Trouble Posting Comments  

rm_MustangD6644 52M
1052 posts
12/8/2005 3:28 pm

Last Read:
3/5/2006 9:27 pm

Trouble Posting Comments


I don't know about others, but today I am experiencing difficulties having my comments entered. It is all to do with the anti-spam number at the bottom of the comments window. The only way I can seem to get it to work properly is to click and hold on the button. Have other people experienced this problem and worked out a solution? Please let everyone know as it is very frustrating and I value every comment.
Mustang

kats60 56F

12/8/2005 3:46 pm

I HAVE THAT TROUBLE ALOT , JUST GOTTA KEEP PUSHING THEM DANG BUTTONS OVER, OVER AND OVER ,LOL...KAT


kats60 56F

12/8/2005 3:46 pm

I HAVE THAT TROUBLE ALOT , JUST GOTTA KEEP PUSHING THEM DANG BUTTONS OVER, OVER AND OVER ,LOL...KAT SHIT THIS IS 3RD TIME NOW!LOL


rm_MustangD6644 52M
1031 posts
12/8/2005 4:45 pm

Well Kats60 it looks like I am providing you with plenty of entertainment then. Chuckles Thanks for stopping by
Mustang


rm_MustangD6644 52M
1031 posts
12/8/2005 6:14 pm

Hello Frnds4Play; Thanks for stopping by and welcome to my blog. yes it is frustrating, there must be a time lag, although it has only recently struck me, so I am at a loss to explain it.
Mustang


RailBaron2 54M

12/8/2005 11:12 pm

Yes Mustang- Same problem here, Jim


rm_MustangD6644 52M
1031 posts
12/9/2005 1:32 am

Hi Jim good to see you again rather than the RailBaron or Scrooge.
Mustang


rm_MustangD6644 52M
1031 posts
12/9/2005 5:33 pm

AAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHH
It is still happening. Its enough to drive ya nuts.
Mustang


Become a member to create a blog