Een Werkdag......  

rm_Woollover_nl 49M
1 posts
2/13/2006 1:18 pm

Last Read:
9/10/2007 6:24 am

Een Werkdag......


Een gewone werkdag zoals er al zo veel zijn geweest. Ik loop mijn kantoortje binnen en begin mijn bureau klaar te maken voor wederom een “enerverende” dag op kantoor. Buiten is het een grijze dag dus voor het uitzicht hoef ik de lamellen niet open te doen. Toch doe ik het want anders wordt mijn wereldje wel erg klein deze dag.

Terwijl ik de lamellen opendraai zie ik Jenny, mijn collega, het pad op fietsen. Ze zwaait naar mij terwijl ze langs fietst, een frisse blos op haar wangen. Jenny heeft altijd een bepaalde aantrekkingskracht op mij gehad, al moet ik toegeven dat het puur lichamelijk is. Ik denk dat ik, wat dat betreft, niets anders ben dan de rest van de mannelijke bevolking, uitgezonderd het deel dat op mannen valt.

Ik zet de computer aan en begin met mijn email te lezen. De eerste koffie van de dag smaakt goed. “Goedemorgen” wordt mij plotseling vrolijk toegeroepen en Jenny loopt mijn kantoor in. Ze moet wat uit de “algemene kast” hebben die toevallig bij mij op kantoor staat. “Goedemorgen sportieveling” antwoord ik haar terug en kijk op van mijn computer. Mijn adem stokt plotseling bij de aanblik die ik dan te zien krijg.
Jenny staat met haar rug naar mij toe en zoekt in de kast. Haar heerlijke lichaam (want dat heeft ze) gehuld in een prachtige lange wollen koltrui! Van achteren gezien valt haar trui heerlijk over haar heerlijk ronde billen en ik krijg spontaan een visioen van haar wollen achterwerk tegen mijn stijf geworden paal. He, ik ben ook maar een man van vlees en bloed!

Ik dwing mijzelf om me te beheersen en probeer mij te concentreren op mijn werk, wat dus niet lukt. Ik hoor haar zuchten, ze kan blijkbaar niet vinden wat zij zoekt. “Kan je niet vinden wat je zoekt” vraag ik haar plagerig. “Nee” moppert ze terug “dat gebeurt mij nu altijd”. Ze kijkt me een beetje beteuterd aan en ik krijg een prachtig uitzicht op haar heerlijke ronde wollen borsten. Ik voel mijn bloed naar mijn hoofd stromen. “Wat zoek je dan?” vraag ik haar. Ik heb het gevoel alsof mijn ogen op haar borsten gebrand zijn. “A-4 papier” antwoordt zij me. “Lieverd, je weet toch dat die in het archief bewaard worden en niet hier” en ik kijk haar plagerig aan. “Sinds wanneer is dat nu weer” vraagt ze verontwaardigd en begint de kast dicht te doen. Terwijl ze dat doet slaakt ze een zucht van frustratie.

“Tja al een hele tijd hoor” antwoord ik haar. “Geef maar toe Jenny, je had gewoon zin in een loopje” Lachend draait ze zich om en kijkt me uitdagend aan. “Ja hoor alsof ik dan voor mijn lol naar dit muffe bureau zou lopen. Doe eens een keer een raam open, dan komt er wat frisse lucht in dit kantoor” Een beetje beschaamd besef ik dat ze gelijk heeft en mompel iets over dat dat te koud zou worden. “Daarom draag ik ook een lekkere warme trui” reageert ze op mijn zwak verweer. “Dan kan je evengoed nog wat frisse lucht in je kantoor hebben.”

Het woord trui dat uit haar mond komt doet mijn benen zwalken en ik ben blij dat ik zit anders was ik er zo doorheen gezakt. “Ja je hebt inderdaad een heerlijke trui aan” zeg ik voordat ik er erg in heb. Zodra ik het gezegd heb schrik ik er zelf van en aan Jenny’s reactie kan ik zien dat zij die ook niet verwacht had. “Eehhhh ik bedoel heerlijk warm” probeer ik er nog wat van te maken. Ze kijkt me glimlachend aan en moet nu zeker doorhebben dat ik een rood gezicht van opwinding (of is het schaamte) heb.

“Dank je voor het compliment, ik vind het zelf ook een heerlijke trui. Lekker zacht en lekker warm, het sluit als een tweede huid om mijn lichaam” Terwijl ze dit zegt streelt ze de trui van haar schouders tot haar buik. Ligt het nu aan mij of aarzelde ze een beetje toen ze over haar borsten gleed? “Het is echte wol, tenminste geen katoen of van dat andere kunstmatige spul. Dat doet mij niets” gaat ze verder. “Voel maar” en tot mijn schrik loopt ze recht op mij af met haar trui in haar handen. Hierdoor valt de trui nog strakker over haar heerlijke borsten en ik kan duidelijk zien dat haar tepels hard zijn. God, wat wordt mijn broek strak!

Jenny pakt mijn hand en laat deze over haar trui glijden. “Inderdaad” hijg ik bijna buiten adem “heerlijk zacht Jenny, heel erg mooi....” “..en sexy” neemt Jenny het van mij over en kijkt mij nu diep in de ogen. “Dacht je nu echt dat ik het niet in de gaten had gekkie, dat je kickt op mij in een wollen trui. Ik heb het al een hele tijd in de gaten en heb al mijn truien zo’n beetje op jou uitgeprobeerd. Elke keer voelde ik jouw ogen over mijn lichaam glijden en dat wond mij dan op.” Ze pakt mijn hand steviger vast en stuurt hem over haar zachte borst. “Speel er maar eens lekker mij geile collega van me” fluistert ze me toe en komt dicht tegenover mij staan terwijl ik nog op mij stoel zit.

Ze komt nu dicht tegen mij aan staan en haar borsten zijn nu praktisch op ooghoogte van mij. Mijn handen voelen haar zachte volle borsten onder haar trui en al snel spelen mijn vingers met een heerlijk harde tepel. Jenny kreunt zachtjes en speelt met haar andere borst. Met mijn vrije hand glij ik over haar heerlijke billen en kneed ze uitgebreid. Ik voel dat ze geen slipje aan heeft en al snel gaat mijn hand onder haar rokje. Haar vagina is bedekt met een heerlijk deken van haartjes en tot mijn vreugde voel ik dat ze al lekker nat is. Jenny kreunt nog een keer, nu wat harder. Ze heeft haar ogen gesloten en gaat helemaal op in ons spelletje.

“Kom eens lekker op mijn schoot zitten” fluister ik haar toe terwijl ik haar tepel bijna door haar trui heen heb gefriemeld. Ze kijkt me aan met een dromerige blik en draait zich om. Ze bukt voorover en duwt haar heerlijke achterste in mijn gezicht. Ik begraaf mijn gezicht in haar wollen achterwerk en duw mijn neus tussen haar billen. Meteen ruik ik haar opwinding die tussen haar benen vandaan komt. Terwijl ik er van geniet voel ik haar handen in mijn kruis. Behendig opent ze mijn broek en haalt mijn steigerende paal naar buiten. “Zo” zegt ze zachtjes, “nu heb ik iets om op te zitten” en zachtjes daalt ze neer op mijn hunkerende pik. Handig stuurt ze mijn opgezwollen eikel tussen haar vochtige lippen en deint ze op en neer, net genoeg om mijn eikel in haar poesje te laten verdwijnen en er weer uit te doen wippen. Ik denk dat ik gek word van verlangen en grijp haar met beide handen bij haar heupen. Met een ruk trek ik haar bij mij op schoot en mijn paal glijdt in een keer tot aan zijn ballen bij haar naar binnen. “oohhhh jaaaaa” hoor ik Jenny kreunen en ik voel haar op mijn schoot lekker wippen. Ik doe vrolijk mee en al snel druipt het geilvocht uit haar kutje over mijn ballen.

Mijn handen hebben haar tieten nu heerlijk beet en kneden, betasten en trekken alsof het een lieve lust is. “Ik weet dat je op mijn wollen borsten kickt mannetje, geniet er maar lekker van, dan geniet ik van jouw pik in mijn kut”. Samen gaan we helemaal in elkaar op.

Ik besef dat we precies in het gezichtsveld van mijn webcam zitten. “Als we niet uitkijken worden we nog gefilmd Jenny” fluister ik vanachter in haar oor. “Oh ja geil” kreunt ze terwijl ze onafgebroken op mijn schoot rijdt. Hierdoor aangemoedigd reik ik naar de computer en schakel de webcam aan. We zitten keurig midden in beeld en ik draai de stoel zodanig dat ze heerlijk frontaal gefilmd wordt. Op het scherm kan ik goed zien hoe mijn paal tussen haar benen tekeer gaat en hoe haar wollen borsten op en neer deinen. Mijn god, wat is dit geil!

“mmmmmm, wat lekker” hoor ik Jenny fluisteren. “Dit moeten we vaker doen lekkere geile donderstraal van me” fluister ik haar terug. “Mjaaa..... veeeeel vaker” hijgt ze en duwt mijn handen nog eens strakker op haar tieten.

Ik voel dat ik ga komen en wil in een goede positie staan om mijn witte vloeistof diep in haar kut te spuiten. Langzaam duw ik mijzelf omhoog en duw Jenny mee. Ze gaat voorover staan, leunend op mijn bureau. Haar wollen borsten hangen nu heerlijk te bungelen, recht voor de webcam. Een prachtig gezicht! Terwijl ik haar nu van achteren neem dansen ze heerlijk in beeld. Dat wordt een prachtige film!

Terwijl ik mijn ogen sluit, mijn handen om Jenny’s borsten sluit voel ik de spanning in mijn paal steeds groter worden. “Ik ga je volspuiten Jen....” kreun ik en Jenny kreunt goedkeurend terug. Niet langer in te houden beuk ik mijn onderbuik tegen haar wollen billen en spuit mijn lul helemaal leeg in haar soppende grotje. “Ja, ja, ja toe maar, spuit maar vol jaaaaaa....” moedigt ze mij aan.

Heerlijk voldaan laat ik mij voorover vallen op Jenny’s zachte rug. We hijgen nog na en besluiten na een paar minuten weer recht op te staan. We fatsoeneren onszelf en elkaar en kussen elkaar nog eens hartstochtelijk op de mond. “Ik heb nog veel meer wollen truien die ingewijd moeten worden collega” zegt ze met een glimlach. “We moeten maar eens keer bij mij afspreken, dan kan ik ze voor jou showen. Als jij dan jouw camera meeneemt, kan je mij filmen.” “Dat lijkt mij een goed plan lekker duiveltje van me” fluister ik haar toe terwijl mijn lippen die van haar nog eens kussen. “Dan film ik je als je lekker met jezelf speelt”.

Lachend kijkt ze mij aan. “Ik heb eerst nog een lekker orgasme van jou te goed jochie”. “Geen probleem, kom in de pauze nog maar een stapel papier ophalen. Dan zal ik jou eens lekker verwennen”.
Die dag is er heel weinig van het werk terecht gekomen maar ik kwam wel heel voldaan thuis.

Become a member to create a blog