What is you're wildness fantasy's? (men)  

rm_Biggteaser 56F
12 posts
2/1/2006 7:21 pm

Last Read:
3/5/2006 9:27 pm

What is you're wildness fantasy's? (men)

What will you do by a women? And where, how and with who? What is the strange's place you have do'n it? Tell me all and don't holt back


wantu2loveme4 49M

2/2/2006 6:03 am

Mijn grootste fantasie is om in een kamer vol vrouwen met grote borsten deze vrouwen te likken, te kussen hun tepels te kneden, het vocht tussen hun schaamlippen opslurpen, terwijl al deze dames heerlijk met mij spelen... een voor een wil ik ze een keer over mijn lul voelen, hun lippen om mijn eikel. Ik wil de tong van de vrouwen mijn ballen voelen strelen, mijn tong in een hete kut steken terwijl ik mijn lul diep begraaf in een hete kut..


rm_Biggteaser 56F

2/2/2006 12:27 pm

Hoi Want,
Nou dat heb ik dus met mannen
Het lijkt mij heerlijk om door ik weet niet hoeveel mannen te worden verwend. Ze mogen veel bij me doen, mits het veilig en safe gaat.
En wat me geil lijkt dat ik door één van die mannen ontvoerd wordt, en naar een hotel kamer wordt gebracht waar deze mannen op me wachten
En dat ik geblinddoekt word of aan handen en voeten vast gebonden wordt. Ja mijn fantasie gaat nogal ver, maar ja of dat ooit zo gebeurd? En hoe regel je dat? En wie wel en wie niet? Moeilijk hoor.


Become a member to create a blog