d) 2 (e) 1

10. (a) 4 (b) 2 (c) 3 (d) 5 (e) 6 (f ) 1

Answers Tommorrow!

Ok, I took the test. Converted the letter answers to their corresponding number points, and added them together for a total: 53 We will see?

Ramblings from Mav
(still trying to come back to his comfort ZONE!! after that last post. )



OcelotScratch 48M
286 posts
7/2/2006 6:14 am

One of the problems with fibromyalgia is that no position feels comfortable for very long. So, my answer to the physical posture questions is "All of the Above."


maverick1255 replies on 7/2/2006 1:42 pm:
No fibromyalgia crap here, Scratch. You can't use that excuse - because I have it too. So get back here and take your test and post your number!

Or I will have to talk to the cats about this unacceptable behavior from their care giver!

TheCliticals 35F/F

7/2/2006 7:17 am

You ask so many questions Are you a policeman?
Sandy


maverick1255 replies on 7/2/2006 1:46 pm:
Ok, ladies - I expect full participation from the UK contingent!! Sandy, you and Dee get back here and take your test for your country!! Do it proud!!

You both can be so strong, but a little test scares you? Come on?

I know, Dee, can take a test! I have seen posts of her character. Friggin' super woman!!

rm_EE407 41F
3903 posts
7/2/2006 8:15 am

oh okay.. I did the test.. but I won't give the result.... not just yet! lol


maverick1255 replies on 7/2/2006 1:47 pm:
Well, ok, I will give you half credit for taking the test. Now, get back over here and post your score!

florallei 99F

7/2/2006 11:58 am

I shall be brave or stupid...you choose...LOL...my number is not as high as yours and it is 49...tell me what I don't already know about myself...
Florallei


maverick1255 replies on 7/2/2006 1:50 pm:
You, my dear, get the gold star for the day! Your fellow test takers are to worried that their results will reflect badly upon their character to post their scores. You have had the courage and sprirt to take the test and post your score!

maverick1255 replies on 7/3/2006 6:03 am:
Good morning, here is your score:

FROM 41 TO 50 POINTS:
Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical, and always interesting; someone who is instantly the center of attention, but sufficiently well-balanced not to let it go to your head. They see you also as kind, considerate, and understanding; someone who will cheer them up and help them out.

maverick1255 51M
3953 posts
7/2/2006 1:34 pm

I thought you all were brave!! What is this deal? This is a little test, and the only one with the courage to post her score is Florallei!! Thank you Florallei!!

Now the rest of you, I just don't know?

I even posted my score, and I have no idea what the results are. I have not read the totals. Well, tomorrow we will see.


OcelotScratch 48M
286 posts
7/2/2006 1:53 pm

1-c
2-a
3-a
4-c
5-a
6-c
7-c
8-d
9-a
10-d

46 points.

Still, there are three questions (3, 5, 10) that I could just as easily have given a different answer to.


maverick1255 replies on 7/3/2006 6:04 am:
Alright, Scratch - here is your score:

FROM 41 TO 50 POINTS:
Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical, and always interesting; someone who is instantly the center of attention, but sufficiently well-balanced not to let it go to your head. They see you also as kind, considerate, and understanding; someone who will cheer them up and help them out.

funintheday2006 56M
9659 posts
7/2/2006 8:10 pm

fuck off


maverick1255 replies on 7/3/2006 6:05 am:
You don't really play well with others, do you!!!

MorganLeFaye1978 38F
110 posts
7/3/2006 1:53 am

50... And I don't see what the big deal is. Half the time I don't believe most of the answers to those silly quizes anyways. So the actual answer is if you are that worried about what the answer may be or what others may think of you because of that answer then there are other issues you need to work on isn't that correct?

Please mav... tell me what my results are... I AM FEARLESS!


maverick1255 replies on 7/3/2006 6:07 am:
Hi, MorganLeFaye - Thanks for stopping by and playing my little game! You get extra points!!

Here is you score:

FROM 41 TO 50 POINTS:
Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical, and always interesting; someone who is instantly the center of attention, but sufficiently well-balanced not to let it go to your head. They see you also as kind, considerate, and understanding; someone who will cheer them up and help them out.

funintheday2006 56M
9659 posts
7/3/2006 4:14 am

3,214


maverick1255 replies on 7/3/2006 6:08 am:
Ok, smart ass!! Your score:

OVER 60 POINTS:
Others see you as someone they should "handle with care." You are seen as vain, self-centered, and extremely dominant. Others may admire you and wish they could be more like you, but they don't always trust you and hesitate to become too deeply involved with you.

maverick1255 51M
3953 posts
7/3/2006 6:01 am

The answers!! My score was 53, which means:

FROM 51 TO 60 POINTS:
Your friends see you as an exciting, highly volatile, rather impulsive personality; a natural leader, quick to make decisions (though not always the right ones). They see you as bold and venturesome, someone who will try an adventure. They enjoy being in your company because of the excitement you radiate.

Ok, looks like I am a spaz!! LOL!!!

All the scores.
How many points do you have?

OVER 60 POINTS:
Others see you as someone they should "handle with care." You are seen as vain, self-centered, and extremely dominant. Others may admire you and wish they could be more like you, but they don't always trust you and hesitate to become too deeply involved with you.

FROM 51 TO 60 POINTS:
Your friends see you as an exciting, highly volatile, rather impulsive personality; a natural leader, quick to make decisions (though not always the right ones). They see you as bold and venturesome, someone who will try an adventure. They enjoy being in your company because of the excitement you radiate.

FROM 41 TO 50 POINTS:
Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical, and always interesting; someone who is instantly the center of attention, but sufficiently well-balanced not to let it go to your head. They see you also as kind, considerate, and understanding; someone who will cheer them up and help them out.

FROM 31 TO 40 POINTS:
Other people see you as sensible, cautious, careful, and practical. They see you as clever, gifted, or talented, but modest. Not a person who makes friends too quickly or too easily, but someone who is extremely loyal to the friends you do make and who expects the same loyalty in return. Those who really get to know you realize that it takes a lot to shake your trust in your friends, but, equally, that it takes you a long time to get over it if that trust is broken.

FROM 21 TO 30 POINTS:
Your friends see you as painstaking and fussy. They see you as very, very cautious and extremely careful, a slow and steady plodder. It would really surprise them if you ever did something impulsively or on the spur of the moment. They expect you to examine everything carefully from every side and then, usually decide against it. They think this reaction on your part is caused partly by your careful nature and partly by laziness.

UNDER 21 POINTS:
People think you are shy, nervous, and indecisive, someone who needs to be looked after, who always wants someone else to make the decisions and who doesn't want to get involved with anyone or anything. They see you as a worrier, who sees problems that don't exist. Some people think you're boring. Only the people who know you well know that you aren't.


funintheday2006 56M
9659 posts
7/3/2006 6:18 am

It was just too long fopr me mav, I have a very short attention span. Try my quiz on the blog... I met a felloe blogger for a shag at the weekend, you have to guess who it was ?????


maverick1255 replies on 7/3/2006 6:53 am:
I have three guesses. One from Kent and 'two' from London, and one from Wills. Do I get a hint?

And all three would have me Jealous out of my mind!!!

And one out of the group really needed it bad!

rm_Ellenback 58F
966 posts
7/3/2006 7:39 am

I'm too late, but I was 52...gotta get in here earlier! LOL

(((softboobyhugs)))

Elle


maverick1255 replies on 7/3/2006 12:03 pm:
No, you can always play!! I'm with ya in that group!!

MorganLeFaye1978 38F
110 posts
7/3/2006 8:32 am

Okay mav...I will go ahead and believe that one!

That wasn't so bad. And I would not say you are a spaz. Exciting people are soooooo fun to be around.

Have a great 4th mav!


maverick1255 replies on 7/3/2006 12:03 pm:
Thanks.

funintheday2006 56M
9659 posts
7/3/2006 8:54 am

Ah, so close, yet so far....


maverick1255 replies on 7/3/2006 12:06 pm:
For that post, it is SBD. Sorry, no question.

Now, if you had another meet. We are back to my original three. And right now, I don't think Orchid would even let you in the door!!
She is still mad.

The other two, I don't even what to know. My head would just explode!!

OcelotScratch 48M
286 posts
7/4/2006 1:58 am

FROM 41 TO 50 POINTS:
Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical, and always interesting; someone who is instantly the center of attention, but sufficiently well-balanced not to let it go to your head. They see you also as kind, considerate, and understanding; someone who will cheer them up and help them out.


BWAH-HA-HA-HA-HA-HA-HA!

I'm afraid you have me confused with someone else.


maverick1255 replies on 7/4/2006 2:09 am:
A distinct possibility with these tests!!

Become a member to create a blog