First story  

calis1978 38M
9 posts
8/17/2005 4:56 am

Last Read:
3/1/2010 1:22 am

First story


This is the fist story i've written so far.
I'm sorry but it's in Dutch...and i don't feel much for translating it in english...translating emotions never works for me.

De eerste date

We hadden afgesproken op het station. Uit eten bij een leuk Italiaans restaurantje en daarna een filmpje kijken bij jou thuis, of gewoon in de stad wat drinken naar gelang het klikte. Ik had 2 filmpjes meegenomen, een romantische comedy, een echte knuffelfilm, en een actiefilm.

Jij kende de weg en had het restaurantje uitgekozen. Het was precies wat ik hoopte, knus, vriendelijke bediening en heerlijk eten. Tijdens het eten hadden we het prima naar ons zin, lekker ontspannen praten en veel lachen en elkaar een beetje uitdagen. Na het eten leek het ons nog wel leuk om een film te gaan kijken, dus gingen we naar jouw huisje toe.

Aangezien het prima klikte en we allebei heerlijk hadden gegeten leek de romantische knuffelfilm ons wel wat. We ploften heerlijk naast elkaar neer op de bank. Ik legde een dekentje over onze voeten heen en zette het filmpje op.

Na een tijdje besloot jij om languit op je buik op de grond te gaan liggen. Ik genoot van de film (en het uitzicht), maar kon na een tijdje niet stil blijven zitten.

Ik ging op de grond tussen je benen in zitten en nam je voeten in m'n handen, ik speelde even met je tenen en streelde je daarna langzaam langs je voetzolen en je kuiten naar je bovenbenen en daarna naar je billen. Daarna steunde ik op een hand en gleed met de andere over je rug naar je nek en kriebelde je door je haar. Dit scheen je te bevallen, want ik zag je hoofd iets draaien zodat je me aan kon kijken. Je had een prachtige glimlach op je lippen gevormd. Ik knipoogde naar je, boog me over je heen naar de afstandsbediening en zette de film stop.”ik krijg trek in een toetje”zei ik zachtjes tegen je.”Oh, waarin dan?”vroeg je.”Jou”zei ik, en gaf je meteen een innige zoen en liet mijn lichaam op het jouwe zakken.

Daarna lagen we heerlijk lang tegen elkaar aan. We zoenden en streelden elkaar met onze kleren nog aan, totdat je met je hand tussen mijn benen kwam, en met een glimlach zei: “Ik geloof dat er iets is opgezwollen door de warmte.” Waarop ik ook moest lachen en zei dat we dat lichaamsdeel maar wat meer ruimte moesten geven. Dat was het moment om ons te verplaatsen naar de slaapkamer, en op het heerlijke zachte bed verder te gaan.Jij trok mijn kleren uit en ik de jouwe, genietend van elk stukje huid wat bloot kwam. We keken aandachtig naar elkaars lichaam en streelden elkaar voorzichtig. Je gaf me een heerlijke lange tongzoen en zei dat je me in je mond wou voelen, waarop ik zei dat ik dan wel vervanging voor die lippen tegen de mijne wou hebben.

Hierop gingen we heerlijk languit in bed in de 69 positie liggen en streelden, kusten en likten elkaar intensief voordat we echt elkaars meest gevoelige plekje begonnen te verwennen. Je deed heerlijke dingen met me en ik deed m'n best om je net zo te laten genieten als jij bij mij deed. Met enig succes denk ik, want ik hoorde je kreunen en voelde je heupen tegen m'n mond duwen en je af en toe schokken en verkrampen. Na een tijdje voelde ik ook mijn hoogtepunt naderen en kreunde zachtjes. Ik beet je zachtjes in je
dijbenen. Je merkte wat er ging gebeuren, want je plaatste je handen op m'n billen en trok me dicht tegen je aan. Je nam me zo diep mogelijk in je mond. Ik trok jouw lichaam ook strak tegen me aan, kreunde hard en voelde hoe ik heerlijk, diep in jouw mond klaarkwam. Je hield me nog heerlijk lang in je mond, totdat ik weer was bijgekomen van de heftige ontlading die ik had gedaan. Ik gaf je een teder kusje bovenop jouw schaamlippen en liet je los. Jij liet mij ook los en draaide je om zodat je met je hoofd naast het mijne lag. Zachtjes fluisterde ik “bedankt, dat was heerlijk.” Waarop je me met glinsterende ogen aankeek en me een zoen gaf.

We lagen daarna heerlijk loom met elkaar te zoenen en bij te komen....

CopyRight by Calis of Krondor

De_Vos 45M

8/17/2005 1:10 pm

Klinkt als een heerlijk avondje Calis ... helemaal mijn ding dit. Niets zo lekker als een langdurige 69!


GoddessOfTheDawn 105F
11240 posts
8/19/2005 1:24 pm

~ peeked ~


calis1978 38M
65 posts
8/20/2005 1:53 am

Goddess, could you also read it?


rm_kbqtpie69 38F
3 posts
5/19/2007 8:28 pm

I know it's been a while since you wrote this, and I'll admit I don't read or speak Dutch so I cheated and used an online translator. Not everything came through, but enough to excite me to action. Thank you for your words, they are inspiring to me in so many ways.


Become a member to create a blog