jaalekker toch?  

jaalekker 41M
0 posts
7/20/2006 8:57 am

Last Read:
7/20/2006 8:58 am

jaalekker toch?


Ik dacht, nu ik hier toch ben en gezien ik een hekel heb betalen voor welke internet site dan ook (niet aan de webmasters vertellen he), laat ik ook maar eens een blog in elkaar knutselen voor alle histige vrouwtjes die al tijden op zoek zijn naar 100% geilheid.

Dus alle vrouwtjes in de provincie Noord-Brabant, Zuid-Holland, Zeeland, Gelderland di eens zin hebben om in een paar uutjes zo'n beetje alles te doen wat ze altijd al hebben willen doen op het gebied van geile sex met een 30-jarige man stuur mijn eens een mailtje.

Zet daarin je wensen, een kleine beschrijving van jezelf (foto is niet nodig) en waar ik je kan ontmoeten.

Leeftijd: 18 - 44
Verder maakt het me niet zo gek veel uit zo lang je maar zo geil bent als boter en voor alles te vinden bent.

Become a member to create a blog