The first day  

govert20 32M
0 posts
12/29/2005 12:27 am

Last Read:
3/5/2006 9:27 pm

The first day


Nou, na ongeveer 5 maanden stage te hebben gelopen voor mijn school kan ik eindelijk weer beginnen met het fantastische leven dat zich student noemt. Mijn sociale leven heeft veel moeten verduren (op het moment ligt het ergens tussen het vriespunt en 20 m beneden NAP ) Maar tijdens mijn stage heerste de verveling nog wel eens en begin je een beetje over het internet te surfen. En als je dan plotseling een site ziet zoals AdultFriendFinder, dan wil je die stage gewoon op non actief zetten en met al die mooie vrouwen genieten van het leven. Maar die tijd is eindelijk aangekomen. Mijn stage is afgerond, ik ben aangemeld bij AdultFriendFinder en ben van plan jullie te laten zien hoe je echt plezier kan beleven. Vandaag zal de eerste van velen worden en hoop dat er mensen zijn die in mijn sociale leven weer wat leven kunnen blazen. Dus aarzel niet om wat van je te laten horen, en anders doe ik het wel

Become a member to create a blog