Over jou  

rm_dionysosz 36M
9 posts
3/21/2006 8:45 am
Over jou


Wou je maar wat ik wil. Doch ik weet niet wat ik wil.Mijn ratio wordt overstemd door een oerkreet diep van binnen. Hij scheeuwt "JAAAA". De hele dag , al weken lang. Waarom is hij begonnen. Het was zo goed zoals het was. Vrienden, bedpartners. Ik kan niet meer eten ,niet meer denken. Ik zie jou voor me en tel de dagen af dat je ook werkelijk weer voor me zal staan. Hoe zou dat nu gaan nu alles uitgesproken is. Jij weet wat ik voel, ik weet wat jij voelt. We weten beiden dat we er niks mee zullen doen. Wanneer houdt t op. Alsjeblieft hou op. Laten we gewoon weer onze gevoelens in de sex botvieren en onze woorden, onze stomme woorden, inslikken zoals we al jaren deden. Verdomde woorden. Snoer mijn mond en laat me bij lust and passion blijven. Ik wil je hier, ik wil je nu... ik wil je... doch ik weet niet waarom... schreeuwend ,schreeuwend "JAAAA".

Become a member to create a blog