Op de drempel van Februari....  

rm_capoentje64 52F
16 posts
2/1/2006 2:40 am

Last Read:
11/22/2006 4:02 am

Op de drempel van Februari....


Januaris is al weer voorbij, dus tijd voor een nieuwe "bladzijde" in mijn blog. Het begon allemaal heel goed en positief, en iedereen die mijn eerdere blogs gelezen heeft weet dat, ik heb mezelf voorgenomen had om dit jaar meer van de kleine dingen en vooral van de positieve dingen meer te gaan genieten.
Dat genieten is wel aardig gelukt, mede met de hulp van een hele lieve man die ik overigens via de site heb leren kennen jammer genoeg kwam de relatie niet goed uit de verf, maar neemt niet weg dat we een paar hele fijne weken hebben gehad. Dus weer alleen, maar wel nog steeds vol positieve zin.
Deze houding zorgt er tevens ook voor dat ik goed met de hartklachten en behandeling van mijn vader en broer om kan gaan.
Ben ook nog steeds bezig met het plannen van de zomervakantie, is echt een leuke bezigheid. Zodra ik weet waar ik in de zon ga bakken laat ik het wel even weten Suggesties en tips zijn natuurlijk altijd welkom.

rm_marcelh38 49M
1 post
2/4/2006 4:24 am

fijn dat je zo'n fijne periode hebt gehad wel jammer dat de relatie niet uit de verf kwam,maar als je je te alleen voelt zeg je het maar.
Marcel


Become a member to create a blog