waarom doen vrouwen niet wat ze beloven?  

rm_aajuto 66M
1 posts
8/2/2006 11:33 pm

Last Read:
8/2/2007 12:37 am

waarom doen vrouwen niet wat ze beloven?


Het valt me regelmatig op dat vrouwen bij AdultFriendFinder veel beloven maar het niet nakomen. voorbeeld Als je een email stuurt is het toch een kleine moeite om te reageren of je wilt chatten of wat ook. Doe je de ander veel plezier mee.

BWWHOOKER 55F

8/6/2006 11:12 pm

Hoi Bigfuck,
Soms gebeurd het dat ze dat al gevraagd hebben in een room, en als je dan duidelijk nee zeg, en ze mailen je dan alsnog. Wat moet je daar dan mee? Ik gooi ze gewoon weg, en reageer dus niet. Ook komt het voor dat iemand je iets vraagt in een taal die je niet spreekt/leest of schrijft. Ook die gooi ik weg, want daar kan ik niks mee.
Ik mail dus ook niet iedereen terug, omdat er ook mails tussen staan met één regel, of die zo goor zijn dat je bijna over je nek gaat.

Dit kunnen de redenen zijn waarom vrouwen niet doen wat ze beloven. Het ligt er dus maar net aan hoe je het vraagt, en hou er ook rekening dat er soms zoveel mensen je vragen, dat je echt heb zo van ja doei die ga ik niet allemaal beantwoorden.
Mijn tip naar jou is, wees orgineel, breng er humor in, en of leg duidelijk uit wat je wil via de chat of iets dergelijks.

Succes


Become a member to create a blog